30

Извънземен

преди 2 години

Освен това статията е преведена/написана по толкова нескопосен начин, че просто хвърля в оркестъра. Например: "Наистина, голяма част от очарованието от инцидента в прохода Дятлов..." Оуууу, Нело, очарованието? Аууу...

29

Извънземен

преди 2 години

От време на време притопляте манджата Дятлов в този сайт. Теорията за лавината не е нова. А могат ли тия изследователи да обяснят 1) как са били ударени от лавина, но телата им са на повърхността; 2) Как са получили наранявания само на определени част на тялото, докато други части са незасегнати; 3) как лавина изтръгва нечий език или изважда очи; 4) как лавина съблича дрехи от хора? Освен това, статият

28

Анонимен

преди 2 години

ТАзи статия е пример за нивото на австралопитеците, които списват този сайт: Наистина, голяма част от очарованието от инцидента в прохода Дятлов произтича от странното състояние на останките на групата, Очаровани казвате, вий, вий сте идиоттии

27

преди 2 години

До Дали?.......ако престанеш да дрънкаш за едно нещастие, случило се по грешка със 130 бездомници в сибирски град преди СЕДЕМ години, няма нещастната ти злобна главичка да се поуспокои? Бояришник значи глог и се продава във всяка аптека от Аляска до Ушуайя и от Лисабон до Петропавловск на Камчатка! Едно неправилно поставено название, метанол и станала белята! А тук колко се изтровиха с Царкировски питиета? Ами случая в Якоруда? Ами 20 отровени в европейска Чехия? Замълчи, Хкремент жалък!

26

Анонимен

преди 2 години

Е тия голите сигурно са се клецали по палатките.

25

Анонимен

преди 2 години

До Вуте Таева в гнусния руски б0клук.

24

Анонимен

преди 2 години

Значи лавината им е свалила дрехите, а? баси перверзната лавина

23

Bуте

преди 2 години

НеУмната бивша прокопиева мисирка Н.Христовa заработва отчаяни грантове, ровейки в гардероба за скелети. Дори си го представя като 'авторски' материал, а всъщност е пасквил на Дойче зеле.

22

Анонимен

преди 2 години

Мужици и тьотки. Пияндурници!

21

Сатира

преди 2 години

Нищо не са разгадали.

20

Помнещ

преди 2 години

Пак " журналиста" на тази безинтересна " тема" е пак " Нелката"! До БГ Днес! Не ни занимавайте с глупости! Темата днес е.Как ЕС ще си плати дълга към Русия за " газа"? Наближава 31 март.Крайният срок Европа да си плати сметката на Русия! Това ме интересува мен лично!-:) Ще се разкрачва ли? В злато или в крайна сметка в РУБЛИ ще си плати?-:)))

19

Alex

преди 2 години

Тая работа беше интересна преди 15 години.

18

Зеленски виноват

преди 2 години

Азов са ги заловили.

17

IQ 3.14

преди 2 години

Напили са се и са се избили за фустите. тия дето са оцелели са замръзнали. прочие, тва фишки.нет ли е та ни занимават с дятлов?

16

Анонимен

преди 2 години

Изеле са ги извънземните.

15

Един

преди 2 години

Не са туриста, а студенти, не да тръгнали на разходка, почетете преди да пишете, по темата има много изследвания, по каналите на Дискавъри

14

Анонимен

преди 2 години

Гледах историята за това в едно предаване на Стойчо Керев. Жената, написала тази книга е българка, бясна русофобка, незнайно защо продаваща книгите си в Русия и забелязах, че страда от някакви психични отклонения.

13

Анонимен

преди 2 години

Това е само една от версиите. Сериалът "Перевал Дятлова" 2020 г. дава по-широка трактовка на събитията.

12

Влади

преди 2 години

Много убедително, даже научно. Ама още по-вярна причина ще е, че на Марс не е валяло отдавна. Али-бали, учени, къде и за какво са учили?!

11

Шатиеба

преди 2 години

Днеска минавам през ускорителя Лулин на знака със 120 км/ч, оно ми засече 50 километра. Много грешно показва знака за поставяне на рекорди за скорост при навлизане в тунел..