404

Анонимен

преди 2 години

От девет кладенеца ни носят вода, само и само да изпратим оръжие на Украйна! Явно единственото, от което зависи тая война е дали точно ние ще изпратим оръжие или не.

403

Анонимен

преди 2 години

Ако искат , руснаците могат да си построят заводи за тоалетна хартия!

402

Анонимен

преди 2 години

До Руски МечоАко искат , рунаците могат да си построят заводи за тоалетна хартия!

401

Анонимен

преди 2 години

Откакто се смени властта на Майдана, над 60 000 души годишно умират от глад в Украйна, хората имат нужда от храна, не от оръжия!

400

Анонимен

преди 2 години

Вместо оръжие, да им пратим политици

399

Анонимен

преди 2 години

Фашистите са в Москва.

398

Щирлиц

преди 2 години

Каквато и помощ да изпратим на укро-нацистите,автоматично ни въвлича във войната на тяхна страна!Не се правете на ущипани моми.

397

полковник Колев

преди 2 години

От Полша се връщат обратно в Украйна хиляди украински бежанци,усетили се колко са мамени!!!

396

Кармен Златарева

преди 2 години

Много грозен,противен и неприятен"човек"....Черна Гора отказа да санкционира Русия - четете новините!

395

Сашо от Варна

преди 2 години

Тоя не го знам кой е и какъв е,ама прилича яко на Рептил

394

era

преди 2 години

щом е така да го пратим, като военен контингент тоя цайс заедно със Монито Трабанта и да впюват на страната на Украйна. Поне на мен няма да ми липсват, а и "партньорите" ни от НАТО ще са доволни

393

До 427

преди 2 години

Знам къде си....и стрелям със снайпер...

392

Копейкин

преди 2 години

От името на *** с 200 или Банкянско *** и Теменужка Трътлест Дребосък Ви заявявам : Направихме схема да купуваме Рашка газ да крадем от България ама ..а та ни лъснаха....Ми сега кво ще прави таварищ Путин

391

Анонимен

преди 2 години

Още преди нова година войната се подклаждаше от сащ. През българска територия минаха конвои с американска (натовска ?) техника на път за украйна. Украйна не е в нато. Украйна е клиент на сащ и трябва да бъде убедена да инвестира в американско оръжие. Това става с постоянно говорене за военна заплаха от Русия. Освен това украйна нямаше намерение да спази минските съглашения за даване автономия на двете републики. Тя бе решила да ги завладее със сила, насилие и престъпления. Сащ ги насърчаваха.

390

Руски Мечо

преди 2 години

Умрях от глад. Ген. Секс Путин ме кара да си ям опинците...тоалетна хартия също няма ....спряха ми Фейсбука...не ми работи дебитната карта ...газа си го връщам обратно в г..з..а да не ми се яде ама нейсе пак си ръфам цървулите....Митрафонова се мъчи да ми даде лъжица мед ама като гледам освен п...и...ш...к** в устата друго не ми дава. Ще ги лапам кво да правя. Дано се изпразнят ...може би ще закуся

389

Анонимен

преди 2 години

"Ако изпратим отбранителна техника на Украйна, това не ни въвлича във война" -- ключовата дума е "ни" -- кого има предвид? Себеподобни безотговорни канцеларски плъхове или българския народ или обществото?

388

инфо

преди 2 години

от началото на операцията са унищожени следните украински единици: самолети -124; въртолети 345, дронове 182, танков и други машини 195..........Украинците са натрупали толкова много оръжие, като че ли са имали намерение да нападат Русия или кой знае кой.....И сега ние да им изпращаме още!!?? Този нормален ли е?

387

Филантроп

преди 2 години

Когато оръжието убива нашественици, то не е нападателно, а отбранително. Нашето Министерсто е на ОТБРАНАТА, а не на НАПАДЕНИЕТО. Функциите на руското такова са неглижирани, а мераците нацифицирани с цел завземане на чужди територии. Това състояние на т.нар. "славяни" и "братя" е от памтивека. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. Оръжие, екипировка, бойно снаряжение и каквото и да е ще е нападателно, ако Украйна навлезе в рушняшка територия, иначе същото е ОТБРАНИТЕЛНО.

386

Анонимен

преди 2 години

Пълен (ще бъда цензуриран), човек без достойнство, противен и неистово нерационален (да не кажа друга дума, че ще бъда цензуриран). Пращането на оръжие е включване във войната. Оръжието е едно такова нещо, дето убива. Като го дадеш в ръцете на единият от воюващите, очаква се, с това оръжие да бъде отнеман живот на онези от другата страна. Жертвите са и твои. Така, че от този момент, може да се смята, че сме нападнали Русия.

385

Анонимен

преди 2 години

Ще изпратим теб на фронта, щом това не е война, лично да се убедиш война ли е? До последния украинец и до геноцид върву славяните ли ще воювате? Марш обратно в дупката откъде си изпълзял, плу жек такъв с кървави ръце, който праща оръжие не само усилва агониоята, смъртта, войната и геноцида, но и ни въвлича във война и то БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА!