32

Анонимен

преди 2 години

Надявам се скоро Президента Путин да му прати една поздравителна картичка с някоя "Сатана",направо у тях,че да миряса Света и от него.

31

Анонимен

преди 2 години

Човек пълен с идеи = ***

30

Анонимен

преди 2 години

Ще люпиме семки пред блока и ще обсъждаме Илън Мъск дали вече е кацнал на Марс,защото няма интернет да имаме без ток.Не знам как е било едно време,но не ми харесва какво ни чака.

29

ПроСоТо

преди 2 години

тук прочетох забележката на един колега,че Мъск е "Фронтмена на ЦРУ"....На пръв поглед-глупотевина,но всъщност,самата истина..Тоя ИГРАЧ НЯМА КАК да върти милиардния си бизнис БЕЗ подкрепата на някои СТРУКТУРИ,вкл. и ЦРУ...А както пък аз си позволих да отбележа:-Така наречените "Социални платформи" имат ЕДИНСТВЕНАТА цел да канализират настроенията ви!!!...Защото без тях нито цру,нито кгб,нито ..няма да знаят КАКВО СИ ГОВОРИТЕ "на четири очи"..Но в "платформата",всичко е ясно..И ако се наложи,ЦЕНЗ

28

Анонимен

преди 2 години

Новата платформа така ще ви тангетира,че ще ви чете и мислите не само написаното и сами ще си плащате за това.Ей тоя,да заминава във Вселената и да не се връща повече на Земята,че достстъчно поразии на човечеството сътвори.

27

Не става без контрол

преди 2 години

Свободата на словото много бързо се превръща в свобода на троленето. Питайте всеки форумен *** - същото ще ви каже.

26

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да внимаваме какви ги пишем.Първо ни отрязаха достъпа до медии,сега какво се пише ще се следи.Всичко ще отшуми някой ден.А и какво ли сме се загрижили толкова.Скоро като няма газ,няма ток и няма да ни е ни до медии,ни до интернет и разни платформи.

25

Анонимен

преди 2 години

Новата платформа така ще ви тангетира,че ще ви чете и мислите не само написаното и сами ще си плащате за това.Ей тоя да заминава във Вселената и да не се връща повече на Земята,чефостстъчно поразии на човечеството сътвори.

24

Анонимен

преди 2 години

Извинявайте,но кой каза,че в България е още свободно словото?"От днес с цел ефективно противодействия на киберпрестъпността, в т.ч. нелегално съдържание в интернет, от Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) се извършва специален ежедневен онлайн мониторинг".Само да кажа на журналистите ни,че ако решат да разкриват дейности на лабораторията у нас нищо няма да направят и ще ги уволнят.Няма и как да измъкнат поверителна информация.

23

Анонимен

преди 2 години

За този олигарх защо никой не ни показва къде живее, яхтите му и защо все за САЩ може, а за другите не. Повечето богаташи са техни и все ни втълпяват техните небивалици за забогатяването им. Лицемери са и се чудя до кога сляпо ще им вярват. Работещите в компанията му са абсолютни роби, но нищо не се пише. Говорат за демокрация, но такава при тях няма. Филмите са едно, а съвсем друго реалността.

22

FCKPTN

преди 2 години

Това е мечтата на всяко съветско ***.. ще изкарате милиони рубли, даже може да стигнат и за захар

21

Анонимен

преди 2 години

Дааа, и ненадейно започна масова рекламна кампания, обясняваща как човек на хранилката на американското правителство ще създава социална платформа даваща "свобода на словото". Ако сега не ви замига сигналната лампичка, значи сте готов да сте бъдещ потребител на въпросната мрежа.

20

Анонимен

преди 2 години

Неолибералите да не ползват платформата му, ако това ще нарани чувствата им.

19

Анонимен

преди 2 години

Това трябваше да се случи преди пЛандемията, да си пишем спокойно. Щяхме да сме я забравили вече.

18

Направили го

преди 2 години

Със Американската демокрация в сегашния и вид е свършено!

17

Rashid

преди 2 години

Заприлича ми на Ким Чен Ун на снимката

16

До 14

преди 2 години

С какво текстът н една псувня е по- лош от текста на заповед за къртене на пейки?

15

Анонимен

преди 2 години

Колата в космоса лети ли?

14

Анонимен

преди 2 години

Ще бъда масов потребител. В днеса верните мнения ги трият.

13

Анонимен

преди 2 години

"След това ще почнат едни дела за самоубийства свързани с преживяното в платформата му." - Квиндела уе. Слаб бил и са утрвпал сам. Найш ли ко УЕ! ХУБУБЕ НАПРАВИЛ!?!