344

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 376 "Децата на Путин и обкръжението му, трябва да бъдат изгонени от западните страни и имуществото им национализирано." И това ще стане. Въпрос на време е отрочетата на Песков, Лавров, Путин и други да бъдат "поканени" да напуснат държавите домакини.

343

ники

преди 2 години

Я някой умник да ми каже в близките 20 години кой ще се навие да продаде нещо на лизинг на която и да е руска фирма?Аз ще ви кажа, никой, защото съветската котчина няма да съществува.

342

Анонимен

преди 2 години

Руснаците вече никога няма да пътуват със самолет, в свободния свят. Децата на Путин и обкръжението му, трябва да бъдат изгонени от западните страни и имуществото им национализирано.

341

Анонимен

преди 2 години

До До Метавселена - На мен изобщо не ми е трудно да призная, че Русия може да е лоша в дадена ситуация. Мога да пиша доста относно това, как е пречила на Освобождението ни, въпреки че в крайна сметка помага за него. Неслучайно Левски и Ботев не са й фенове. Обаче кражбата си е кражба и в двата случая - и в случая с отнетите къщи и яхти на руски олигарси (все ми е тая за крадци), и в случая със самолетите (пак). На теб обаче ти е трудно да наречеш кражба това, което направихме ние Запада. :)

340

Анонимен

преди 2 години

До До Метавселена A яхтите,личните сметки на руски олигарси да не са държавни?Каквото повикало,такова се обадило.

339

Т

преди 2 години

Това е нормален ответен удар. Не може да запорирате банки и имоти, не може да плащате за газ в евро или долари, а после да оставяте тази валута в собственните си банки! Предполагате че Русия бесплатно всички ресурси ще ви дава? И всичко ще ви върне след като вие грабите?<br class="Apple-interchange-newline">

338

Анонимен

преди 2 години

Ами запада да върне активите на руската банка дето не му принадлежат и предполагам може да им върнат самолетите. Те какво искат - вашето е наше, нашето си е наше.

337

Анонимен

преди 2 години

До 361 Олеле ,горките руски олигарси,вземали им яхтите и къщите в прогнилия уж запад! Ако Русия не беше нахлула в чужда държава,да избива невинни хора нямаше сега да ги окачите!

336

До Метавселена

преди 2 години

По международно право когато една страна е агресор и започне международен конфликт се запорират сметки. С това международно право се е съгласила И Русия. Сметките запорирани са на Руската Федерация и държавни дружества. Самолетите откраднати са на частни фирми. Но на Русоробите ви е трудно да признаете, че Русия може да е лошата в един сценарий. За вас ако Путин ядеше бебета щяхте да викате че бебетата са братя на дяволчето Фют и не са изобщо хора, а Путин е светец и се бори със злото!

335

Анонимен

преди 2 години

Крадене, крадене, крадене. Руска имперска политика.

334

естествено е

преди 2 години

Естествено, след като тези от ФАЩ, ЕС, Британия и др. *** им откраднаха МИЛИАРДИ валутни резерви! Браво, Русия и благодарим за освобождението си- бензина беше стотинки, хляба също , почивката излизаше 100 лева за цяло семейство.....Ама нямяше редовно БАНАНИ!? Е, за маймуни - толкова! И то в рубли....

333

Агент Псе

преди 2 години

Жалките бледове с хиперзвуковите ракети.... нямат собствени пътнически самолети.

332

Анонимен

преди 2 години

Навремето имаше един клип с едни "братчеди" дето бяха тръгнали на тухлобер. Те не крадяха тухли, а само си ги беряха. Така като гледам Русия е тръгнала на самолетобер, това не е кражба, те само си ги берат!

331

Метавселена

преди 2 години

Двуличието на ЕС с пълна сила - когато съюзът блокира сметките на Русия е санкция, а когато Русия приеме ответни мерки - кражба. ЕС прогнива заради лиспата на брюкселските зелки на връзка с реалността. Съвсем по фашистки си мислят, че само те могат да диктуват условия.

330

Анонимен

преди 2 години

ЕЕЕЕЕ ами така кажете бе! Щом можем просто да си взимаме чужда техника викам да си вземем обратно Нефтохим Бургас.

329

Анонимен

преди 2 години

От Русия нищо хубаво не трябва да се очаква.Колкото по- далече от тази държава,толкова по- добре!

328

Анонимен

преди 2 години

Аха, значи отнемането на къщите и яхтите на руските олигарси са санкции, а отнемането на самолетите от Русия е кражба хахаха (не че защитавам олигарсите, но определено двойният аршин ще ми извади очите)... :)

327

Пич

преди 2 години

Това е статия в стил "това, което ние правим на другите, не искаме да ни го правят на нас" :) Нещо като племенната логика в Африка.

326

Дааа

преди 2 години

Нищо не трябва да връща на еврогъейовете. "Честните" атланти блокираха 500 милиарда долара на руски банки, а реват за някакви си смешни 10млд. Фирми вещи абсолютно всичко трябва де се блокира.

325

Смех

преди 2 години

И нали ако една седалка се счупи, ще трябва да припкате при Еърбъс и Бойнг....