35

Анонимен

преди 2 години

Доларът е бита карта. Това е истинската война.Другото е за отвличане на вниманието.Деменцията от белия дом въвлече в война Украйна а сега се готви да въвлече и цяла Европа. Ще гладува цяла Европа ще се срине икономиката на целия свят.Заради двама клоуни зеленски и байдън се убиват два братски народа.

34

Анонимен

преди 2 години

Деменцията от белия дом въвлече в война Украйна а сега се готви да въвлече и цяла Европа. Ще гласува цяла Европа ще се срине икономиката на целия свят.Заради двама клоуни зеленски и байдън се убиват два братски народа.

33

Анонимен

преди 2 години

Истината окупация я правят краварите. Искат още войски да вкарат в Европа. Украйнката война не ги интересува целят се в завладяване на Европа. Дано им се задръсти. Долара е на път да се срине. Това ще е най голямата победа над американския окупатор

32

славянин

преди 2 години

В Одеса вече има организирано партизанско движение наречено ''Вольный город Одесса'' което е започнало да пали танкове на ВСУ!

31

Браво

преди 2 години

Не дават техниката, която американците им доставиха и това не са само джавелини и трала-ла, а и още нещо от което се бяга със светлинната скорост на супер-дупер ракетите движещи се на зиг-заг, като искандери, тутманици и боршной - неизвестни дори за Шойгу, но известни за форумните путлетариатчета, които започнаха да скимтят като отстреляни отзад ***.

30

славянин

преди 2 години

Бандеровчетата и бандерофилчатата са като инатесто малко диване, което ти вика: ''хвани ме, не можеш да ме хванеш'', ти го хващаш, теглиш му един бой и то започва да пищи, че го биеш, ти спираш да го биеш и го пускаш и то пак започва да ти подвиква: ''хвани ме, не можеш да ме хванеш'' и процедурата се повтаря пак! Не спира да беснее нито когато нищо не му правиш, нито когато го биеш!

29

Гнусно

преди 2 години

Точно пък там където изгориха живи хора тия фейкове няма да минат. Целият Руски град е настръхнал.

28

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Според баба Ванга, руснаците ще се укрепят в Чернобаевка от 15-я опит. Засега са пробвали само 11 пъти така че им остават само още четири опита и готово. Дерзай!!!

27

Щирлиц

преди 2 години

Стига ни заливахте със сълзливи измишльотини,вижте репортажите от Мариупол,"защитаван"от бандеровците,стрелящи по жилищните квартали и мирното население!

26

Анонимен

преди 2 години

Яко гърмене на склад с ракети в Белгород. Войната пристигна на територията на Русия. Местните оpки не могат да повярвят че Украйна ги громи, а от телевизора им разказват за големи победи на руската армия. https://youtu.be/DkspTMDcF88

25

Анонимен

преди 2 години

Путин капитулира в направлиние Киев и Чернигов. Пентагона потвърди че руснаците в тия две направления се изнасят с хиперзвукова скорост към Беларус и Русия. Контранастъплението на украинците започна на 23 март и за няма и седмица руския башибозук капитулира на най-важния фронт Киев. В направление Харков Суми руснаците са разбити и обърнати в бягство и единтсвенно достигането на руската граница в района на Белгород ги е спасило от явна смърт. На ред в контраофанзивата са Херсон и Мариупол.

24

Я, па Я

преди 2 години

Украинските ВСУ са взривили два склада с боеприпаси и петролна база в Белгород на територията на Русия. Паника в близките райони около поразените цели. обикновените руснаци ще разберат по трудния начин какво е да спиш на тръни или в мазето. Когато нападаш трябва да знаеш, че и ти ще получиш от същото.

23

Древно проклятие :

преди 2 години

Да си съсед на Русия дано !

22

одеса

преди 2 години

в одеса живеят над 200 000 потомствени еврей в мир и разбирателство с всички други, много ми е интересно какво рашистите ще денацифират там

21

Анонимен

преди 2 години

Кръпката да върви там, да са дере...

20

Луд

преди 2 години

Бафмааму. Квай таа война с концерти. Аве, няко май ни премята нещо...

19

Анонимен

преди 2 години

Безусловна капитулация за Русия, както и да го представят в Кремъл. За Русия обаче тепърва предстоят щетите,които ще търпи във всякакъв вид - политически, икономически, морални, липса на доверие, вътрешни бунтове, смяна на властта....

18

Анонимен

преди 2 години

мале съсипахте се днес тя Украйна капитулира ви си ородължавате

17

Анонимен

преди 2 години

Капитулацията на Русия включва: официално признаване на руския статут на Крим и широка автономия на Донбас. Демек Украйна като победител остава с 40% по-малко територия.

16

Я, па Я

преди 2 години

Нали осъзнавате, че колкото и минуси да слагате това не променя нищо. Още повече, някои генерали от Щаба на армията на РФ са се разбунтували. Въпреки това, руските войски вече се изтеглят. Както и да го представят путинистите истината си личи от километри, КАПИТУЛАЦИЯ.