46

Анонимен

преди 2 години

Махай маската и млъквай!

45

Анонимен

преди 2 години

Путински послушковци и техните съучастници от управлението не само тряба да подадат оставка ами повече да не помирисват никакъв парламент, а да щях да забравя - да взимат със себе си и Пиги и Фигуранта, та тогава може да има някаква надежда за промяна.

44

Канада

преди 2 години

Как може да има хора да гласуват за тоя рептил!Социалистите са най-уродливата издънка на комунистите!Баба ми и дядо ми са били комунисти ама са строяли и работили здраво защото са преживяли сегашният глад после децата им разлигавени идиотчета като тази получили всичко на готово разсипаха строя!За сръвнение виж до коя година комунизма е биел капитализма във въоръжение,икономика,космически програми и т.н.Няма перфектен строй има некадърно управление!

43

ОСТАВКА НА ХУНТАТА

преди 2 години

МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕРЕПИТЕ СТЪПКА ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ- ВЪРНАХА СЕ ГОДИНИТЕ НА ВИДЕНОВ- ВИЕ СТЕ ПОЗОР- ОСТАВКА НА ЧЕРВЕНАТА ХУНТА

42

Надя

преди 2 години

До До Надя И,когато теглиш от спестяванията ти вземат такса .Колкото по-голяма е сумата толкова по-висока е таксата .Такса ,че през цялото време печелят от вложителя .Нима някои и вярва .....

41

Анонимен

преди 2 години

А банките кога? За 17 долара такса за документ отРумъния платик 142 лв.

40

Iron Bank

преди 2 години

Издаването на лиценз за финансова дейност на подобни "компании" от БНБ, е равносилно на узаконяване на рекета, изнудването и лихварството от 90-те години на миналия век. Типично за тиквените парламенти през последните десетина петнайсет години.

39

До Надя

преди 2 години

"До СамоНинова ,а големите такси на банките или те са наши хора ....." - - - Това беше и по-важното. Както и фактът, че от тази година вече банките не начисляват лихви по депозитните сметки и на практика разполагат с чужди пари, оперират с тях и не плащат НИЩО на собственика.

38

ха ха

преди 2 години

Помоооощ! Госпожа Лъжа иска да ни спасява.

37

Коментар

преди 2 години

Бухалкаджиите като ранния Бойко от 90те години и подобните побойници-рекетьори едно време си направиха лоби в Парламата да измислят законно ограбване,седнаха по офиси с костюми и кифли секретарки и си отвориха застрахователни,колекторски,консултантски,счетоводителски,частни милиционерски и др. Подобни фирми за ограбване на населението!

36

надай се

преди 2 години

Комисионите ще бъдат узаконени в троен размер. Олиото на Нинова в магазините е под 3 лв. след проверката за спекула.

35

Занете ли ЧЕ

преди 2 години

Знаете ли ,че СЪПРУГъТ на една депутатка от партия *** има много добри познати сред тези колекторски фирми , връзките му с тях в град Стара Загора са от времето когато тези колектори се занимаваха с наркотици в града !! Единия "колектор" скоро му струваха една година !!!

34

Гражданин

преди 2 години

Това е добре. Малко иска народа - ДА МИСЛИТЕ ЗА НЕГО. Сложно ли е ?

33

Анонимен

преди 2 години

Току що обявиха нов скок на газта с 16 процента от 1 април!От там пак вдигане на торове,храни,гориво!Май месец и водата щяла да скочи с 10 процента та колко помощи ще давате с киро за великден?

32

преводач

преди 2 години

т.е.? край на ва3елина? така ли? наведете се за компенсиране на триенето! Ама как ти повярвахме??!!?

31

пак същото

преди 2 години

А защо изобщо трябва да има колкторси фирми?На която фирма са длъжниците, тя да си събира дълговете. Най-вероятно фирмата ще има длъжници поради нелоялни практики със собствените си клиенти.

30

Анонимен

преди 2 години

Тези колекторски фирми бяха един вид "узаконено лихварство".

29

Анонимен

преди 2 години

Комбината Нинива-Петков започват добре. Ще видим до колко ще им стигнат силите. Предстои да се отърват от предишните мафиоти и особено от Бойко Чекмеджето и Гешев Каскета.

28

Анонимен

преди 2 години

Колектор ще рече събирач. БСП усилено искат да заличават българския език. Спрете се бе!

27

Анонимен

преди 2 години

Пак лъже госпожата! Само глейте, к'во ще бъде измислено! Ще ви го нахендри повече! Не се гаси туй, що не гасне!