49

Лудите дават акъл!

преди 2 години

ДА видим азапада - какъв му е акъла и на него!

48

До Алекс

преди 2 години

Шееметли,не трябва ли да се бойкотира първо източниците на приходи за Русия,газопроводите които минават и транзитират газ през Украйна???Ама нещо не им е удобно,нито на Укрите още по малко на западните лицемери!

47

Браво

преди 2 години

Кола и пенси напускат ,макдоналдс също ,Руснаците са касметлии че няма да пият отровата и ядът *** вече,браво.

46

ОО - кадиров

преди 2 години

Да живее ислямските специални чеченски части над Православна и християнска Украйна!

45

Алекс

преди 2 години

Бойкот на всички фирми,които останат във фашистка Русия.Медиите трябва да ни информират за тези предатели.Когато започнат да губят на основния си пазар в Европа,принудително ще напуснат Русия.

44

до 36

преди 2 години

ти ли бе бедняк, едва ли ще си купиш нещо?! хахахахахаааааа....

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 ".Русия е променяла облика си няколко пъти за последния век." Няма такова нещо, и войната в Украйна е само ПОРЕДНОТО доказателство.

42

Анонимен

преди 2 години

"Война"е,Украйна се бори против Русия и нейното на финасиране което тя си осигурява с износ на газ за Европа чиито транзит минава основно през ваша територия,ами вземете го спрете и ги "накажете"тогава?

41

Бумммм

преди 2 години

Вчера Русия е унищожила с ракети голяма военна групировка на ВСУ до гр.Изюм ,харковска област.

40

ZZ

преди 2 години

Dekatlon трябва дса се бойкотора в България! И те не са напуснали държавата на военнопрестъпниците Путин и руският народ!

39

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 29 Спести си пожеланията, защото са фейк като всичко останало. Успеха за Зеленски явно ще се реши от позицията на силата, защото руснаците само от това разбират. Ще видим кой кого." ..ОК, без лаши чувства, наистина ще видим!

38

Димитров

преди 2 години

Не очаквах укрите да са по-промити мозъчно от западняците. Явно последните 30 години са им набивали "знания" по тертип на нашите братя от Сев. Македония.

37

Анонимен

преди 2 години

"С путинофили/русофили НИКОГА няма да си приближим позициите. Просто вие имате още дълъг еволюционен път, за който няма да ви стигнат няколко живота. Застинали сте някъде в началото на 18 век и то в Анадола." ...Русия е променяла облика си няколко пъти за последния век. За "застиване" и дума не може да става!

36

Анонимен

преди 2 години

Нещо много започнахте да се правите на интересни.Внимавайте света да не ви бойкотира че руснаците ще ви изнасилват в тишина!!;

35

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо, пролиберално настроените сънародници смятат, че либерализма е върха на еволюцията. Еднопoлови са се чифтосвали още по времето на римската империя, а ако отидем в зоопарка може да видим, как мъжко налита на мъжко. Така, че кой има да еволюира, сами преценете.

34

333

преди 2 години

Хората, които обвиняват украинците за Донбас нямат и идея за какво става въпрос. Кой предизвика казуса Донбас, разбира се, Русия. Руските войници, съвместно с местната милиция, караха насила местните младежи да ходят да се бият. Там украинците все пак имаха множество- 60%. Вие какво очаквате да си дадат земята без бой ли?! Руснаците признаха ли някога Украйна, признаха я. На руското правителство не им пука за руснаците в Донбас, подлъгаха ги и превърнаха областта в пустиня, както стана и с Крим.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Спести си пожеланията, защото са фейк като всичко останало. Успеха за Зеленски явно ще се реши от позицията на силата, защото руснаците само от това разбират. Ще видим кой кого.

32

Анонимен

преди 2 години

През територията на Украйна минават четири големи експортни газопровода по които тече Руска газ,СъюзДружба,Прогрес,Уренгой -Ужгород,Укрите печелят печелят от тях годишно около ТРИ милиарда долара транзитни такси,ЗАЩО досега не да СПРЕНИ?

31

Бум

преди 2 години

Украинците не са в позиция да искат и да призовават,нацизма няма да мине.

30

Mногознайко

преди 2 години

Кво ревете бе, всеки си гледа интереса. Те там са инвестирали милиярди няма да се занимяват с на Байдън и Зеленски глупостите.