172

Анонимен

преди 2 години

няма такова нещо като разрушения! Местните жители са посрещнали руските асвабадители с цвете, песни и пляски! Сега в града е празник всички са по рестарани, кафе, барове и дискотеки, пеят и танцуват. От всякъде звучи "слава путина"!

171

Анонимен

преди 2 години

Ей как лъжат. Даваха ги тези по руската тв, които са отишли в Русия, измъчени хора. Никаква нотка, че са заточени, напротив. А тези които уж са отвлекли - и от тях даваха една, лекарка. Хванали са я в Мариопул, правела е експерименти с хора, търговия с донори, биолагични експерименти, с връзки и разплащане към правителството. Търсили са я специално, остригана като нацистка беше, но вече е на сигурно място и ще си изпее всичко.

170

бачкатор

преди 2 години

Истината има 1000 лица. Много е важно кой край гледаш защото всеки е прав по принцип!

169

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

168

Анонимен

преди 2 години

Питайте бабите си великите руски войници какви са ги вършили 1944 г. по селата

167

Анонимен

преди 2 години

Червената армия се слави със зверствата си над мирното население, изнасилванията на беззащитни жени са масово явление

166

факт

преди 2 години

Путин на руски значи пътник...

165

До 199

преди 2 години

Не знаеш ли за жестоките бомбардировки над София през 1944г? Краварите и наглосаксонците направиха на пюре София, по заповед на Чърчил. Такива като теб вдигнаха паметник в Южния парк на убийците!!!

164

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

163

Анонимен

преди 2 години

До No commentИма и едно 14 годишно българче убито от укро-нацистите , мисля, че беше от Донбас, мечтата му е била, да види България. Потърсете данните за него, не знам дали е имало български паспорт.

162

Анонимен

преди 2 години

Да, госпожо Митрофанова, ще има нов Нюрнбергски процес, но на подсъдимата скамейка ще е Путин и обкръжението му. Русия загуби статуса си на пострадала от фашизма страна. Сега Русия е фашистка държава. Никой не вярва на лъжите, на Кремъл, за измислените "зверства" на украинската армия.

161

Т

преди 2 години

До АнонименАбе хохльо в началото даваха как укроси слагат същите белези като руските на танковете си и после снимат безчинствата си.

160

@

преди 2 години

Фашистите в Украйна............азовци, бандеровци , ултранационалист и радикали от "Десен сектор" и други вредни елементи ще бъдат унищожени от руснаците!!!

159

Дааааа

преди 2 години

Само като прочета заглавието и ми се сгажда. Такава елементарна пропаганда е насочена към абсолютни ***. Имаше една още по ***: руски танкисти качвали цели ученически класове на танковете като жив щит.........Невероятна таипня.

158

Анонимен

преди 2 години

Има отвлечени ама от азовци. Влезли са в Родилен дом 2 в Мариупол, взели са за заложници родилките, лекарите и бебетата и са се барикадирали заедно с тях в сградата. Информацията е от днес. Вече усещат края си и тероризма остана последното им оръжие.

157

МНЕНИЕ

преди 2 години

Путин е Длъжен да излови Главорезите от АЗОВ , и да ги изправи на Съд или да ги унищожи физически .Ако Франция беше нападнала Германия през 1939 година и екзекутирала Хитлер - щеше Европа да наброява 1 милиард , но ако беше станало така - всички в Европа щяха да веят знамена с пречупени кръстове на протести и да жалят Хитлер . Путин пресече зародиш на Ядрена Зима в Европа .

156

Кога?

преди 2 години

Като цъфнат налъмите, тогава..

155

Слава на Украйна

преди 2 години

Банда престъпници. Като Ислямска държава. Това е прословутата руска армия. Ислямистите поне не са ревящи дрисльовци като руските солдатчета. Защото тези ридаещи истеризизрани деца в паниката си извършват още по-брутални простотии. Кога ще бъде поставена диагноза на вовича, вменяем ли е за Хага или вече е напълно в неговия развинтен нацистки свят, в които мизерните руснаци са некви свръх-хора, а цивилизацията са негови послушници. Вова, на твоя гроб, ако го има, най-много руснаците ще храчат.

154

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Добре ОПИШИ МИ КАК ДА РАЗПОЗНАЕШ" ВЕЧЕ е "разпознат и идентифициран". Инцидента е от място което е изцяло контролирано от руските войски. Там "случайни" открито разхождащи се украински танкове НЯМА. Такива видеодоказателтва има множество. Що се отнася до изказването ти, че не си можел да разпознаеш по МОДЕЛА, украинците и руснаците използват различен камуфлаж и различни опознавателни знаци. Язък ти за дърдоренето с години да се правиш на "експерт" щом такива елементарни неща не знаеш.

153

Анонимен

преди 2 години

Руските войници изнасилили 15 г украинско момиче и снимали с моб.тел. На тва нещо после му викът (освобождение). Точно така освободили и България през 1878 г