52

Язе

преди 2 години

Единственото доказано за маските е, че НЕ спират вируса и само намаляват с 20% риска от заразяване. При изклчително ниската заболеваемост от новите щамове и почти никаквите бройки на нови случаи - за чий да носим маски???? Австрийците като носят нон-стоп FFP2 маски кво - дори не са намалили заразените! Алооо, експертите по маските - защо да ги носим сега??? Ама дайте научни аргументи, не щото така мислите и ви се иска...

51

Black Metal

преди 2 години

Ако не е...първоаприлска шега, новината е страхотна! Време беше - дори от СЗО обявиха короната за грип. Стига толкова - измъчихме се вече...ваксини, маски, локдауни и подобни простотии. Пуснете си Arch Enemy и се радвайте на живота!

50

Darth shadow

преди 2 години

ковидо овце са се сраснали с намордниците си, ще си ги влачат до живот, като роби с нашийници на врата..

49

Анонимен

преди 2 години

Не може да се дава такава власт на здравния министър...да отнема конституционни права. Това си плаче за протест! Ако гласуват такъв закон то той ще е незаконен..

48

Неразбрал

преди 2 години

Че досега не беше ли пак така?

47

dmx

преди 2 години

Да се забранят за лица без придружаващи заболявания или под 65 години. Фереджетата как са забранени в цивилизованите държави? Е, и с маските така

46

Анонимен

преди 2 години

От къде на къде ще се дава такава власт на здравния министър. Маските да се махат завинаги...аман от ненормални...драпат до последно

45

Анонимен

преди 2 години

Това е страшна трагедия за прободените ковидофрени, не знам как ще го преживеят...

44

Анонимен

преди 2 години

До Маскарад, ами пишете оплаквания де! Аз писах до КЗД срещи предишния министър на здравеопазването и днес получих информация, че сме с него в период на помирение. Ще рече, че искат да видят дали няма да сметна, че все пак ми е в графата любимци. Не е :) Ще стигна до края с този ***! В момента, в който приемат този закон ще пиша отново оплакване! Не ми пука за идотите на власт. Всички можем да ги съдим до скъсване! Пишете оплаквания и завеждайте дела срещу тези иЗЗроди! Друг начин няма!

43

Анонимен

преди 2 години

Добре де, тези с маски няма ли да ги е срам от нормалните? Точно заради тези ненормалници се проточи фалшивата пандемия, щото още вярват на докторята. Не ги ли е срам?

42

Детайлите

преди 2 години

Законът е в сила от датата на обнародването, в сила от задна дата 1.април.! За парите ясно - ще им ги дадат.За маските - Ами ако по някаква причина не бъде прието махането им.? Нямам търпение да махнем бацилоразвъдниците. Само се удивлявам на законотворците ни. Със задна дата узаконяват действие, което реално ще бъде осъществено и хипотетично може да излезе незаконно. Елате ни вижте юристите в "правовата" ни държава и ...нямам какво повече да кажа.

41

Анонимен

преди 2 години

То и сега са пожелателни. Ама аз така и не се разболях за 3 години, нито близките ми. Как да си го обясним? Вирусът кого напада?

40

44 от Ямб.цървул

преди 2 години

Да,даже предишните протести ще им се видят като бяло.Сега ще видят черно.

39

ПОРЕДЕН НОМЕР

преди 2 години

Поредния номер по американския буквар за замазване на очите на хората. Костадинов насрочи протест - карантинираха го, насрочи втори протест - паднаха зелените сертификати от следващия ден, за да обезмислят протеста, сега нов протест - падат маските. Но това няма да попречи да падне правителството.

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Маските са,за да мълчим,а не да ни пазят! Милен Цветков... Лека му пръст и светла му памет!

37

ШЕГА!

преди 2 години

Избързаха с шегата за първи април.

36

Маскарад

преди 2 години

Ако носенето на предпазни средства стане задължително със закон, то трябва да има солидни научни и проверени доказателства, че те имат смисъл. Не може ей така да се ограничават основни права. Даже трябва подобен закон да се атакува в Конституционния съд или друг подобен върховен орган.

35

Анонимен

преди 2 години

хареса им на докторите да прибират едни пари

34

Анонимен

преди 2 години

Ако някой ме види да кихам няма да се плашите, най-много да ви пипне и вас.

33

Анонимен

преди 2 години

БРАВО! ХИПОХОНДРОЦИТЕ ДА ХОДЯТ С КАСКИ#