14

Изнежен

преди 2 години

До Цецо - Ами аз ще ти кажа - покачих печалбите на един завод, дето е пълен с "мъже", като теб, както и жени с цели 25%, просто като направих по-добър маркетинг и после с data science екипа успяхме да намалим разходите с 10% и избегнахме няколко потенциално лоши сделки. Благодарение на тези оптимизации, никой не си изгуби работата и управата ще вдига заплатите с 15% на всички, за да изпреварим инфлацията. О да, забравих - ако не въртя мотиката, не съм мъж. Отивам си сложа лосион на белите ръце!

13

пецо

преди 2 години

Украинските бежанци ще вдигнат само ръста на разводите у нас....

12

Така е

преди 2 години

Не се правете на оборотни. В момента и ние ходим, ако искаме. Някои по желания са си там, защото им писна от вкъщи. Но като ви кажат всички във офиса, ще започнете чинно да ходите. Какво, ще откажете ли? Може, но с предизвестието в ръка.

11

Цецо

преди 2 години

Само женоря и жендъри работят на компютър. Това е дамска работа. Истинските мъже работят в заводи, строят, създават продукти. Някой ако успее да ми обясни тези с изнежената бяла кожичка какво вършат на компютър освен да цъкат по клавиатурата като секретарки, ще го призная.

10

ПротивоЕпидемик

преди 2 години

НЕ, кой е луд са диша издишаното от нечистоплътните си колеги?! тая работа с офиса - приключи!!

9

София

преди 2 години

Нас ни връщат, което, аз лично, смятам за тъпотия и излишен разход след като толкова време работим дистанционно, но за жалост не съм аз този, който решава и определя правилата.

8

печи

преди 2 години

Като задължат всички дето работят от вкъщи с 8 часов работен ден , ще запеете двуга песен . 8 часов трудов договор -8 часа . Само че работа не е само цъкане пред монитора .

7

Анонимен

преди 2 години

Укронацистите са дошли не да работят, а да грабят и да ни поробват. Не чакайте нищо добро оттях. Толкова из-мет дойде за 1 месец, не е истина.

6

пепи

преди 2 години

Откога говeдото стана акционер във фирмата която работи . Собственика казва - всички в офиса и това е . А и нивото пада на тия дето работят от вкъщи .

5

Анонимен

преди 2 години

По мои наблюдения - не. Даже това вече стана придобивка в обявите за работа.

4

До пепи

преди 2 години

Ще се изненадаш, колко голям брой глави от стадото всъщност имаме избор и то немалък. Не всичко е да клатиш крака в офиса или да спиш на бюрото в работно време.

3

тъй де

преди 2 години

Да ги връщат, че много качиха категорията вкъщи.

2

бай онзи

преди 2 години

Подписах миналата година анекс ,че съм хоум офис изцяло...познайте как ще ни върнат нормалните хора. Който има 3 деца в тях или съседи които вдигат шум да му мислят

1

пепи

преди 2 години

Откога говeдото решава дали да бъде изкарано на паша или не .