237

Анонимен

преди 2 години

Всяка поддръжка за агресора да се криминализира, размахването на руско знаме където и да е да се криминализира, агентите на москва да се търсят съдят и наказват като агресори , друго решение няма! Разпад и ликвидация на огромната никому ненужна територия!!!

236

разделячът

преди 2 години

Ще раздели той, на окупирана украйна - крим и неокупирана украйна - останалата част на украйна. Това може да раздели джуджето, както и задните си части надупен към едно голямо украинско многоточие.

235

Анонимен

преди 2 години

До истината? - 414Тръц! Както си се размечтааал, ще цопнеш в някое л.йно.

234

истината?

преди 2 години

Както върви, освен ДНР и ЛНР руската територия ще задмине Киев, Имайки впредвид колко голяма и плодородна е кукраинската целина, до 2 години, Русия ще стане най големия производител на селскостопанска продукция без да тъпче земята и продуктите с ГМоти

233

Анонимен

преди 2 години

Абе този, който е писал статията дали си е говорил с Путин какво мисли?! Щото от това дето е надраскал се вижда, че хабер си от геополитика !Аман от драскачи и "познавачи" на Путин и руската политика!!

232

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са много тъ.пи. Не знаят нито в кой век, нито в коя част на света се намират . Путин така ги е обгазил, че не могат да се освестят още половин век . А руските *** се държат като някоя леконравна Бъзикня ханъм от турски сериал.

231

Анонимен

преди 2 години

С тази война путин на практика не прочисти, а увеличи фашистите, бандеровците и нацистите. Вече повече хора одобряват боя по руските ***. то е като коронавируса - колкото повече ваксинираш, толкова повече се размножава. Така че много ви моля спрете да вярвате на руската пропаганда, тя е като коронавирусната.

230

Мен КАКВО МЕ ГРЕЕ?

преди 2 години

Все ми е тая какво ще се случи с Украйна и тамошните рускоговорящи руснаци дето се мислят за някакви си други.

229

ники

преди 2 години

Путин единственото което ще раздели е *** си, така с две ръце ще го отвори, за да може по-лесно да влезе големия украински тур. Това го чака.

228

Анонимен

преди 2 години

Чечня е малка измислена република. Скоро бойците и ще свършат.

227

Анонимен

преди 2 години

До георги георгиев Не позна. Губещи сме само когато слушаме комунисти.

226

Анонимен

преди 2 години

Руски ***, не се престаравайте. Путин свърши парите.

225

Анонимен

преди 2 години

Може да опита, но няма да му се получи. Е, за пореден път.

224

Анонимен

преди 2 години

Това не е война, а специална военна операция...............целта е да се прочисти територията Украйна от фашисти - нацисти, бандеровци, азовци, активисти и радикали от "Десен сектор" и други крайни елементи!!

223

Анонимен

преди 2 години

Русия и Москва имат право да въвеждат ред в размирните си крайни провинции............Украйна никога не е била самостоятелна държава..............Украйна значи на края на Русия...............другото име на Украйна е Малая Рус(Малката Русия)!!

222

До Анонимен 256

преди 2 години

Абсолютно прав си.................100 %!!!

221

Анонимен

преди 2 години

Без заплащане без газ.

220

Анонимен

преди 2 години

Укрите са типични фашунгери. От най-гадните. И българското малцинство в Украйна е сред потърпевшите, но нали нашите политици трябва да са политкоректни и да си затварят очите, за да бъдат угодни на господарите си.

219

Анонимен

преди 2 години

Украйна-изопачено от "Окраина" т.е. покрайнина на Руската империя.Никога не е била самостоятелна държава а т.н. Малая Русь.Всички царе а след това и императори и импеатрици са се титулували владетели на "Великая,Малая и Белая Русь".С това слагам окончателно точка на писането за една измислена държава!Както и с нашата югозападна провинция "РСМ"!!!Съветвам ви и вие да престанете защото сте просто смешни и само се излагате.И това не е война а войскова операция!!!Ама на някоие много им си иска война

218

Анонимен

преди 2 години

До До 234 И ти не си чел ама хич добре историята.Киевска рус е основана от викингите/варяги на руски/ а от друга страна е Нижни Новгород където са руснаци,следва обединение а по-късно всичко се присъединява към Московската Русия