13

До 7

преди 2 години

А за каква глобализация си?Глобализация без глобализация?

12

Анонимен

преди 2 години

Ние участваме в глобализацията с емигранти в чужбина, ако няма война у нас няма да стъпи и афганистанец , освен лятото някой да пие до припадък на Слънчака.

11

Шаши

преди 2 години

Света няма да се глобализира. От всичките ядрени държави, все ще се намери някой здравомислещ, който да натисне копчето. Гама лъчението прави всички равни. Това е комунизъм в най чиста форма.

10

Анонимен

преди 2 години

Света неизбежно ще се глобализира защото държавите са обречени на все по-силни връзки - икономически, политически, културни, спортни. Въпросът е в начина, по-който да се глобализира - сегашният е неприемлив. Това го казва не само Путин, а го казват в почти целия свят, който САЩ още не са успели да подчинят.

9

1

преди 2 години

Глобализация с диктатори-неандерталци няма как да се изгради.китай и русия търсят само изгодата от глобализацията без да зачитат интереса на другите.Най-вероятното развитие на света ще се случи след падането на новата желязна завеса.русия ще бъде напълно изхвърлена от връзки с цивилизования свят и дълги години ще бъде токсичен партньор за всички,с дребни изключения.китай забогатя от глобализацията,но сега ще трябва сами да решат от коя страна на завесата искат да бъдат.

8

Анонимен

преди 2 години

Всеки интелигент аналитик казва,че в новия световен ред няма да има фанатици последователи на Лео Щраус и либералната глобализация! Неолибералните ентусиасти или както масово ги наричат либеррасти изпадат в немилост и ще плащат за греховете на дъртите си ментори!

7

Анонимен

преди 2 години

Zулу, Zулу, Zулу.

6

Данчо от Елин Пелин

преди 2 години

Аз не съм против ЕС и Глобализацията,но не и в този и вид,закони и правила...

5

Анонимен

преди 2 години

Амин

4

До 3

преди 2 години

Лошото е, че Западът много добре знаеше, че путиновата демонрация всъщност е прикрита диктатура и просто се надяваше, че това няма да ескалира. Е, ескалира. Като всеки диктатор, *** се помисли за най великия. Е, не е. Само заради червеното копче, рекетира целия свят. А те дори не са измислили сами ядреното оръжие. Отново им е предоставено, а част от него е и открадната. Най голямата грешка на човечеството- да предостави ядрено оръжие на русия.

3

Шаши

преди 2 години

И короната и операцията в Украйна са две еднакви неща. До този момент ускоряват глобализацията и еспургацията на човечеството. Най добре е да питаме семейство, Барух. Те какво ли биха казали?

2

Анонимен

преди 2 години

"Погубиха ли коронавирусът и войната в Украйна глобализацията?"______Дай Боже. Въпросната "глобализация" започна да ни докарва "ценности" в излишък.

1

Анонимен

преди 2 години

Глобализацията може да бъде хубаво или лошо нещо, според начина, по който се реализира. Ако се формира като общност от държави с равноправие спрямо функциониращи правила би било добро. За съжаление този модел на глобализация, който ни пробутват се базира на идеята за световна американска империя, където американците държат управлението на света и диктуват правилата, поощряват или наказват васалите и ограбват останалия свят. Борбата не е против глобализацията по принцип, а към сегашния модел.