99

Зла свекърва

преди 2 години

Отговор на "Анонимен" от коментар 100Българите в Украйна си живееха нормално преди Русия да започне своята агресия. Сега, заради тяхната агресия и постоянната и безразборна стрелба, българите в Украйна, заедно с останалите украинци, напавиха масовата бежанска вълна, на която сме свидетели.

98

Наска

преди 2 години

Чудесно!Друго не може и да се очаква от Русия!Да му мислят уркита!Само така!

97

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости, никакви договорености няма! Бяха обявени само намерения. А всички вече видяха как урките не изпълняват нищо! Послушайте заявлението на Зеления и ще ви стане ясно,че нямат никакво намерение за МИР!

96

АнтиКомунист

преди 2 години

Искам да попитам всички Русофили. И подръжници на Путин , и СССР. След като е толкова яко в СССР. ЗАЩО ИМА МИЛИОНИ РУСНАЦИ , ЖИВЕЕЩИ В САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА? А НЯМА ПРИМЕРНО - МИЛИОНИ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИ И АМЕРИКАНЦИ , ЖИВЕЕЩИ В БЕЛАРУС И РУСИЯ ?!?! ЗАЩО ПОТОКА НА ХОРА Е ОТ РУСИЯ НА ЗАПАД? А НЕ ОТ ЗАПАД - КЪМ СССР?!?! Питам ?!?! Нали е толкова ХУБАВО там?!?!

95

пльова

преди 2 години

До Само такаКакво да мачка вова? Освен вестници да мачка за тоалетна хартия в бункера, друго няма няма шанс да мачка.

94

ник

преди 2 години

Путев тотално е изплискал легена. Едно време един такъв същия седя в бункера и пращаше хората на сигурна смърт и как свърши той, помните ли?

93

Анонимен

преди 2 години

Явно искат да направят Мариопул Руски град.

92

анализатор

преди 2 години

Мдаааа. Операцията по обезоръжаването на руската армия протича с ускорени темпове. Путин се чеше по плешивата глава и се чуди кога и как да я завърши преди да му свършат ракетите, самолетите, танковете, бронетранспортьорите, корабите, и всичко останало!

91

Светослав

преди 2 години

А-а-а-ха-ха-ха-ха-ха-ха-а-а-а!Путин непълно се провали, сега се мъчи не ни убеждава че било по план!

90

Анонимен

преди 2 години

До NoName ВЕрно, спрели са ти Путинските канали? :))) И ся какво, само тук ти остана да показваш верността си, а? Тежък е живота!

89

Горките нацисти!

преди 2 години

Не ми е жал!

88

безумец

преди 2 години

Русия ще продължи да прочиства руските покрайнини и през Москва до Сибир.

87

Такива

преди 2 години

кавички слагаха и за ''Freedom'' convoy. Като видиш дума в кавички, значи си е точно истината, нещо като ''безпристрастни'' журналисти...

86

Зозо

преди 2 години

До NoName.........всички руски канали са спрени... Как бре, Атака ТВ си върви още :)))))))

85

Анонимен

преди 2 години

Къде са войските на Украйна !!!!да освобождават мариупол...Зеленски напред по 5 на нож....

84

Зозо

преди 2 години

Днес нова валута измислили блатняците. Уааааххааааааааа, новата валута ща са казва - КУПОН и ще важи само в Блатная. Купон за хляб, купон за захар, купон за гречка, купон за одеколон :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

83

NoName

преди 2 години

До Cartman1912 На мен всички руски канали са спрени / блокирани, вкл и по тубата. Блокирани са всички руски сайтове.Нещо не ти вярвам, че са ти оставили няколко руски канала за гледане в БГ и то близки до Кремъл. Посмали, *** !!

82

Натовеца

преди 2 години

денацификация за цялата нация!

81

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама щом се е появила "информация, че междувременно Русия ще продължи прочистването на Мариупол и пълното освобождаване", значи, че Искандерите за нацистките главорези от Азов в завода Азовстал вече са заредени

80

Анонимен

преди 2 години

В Мариупол Азов продължават да избиват руснаци. Обстановката в Донбас си е без промяна. Часовникът тиктака за русоробите в бг.