69

ЕС не вярва на Русия

преди 2 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

68

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

67

Анонимен

преди 2 години

"прозореца на Оберон" вече не сме на фаза Дали, ами Когато. Т.е. първата стъпка е направена. Следваща фаза ще е подготовката: ние казахме че ще пуснем Бомбата ако... А условията са вече налице. Например Путин ще каже, че НАТО участва негласно в Украйна...

66

Любопитно?

преди 2 години

Ще бъдем ли единственото поколение в човечеството което ще гледа ядрен взрив на живо с очите си?

65

Анонимен

преди 2 години

А на нюмен ми се струва, че вече ни подготвят за атомната бомба. Всеки ден се говори вече за това. Ще пуснем, няма да пуснем. И изведнъж БАМ! И после, казахме ли ви? Прочететете за "прозореца на Оберон". Как се подготвя обществото за подобни събития и нагласи.

64

Шаши

преди 2 години

Вестникарската преса е много силна. Все повече се спряга ядрена война. Който поръчва музиката ще натисне пръв копчето. После ще се оправдават с руснаците.

63

:)

преди 2 години

Като гледам, той запада вече почти си ви е унищожил. Давайте пускайте ядрените ракети, няма какво толкова да му мислите.

62

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

61

Анонимен

преди 2 години

Бе вие и в Украйна казахте, че няма да влизате на 20 февруари. Никой за нищо не ви вярва вече

60

Анонимен

преди 2 години

Като нямате намерение,защо Путин постави ракетните войски под....специална..... готовност...Изобщо не може да Ви се вярва на Вас...

59

До 65

преди 2 години

Същата е опорката, че няма да пуснат АБ. Няма как да предупредят, нали?

58

Анонимен

преди 2 години

Тия щяха да превземат Киев, за да сменят властта ама нещо не се получи. Преди дни частите им аколо Киев се изтеглиха в Беларус, а днес заявяват, че ще се изтеглят в знак на добра воля. Тоя казва, че ще изпълнят всички задачи, а денефикацията и демилиритизацията вече не са част от преговорите. Мясат на турски сериал с ром..ски герои, хах.

57

Анонимен

преди 2 години

Те и Украйна нямаше да нападат...

56

Нео

преди 2 години

А нямате ли намериние да се гръмнете сами?

55

xoxo

преди 2 години

Само на мен ли коментара на Зеленски звучи като покана за саботаж с химическо оръжие?След всичите украински фейкове се опасявам,че ще вземат да спретнат и един такъв..

54

Гиб Мелсън

преди 2 години

Няма страшно. Ядреното го пазят за каубойците. Ако се наложи. Но те страхливи не смеят да нападат да не остане от САЩ пролив както казват руснаците.

53

ПРИКАЗКА

преди 2 години

Русия свали напрежението по Света , само в България Цените НЕ ПАДАТ - всичко се срина - Петрол , Храни - само БГ Олигарсите увеличават цените - ДИЗЕЛ 3,3 лв - Не Рашков , не МВР - за такива Бизнесмени трябва Затваряне и Блокиране на Сметки .А Плевнелив и Иво Инджев ако ги набарам на Публично Място - ще им изкубем Ушите - да искат да си пращаме Българските Деца да се бият в Подкрепа на Нацистите и Байдън .

52

Дядо от село

преди 2 години

Вие нямахте и намерение да нападате Украйна,два дни преди да я нападнете! Само наивници и облъчени може да ви вярват още

51

гз

преди 2 години

ама защо купувахте досега руски ресурси. не е задължително.

50

Анонимен

преди 2 години

Каков се плашите от ядрено оръжие? Билогичното,което вече използваха,е много по-опасно защото цялата планета го отнесе,и затвориха всички свери на живота,и всички хора. Ядреното удря само определни рйони и хора,от където мине радиацията.