44

Анонимен

преди 2 години

Зеленски с украински и международни анализатори ще гледат санкциите срещу Русия. Бах мааму аз смятах че американците определят играта и налагат санкции, а той Зеленски управлява света ахахахахахахахахаххаах

43

Анонимен

преди 2 години

Не мога да му хвана наркографика на Зеленеца. До вчера беше на 20km от Владивосток, днес пък руснаците контролирали северен Киев.

42

Анонимен

преди 2 години

Е как така? До вчера Украйна печелеше навсякъде а днес пак печелятно вече не контролират. Какво ще говори сега Кокаинович?

41

Анонимен

преди 2 години

То съвецка войска почти няма, има само наемници. Русия все повече се проваля и затъва.

40

Дедо Либен

преди 2 години

УКРИТЕ НЕ СА ЛИ ОБКРЪЖИЛИ МОСКВА ?

39

Евроатлантик

преди 2 години

Укритие са на 10 км от Москва,Путин е в шок,моли Байдън да го спасява.

38

Българин

преди 2 години

Никой не иска руския ботуш, камо ли да бъде управляван от един психопат! Респект към такива като Зеленски, които воюват за държавата си, за нацията си , и за семействата си! Руските таракани из форума не се нуждаят от коментар!

37

Анонимен

преди 2 години

Абе, русия нали отстъпваше панически хахаха

36

Анонимен

преди 2 години

Така и не става ясно какво иска този. Мир или оръжие...така е, когато управлява комик. Затова на избори трябва много да се внимава.

35

А

преди 2 години

Чакаме виновните за избитите в Донбас на съд.Със сигурност са ги хванали. Физическите виновници.

34

Повръща ми се

преди 2 години

Ново фейк шоу на Зеленски за днес.

33

БАЧКАТОР

преди 2 години

Е как така? Ми нали руснаците боксуваха, с много жертви, с танкове без гориво, с войници облечени с тениски, нямали зимно облекло, молели украинците за храна, били в обкръжения, загубили стотици самолети и машини и т. н. и т. н. И изведнъж... в Киев?

32

Анонимен

преди 2 години

Какъв тип руски войски, сирийци,чеченци, наборници или наемна войска, уточнявайте бе!

31

r3v0lv3r

преди 2 години

Един месец копане и великата руска армия е на същите позиции и не може да обкръжи Киев. Путин направо пяна му излиза от устата и уволни сумати генерали заради провалът.

30

Никой

преди 2 години

Нали уж са с големи загуби и тежки поражения каза че отстъпвала, а сега друго лае този наркоман. Някой да му вземе плей стейшъна да спре да играе Pubg.

29

Анонимен

преди 2 години

Напишете Как умират наужким в Украйна и ще се видите шоу. Преразказвам, англичанин обяснява за войната, за избити, а зад него наредени човешки тела покрити с черен найлон. Духа вятър и единия от труповете започва да се бори с найлона да го държи над лицето му. Вятъра обаче не спира да прави номера и една девойка притичва за да закрие зомбито. През това време фотограф прави снимки на "труповете". https://youtu.be/AtjN2S2AjN0

28

путин терорист

преди 2 години

Завоевателя нацист путин, няма спирачка!

27

натовски глупак

преди 2 години

тоз пак говори несвързани неща,сега пък очаквал химически оръжия -той ако гледаше интересите на Украйна щеше да направи това което Русия искаше независимост а не да си разрушава държавата по заповед на щуката //

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Поведението на Зеленски и украинците напомня на случилото се около разрушението на чuфутскuя фараонски храм в Йерусалим. Паралелно с поражението си,евреите използуват случая да станат "бежанци" ,за да се смесят с другите народи.Имало е зла умисъл еврейска. Тогава се създава и равинистичното талмудическо юдейство.Нова фаза-номадско фараонство Race de vipere фашистка !

25

Анонимен

преди 2 години

Дайнов ще ви освободи бе, Зелен Бабач !