228

анонимен

преди 2 години

Раздавам пари на некадърни професори да си купят пистолети и се гръмнат.

227

Алекс

преди 2 години

Освен руски фашисти,се появиха и медицински фашисти като този индивид.

226

ПАЗИ БОЖЕ

преди 2 години

...СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!! УЖАССС!!!

225

Обективно

преди 2 години

ПОРЕДНИЯТ И.ДДИОТТТ!!! ИМА АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И ТОВА, ЧЕ ВИЕ НЕ ГО ЗНАЕТЕ , НЕ ВИ ОПРАВДАВА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА!!!

224

Анонимен

преди 2 години

Русия почти спечели войната и се почва пак с коронавируса.

223

Киро Вампиро

преди 2 години

Изсъхналата мумия трябва да внимава какво говори,защото на хората им писна и може някой да го нарани.Не бива и не трябва на подобни индивиди да се дава трибуна!

222

Алко

преди 2 години

"Интересът към имунизацията е нисък, защото повечето хора смятат, че коронавирусът няма да ги засегне" Айде сега ми кажете, след като това го твърди "доктор" , как да се доверя на лекарите??? Или е луд или е дебело платен!!!

221

До 232

преди 2 години

Коя зодия си?

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ваксинацията отдавна трябваше да стане задължителна в България при това ниво на ***." ---- красавчик, един такъв като тебе дето много настоятелно ми обясняваше как трябвало да ни бодат задължително, такива шамари изяде, дето сигурно още му държи влага! Спокойно, и тебе ще те добара някой плоскоземец да ти избие "ваксата" през носа.. ако преди това не те добара тромбът или ракът!

219

Stamen

преди 2 години

Не може да има толкова страни със стара демокрация, в които ваксинацията е задължителна, а у нас да не е, каза Гигов.Г-н Гигов, първо научи- що е демокрация и що е псевдодемокрация и тогава се произнасяй, коя страна е демократична и коя не е.Второ, научи какво значи да си принципен и какво значи да повтаряш като папагал действията на другите. Трето, колко са тези страни, в които ваксинацията е задължителна?

218

Анонимен

преди 2 години

Такааа... записваме.... др красимир гигов по заслуги се осъжда на обесване с главата надолу.

217

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията отдавна трябваше да стане задължителна в България при това ниво на ***.

216

Анонимен

преди 2 години

Като чета някои от коментариите се убеждавам, че д-р Гигов е прав за задължителната ваксинация.

215

Анонимен

преди 2 години

С какво ще докажат,че такъв вирус има,а не че да вкарват в организми,мигроорганизми препарати отрова такива има придобити от растения,писали са за обработки на стрели,копия предизвикващи съответните реакции с тези действия особено в кръвните клетки предопределящи съсиреци,тромби и по цялата система основна за пренасянето им до всички останали функционално обвързани или като разнообразяват препаратите с предизвикващи реакции увеличават болестите,иначе тоз вирус не издържан по изискванията на Кох

214

баба мара

преди 2 години

категорично против медицината не е изучила достатъчно вируса и въпроснитеваксини как ще се отразят в бъдещето сега с потоците бежанци от украина щени налазят нови вируси от 26 биолаборатории така че не бързаите с ваксините

213

Анонимен

преди 2 години

"Не може да има толкова страни със стара демокрация, в които ваксинацията е задължителна, а у нас да не е" - Това като го чуя и причислявам човека с подобно мнение към графа мал_оум_ни. В страните със стара демокрация хомо-двойки могат да осиновяват деца. Този ако има внуци, би ли се съгласил те да бъдат осиновени от пед_али?

212

Анонимен

преди 2 години

НЯКОИ ХОРА В АЛЧНОСТТА СИ ЗА ПАРИ СЪВСЕМ СЕ ЗАБРАВИХА

211

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с мисловните напъни на хора с не особено нормално психично състояние (или иначе казано ковид-зомбита). Целият свят разбра, че ваксинираните държави имат повече проблеми с Ковид, а тук някакъв в трета възраст ще ми обяснява, че трябвало да се ваксинирам. Пожелавам му на него и на всичките му близки поне по 4 дози и да мирясат...

210

въпрос

преди 2 години

ваксинираният Жириновски с осем ваксини защо беше в болница в тежко състояние?

209

откъде се взе тоя

преди 2 години

*** бе??