42

Анонимен

преди 2 години

До Гледна точкаАйде сега... Не запада е богат, а българите са просто тотално бедни. Кое му е богатото на запада?

41

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и гърците са открили секса. Римляните са добавили и жената.

40

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че *** страда за мъжки ласки. На запад имат гейове и джендъраюи, затова мрази запада. Страдай сине, облизвай се.

39

Анонимен

преди 2 години

На крива руска ракета капитализма й крив. Кажете байчовци, кажете какви пари в имате там. Смешни пари. Аз карам нова кола в Италия за 65 хил Евро. Какво карате там, ладиниви. Аре къч. Кой от къде е.

38

Анонимен

преди 2 години

Ех тоз прогонил Запад. Всеки руснак мечтае да живее като западноевропеец, обаче не смее да го каже публично. Че ще ходи в концлагер.

37

Анонимен

преди 2 години

до 30 - ти си като този който лара в насрещното и се оплаква че има много коли в обратната посока. Не ги разбираш нещата явно...

36

Анонимен

преди 2 години

Запада загива бавно.Може да отнеме 50 години може 100,но животът е прекалено скъп тук.Живея в Англия и без фабриката ни в Индия неможем да поддържаме компанията само от тук.Евтината индийска(китайска и т.н.) работна ръка изкарва парите с които си купуваме коли и къщи и ходим по курорти.Докато запада не върне производството обратно няма как да оцелее.Китай скоро няма да има нужда да краде технологии,достатъчно напреднаха в образованието и иновациите за да създават сами.

35

Анонимен

преди 2 години

Най ми е странно некви ***, които живеят тук да ми хвалят Русия. Абе тръгвате за Камчатка бе ***. Какво седите тука.

34

Анонимен

преди 2 години

Плъховете почнаха да напускат кораба наречен Запад....

33

Анонимен

преди 2 години

Бе кпй му дреме за близкия изток

32

Ламята

преди 2 години

Съществува мит за богатият"цивилизован свят".И това наистина е само мит.Вчера гледах една документалка снимана в ню йорк.Буквално улиците са заляти от бездомници-наркомани.Хиляди хора се прехранват от събирането на кенчета и пвц бутилки.За всяка върната,вземат по 5 цента.Филмът е американски- REDEMPTION.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 - да ти обясня - руснаците си вземат азерския газ, продават си го на турците, а те на ЕС, но вече демократизиран и "от друго място", т.е. не е руски - гоуема диверсификация - и нашите- ах,ах,ах - не ползваме вече руски газ :)

30

Анонимен

преди 2 години

Франция е била втората по население държава в Европа . Толкова е била голяма че ако не броим Русия френското население е било колкото цялото останало население на Европа и това не е при ,,демокрацията,, а при Луитата ;) Сега Франция я няма . Има една Африканция . Защото демокрацията е за ***.йму.ни . При демокрацията за да има банани трябва да има ***.йм.уни . А в природата е обратното :)

29

Анонимен

преди 2 години

До Рубашка- бъди оптимист - може, може и още по-големи олита ни управляваха и управляват - точно копие на ЕС и ЕК

28

Малко за политика

преди 2 години

Светът вече не е еднополюсен, и това е добре за държави като нашата. Ако разбира се не се престараваме да се водим по англосаксонците. На Франция и се иска да стане лидер на една по-независима Европа, но пътят дотам е дълъг.

27

Анонимен

преди 2 години

краварите спряха да се занимават с арабите и нещата се успокоиха и започнаха да се оправят.

26

Рубашка

преди 2 години

Защо ми се струва, че този сайт е хакнат от руското посолство. Не може да има толкова наши олигоффрени.

25

Демократ

преди 2 години

Хе-хе, как се харесват един друг диктаторските режими.

24

Гледна точка

преди 2 години

До дедоларизация. Големи глу.пости си написал. Този "гнил" запад помня, че си "отива" още от студената война, а той си е все тук, все така богат и всички тичат към него - и от Африка, и от Азия, че и от Европа. А СССР и соц. блокът ги няма, а арабски и разни други държави са си същия, ако не и по-голям, ***. То само с гола омраза към САЩ не става. Ела след 10 години пак да си чатим за долара и рублата.

23

РеалистЪ

преди 2 години

Циониската глобализация умрЕ! Затова е целия вой...