48

Анонимен

преди 2 години

За съжаление е прав, колкото и да не ни се иска да го признаем.

47

Психиатър

преди 2 години

До Анонимен 25 - Безмозъчен психопат си ти , още не можеш да го осъзнаеш , но много скоро ще ти просветне и на теб , защото и най-тъпите рано или късно се усещат когато разберат ще са ***...ни !!!

46

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли къде Байдън е намерил курс долар за двеста рубли, щото аз търся да купя рубли по тоя курс и не намирам - навсякъде из борсите долара е около 94 рубли и рублата продължава да поскъпва.

45

Анонимен

преди 2 години

Тоя не трябваше ли да е в затвора????? Защо говори по телевизията очи ли няма егати наглеца

44

Анонимен

преди 2 години

В Добруджа е пълно с шистов газ! Обаче Путин нареди на Боко да спре проучванията.

43

До Унгарците

преди 2 години

До Анонимен Кранчето за унгарците и сърбите е у нас, баков. Верно ли е, че на тролещите тук, мутрофонова ще плаща с балончета газ (за запалки) вместо с копейки? Европа може и да се гърчи, но рюшняците ще затварят гад в биркани и шишета, ми се чини. А на Р.Овч. му потънаха гемиите, много. С тия централизирани договори му умира далаверата. Той си знае.

42

Анонимен

преди 2 години

Ако не за друго,то за едно е прав дъъртият коомуняга,в Европа няма един политик с топки който да отстоява нейните интереси а само банда самодоволни пудели които за сетен път се наведоха на задкоеанската метрополия,такъв съюз с такива лидери е обречен!

41

Анонимен

преди 2 години

в русия 1 л олио 1 лв в бг 6 лв един хляб 1 х 0.50ст в бг 2 лв догонете тези цени и тогава говорете против русия че сте изостанали с светлини години от русия пенсионерите едвам искарват до пенсиата

40

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е т.ъ.п българина. Как си представят, че за няколко няма как всичко да се пренастрои и да затече газ от незнам си къде. Колите ще стоят като паметници, защото обработката на горивата също иска пренастройки, всяко движение е пари. Всичко ще хвръкне над 50%, само заплати и пенсии не. Пригласяйте на краварите, те знаят защо го правят, но губещата са ЕС.

39

Анонимен

преди 2 години

Европа ще отнесе големия шамар от санкциите. Американците нямат голям обмен с Русия, а и ще извлекат изгоди от доставките за Европа. А европейците ще потънат в мизерия. Това са го правили преди Втората световна война, като инструмент да доведат Хитлер на власт и да го тласнат на изток. Наглосаксите иста да приложат същата схема - бедност-нацизъм-война.

38

Анонимен

преди 2 години

Унгарците казаха "не" на санкциите и сключиха договор за доставка на газ с Русия за 10 години напред. Турция каза, че няма да участват в никакви санкции, а Ердоган каза, че няма да остави турците да мръзнат, заради нечие желание да налага санкции. Китай заявиха, че ако се опитват да ги натискат да участват в санкции срещу Русия, ще отговорат с такива мерки, че на запад ще им се завие свят. Южноафриканския президент каза, че са на страната на Русия, която ги е подкрепяла в борбата с апартейда.

37

Анонимен

преди 2 години

всички плюят Русия никой не гледа какво става тук в Русия 1л дизел струва около 1лв а тук от днес вече е над 3лв също един литър олио струва около 6лв и всяка седмица се вдига цената и в Русия се вдигна малко сега е около 2лв

36

Филанкишията

преди 2 години

Тоя няма ли кой да го гръмне ...

35

Анонимен

преди 2 години

тая долна крадлива мижетурка отдавна теябваше да е в трудов лагер, усешат че грижливо пазените им с десетилетия рушветчийски схемички са на път да се разпаднат и обикалят студиата като сектантски проповедници

34

Анонимен

преди 2 години

Хех тоя филм който европа ви набива в главата е толкова фалшив колкото Зеленски . Когато стане въпрос за бизнес и цени винаги се избира най - изгодното . Сега може да се чепкат с Русия но след 10 години пак ще са първи приятели. Така че не се надъхвайте много много . Както видяхме от нашето ежедневие случайте с горивата и олиото се видя , че цената е от най- голямо значение . Европа не е купувала на сила от Русия , просто цената р била най изгодна както ние сега тичаме до Одрин.

33

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Не са страшни московските въшки, по-опасни са българските им ***.

32

добре де

преди 2 години

До Крим не е руски защо не цитираш тогава големината на залежите в азербейджан , капацитета на тръбата и свободния капацитет по нея . това изтърканото за рубли,русофили,фашисти го остави. направи една конкретна разбивка как и от къде

31

Лъжливото Овчарче

преди 2 години

Тоя не е ли в затвора?

30

?!?

преди 2 години

Още един Русофил. Тази грешка на руските планове превърнала се в трагедия за цял братски народ не може да бъде платена с газ. Но Може да бъде заличена все още. Сега е времето Русия да покаже величие. Бог да пази Славяните. Православните. Преговорите трябва да са в Сърбия

29

Крим не е руски

преди 2 години

е добре де.... КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ХОРА ДЕТО ВЗИМАТ РУБЛИ ПОД МАСАТА.