41

Анонимен

преди 2 години

Голяма гордост !!! Остава да се блъска в гърдите и да крещи - ХОХОШ, ХОХОЛ 90% от хохлите даже не говорят и разбират украински

40

Бено

преди 2 години

Тази сутрин по Бтв Илиана Раева хленчеше нещо по този въпрос. Демагогия блика отвсякъде.

39

Анонимен

преди 2 години

Като горяха българското знаме, добре ли им беше, а?? Сега хотелите си даваме за тях, че и мини ни изпратиха за подарък. Абе я чемодан и вокзал!

38

Анонимен

преди 2 години

До: 40 Тогава да не се учудваш, когато като сринат твоето жилище (независимо дали къща или апартамент или вила), украинците ти отговорят подобаващо, тоест "Мен какво ме интересува че руските самолети стрелят и разрушават българските градове?".Каквото повикало - такова се обадило!

37

БАЧКАТОР

преди 2 години

Аман от пропагандни статии. Това трябва да ни развълнува, да ни разчувства, да ни накара да прегърнем каузата наЗапада и зеленски ли? Айде ще пусна сълза, от мен да мине!

36

Анонимен

преди 2 години

Каква победа бе г-жо?То всичко става мазало в Украйна и какво от това че ще изтлаакате руските войски като вече е мазало а ако продължи ще стане още по голямо мазало .Базите военни са мазало честно да ти кажа честно България с 50 хилядна армия ще ви окопира,защото тука имаме Арсенал които постоянно произвежда а вие нямате почти нищо разчитате на чужди

35

vlady

преди 2 години

Съдията, съдията, съдията спи с жени!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е направила, а не да идва в Бг, да я нахраним и подслоним, а за благодарност да вее укр.знаменца по улиците ни, да вика и да вкарва и Бг покрай себе си в тяхния конфликт. В Бг се веят само Бг знамена, да е ясно, да ходят да протестират на Червения площад, не в Бг!!!

33

факт

преди 2 години

"Алеята на Ангелите"в Доненцк там е истината за наци Украйна.Няма невинни Украйнци те са знаели какво става и нищо не направиха,няма невинни.

32

Що са хора сте???

преди 2 години

Всички вие, които пишете тези статии, какви жени сте, какви майки сте? НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!!! Защо не отроните поне една сълза за убитите дечица в Донбас, Сирия, Ирак, Либия, Афганистан? Защо не се възмутихте нито веднъж за толкова години за изгорените български знамена и за поругания български паметник в Одеса? Защо не ви стана поне малко мъчно за изгорените българи в Одеса през 2014г.???

31

Анонимен

преди 2 години

Направо да взима пушката. Театър. Като актьорчето ви съсипа държавата. Хаха

30

Зелен Демократ

преди 2 години

Коте, мачкай ги руснаците, ако не става с оръжие прави го както си знаеш, задуши ги с обилна любов мачкай ги до последния чаршаф! Ако не се справиш има много желаещи нетрадиционни войни, които ще те заместят!

29

k

преди 2 години

котьо,тая ако е барнат рашките ...

28

Анонимен

преди 2 години

Откачена работа, наистина. Украинките пък сигурно на състезанието мятат бухалки под звуците на марш.

27

Захаров

преди 2 години

Ало мисирките. Предлагам ви интересен проект. Проучете всички загинали българи в палежа на профсъюзния дом в Одеса, Украйна, на втори май две хиляди и четиринадесета година. Запознайте ни с автобиографията на всеки от тях. Направете и по една ретроспекция на живота на наследниците им сред светлото събитие. Наслушахме се на сърцераздирателни истории от окупираната територия. Дайте нещо стойностно... Е, ако можете, де.

26

Анонимен

преди 2 години

Барабар Петко с мъжете. Пропагандни статии до дупка.

25

Кашик

преди 2 години

Юлия и камилска кожа да облечеш и на камила като Камила да мязаш тия там са толкоз загорели че аспуха на трабант ще оправят!После ходи ги съди в Сочи!

24

Реалист

преди 2 години

Аз няма да ходя на война, но защо да не се снимам ей така за спомен във военна униформа и автомат. За сведение униформата, жилетката и каската, заедно с автомата са реквизит за снимки, след мен чакат още желаещи. Ако изкарам някой лев от снимките ще е супер далавера.

23

Мария

преди 2 години

Аз пък мисля тази година да ида на тоя гей парад, виждам, че мъжете там са много по-красиви от хетеротата...

22

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си смених чорапите. Веднага да го напишете като заглавие.