109

Анонимен

преди 2 години

Русия дава много!!!. И НАКРАЯ ТИ ВЗИМА ВСИЧКО .Българска поговорка.

108

Анонимен

преди 2 години

От Мечка и рекичка не взимай. После ще съжаляваш.

107

Гумичка за триене

преди 2 години

Защо ми се струва че опасната МЕЧКА се превръща в в една добра панда????? Която все пак можем да заобичаме след сто години евентуално

106

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Номера наАлкашите не мина което беше ясно от самото начало. Все едно да кажеш спирам да ям за да накажа хранителния магазин.

105

Сандо

преди 2 години

не няма да е незабавно, от 1. април ще е

104

Анонимен

преди 2 години

Тея вече станаха комидийно шоу рашагите. Решиха ,че един ден ще променят света и сега ще измислим всичко за 10 дена. Авей паляччовци вие 100г неможете себе да оправите и "приятелските държави, които сте окупирали..... света ще ми оправяте.... Клоуни вчерашни

103

бъди Клоун до Конца

преди 2 години

Добре че зелената листана въшка не беща неуморена иначе щеше да облази 40 дървета и да изяде листата *** 400клони-докато децата наукраина умират, майките им се за4ернят а бащите полудяват от жажда за мъст.По подобие и Зеленнски неспазвайки Минските споразумения доведе нещата до война.Днес когато няма какво да спечели по подобие на зеления левкоцит докарва Мериупол до 10балова земетръсна разруха само и само да посочи още два дена да сочи РуФе за винони.Не Бат'ка,белият чешав е в теб.Предай се.

102

ЦелзиятГоИзръфа

преди 2 години

излиза че немедлено вдруг и сейчас е по-бавно от незабавно. Песков каза. Писнаха веднага. ха ха ха, ще мрем задружно в студа. Войната си е войннаТа; Газта си е газтА. Зеленски плаща на Москва и не се предава и не се предава, сака да плащава. Иска да го омотат в одеала, залеят с нафта и му драснат като на Хитльоро кибритата, та та та та , ой ой ой мамушка парими нагъста, НЕЗАБАВНО остануфит огня, А *** не в Мариопуля, на мойтатагъстът ми изгоря, Мамушка, целзият ме изръф'а

101

Кико

преди 2 години

До като Путина е на власт, този плъх ще се усмихва угоднически! А после- първия самолет и в някоя топла страна да пише мемоарите си(ако има късмет разбира се)!

100

Ястребител

преди 2 години

Пияната мужик като види дебелия веднага минава на поведение от типа "Шега беше бе Уили, само се пошегувах и вие ме взехте на сериозно!" Накратко - украинската авантюра на пияната мужик се превърна в едно абсюлутно фиаско, което ще има колосални послествия за великата коттчинна на пияната мужишка своллочьь.

99

Маке-ариец

преди 2 години

ГаньЕ да не се радва, а да чете внимателно. Няма да има газ за отопление на външната тоалетна скоро От 1-ви Април започва счяната, няма как технологически за 1 ден да се извърши процедурата.

98

Иво-Рз

преди 2 години

Оворковците нещо почнаха да омекват.

97

Ясен Желязков

преди 2 години

Аа, няма такива! Незабавно надо . Товарищ Путин, я донесяу, что ест предател. В состояние войне он колебается! Разстрел. Ни шагу назад, русские погибнут или победят.

96

Слава на Украйна

преди 2 години

Клекнаха ли, мужицита? И още много ще клякат! Палячовци. Европа и без техния газ и петрол ще мине. Трудно, но ще мине. На вашата страна, като другите от третия свят БВП ви е почти напълно от това да си изнасяте природните ресурси. Като Нигерия и Венецуела. Къде е тръгнал вова на война като нема пари. Дето викаше и бай Тошо, къде си тръгнал без пари, бе хехехехе?

95

ЗАЩОТО

преди 2 години

До Зозо взема нашето правителство много заеми-тях също ги смятат към БВП!

94

до 106

преди 2 години

Ти не разчитай. Ама ако бандеровците спечелят, ще вееш украински знамена до края на живота си и ще пееш украински песни. Учи украински, да си вчас, че в момента те са мнозинство тук и ги гледаме като писани яйца. Ти си един безправен мухъл на собствената си територия. Та не се радвай особено.

93

Анонимен

преди 2 години

след 2-3 месеца ще го дават и на бартер, ама пак нема да има кой да им се върже вече

92

Анонимен

преди 2 години

Срещу едно Черно Джони руснаците ще пуснат газ.

91

Анонимен

преди 2 години

Ехаааа как да вярваш на руснак , уж Путин каза веднага от 01 април . апък сега дават задна "не веднага" т.е. ще помислим . Казах аз че няма да стане така ще си останат с рублите на кило и на метър, икономическите лостове се задействат по-бавно , ама като се задействат така ще ги фраснат вватниците , че , ........пък копейкините тролчета пеят ли пеят

90

Анонимен

преди 2 години

Имаме лютеница и доматени консерви за руския газ. Газ срещу храни. Офертата е много добра.