158

Анонимен

преди 2 години

До Разбиваща Новина====ВАУУУУУУУУУУУУУ!

157

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХХХАХАХАХАХАХААААААААААААААААА..............................

156

Анонимен

преди 2 години

До ПешоТой даже не е министър.... неадекватник е .....мисленето е процес, който го затруднява и затова преповтаря каквото са му казали ... като дресиран папагал :(

155

Fallschirmspringer

преди 2 години

Нещо ми подсказва,че в скоро време ще наблюдаваме евроТейското единство в действие.Всички под различни предлози ще почнат да си договарят доставки за себе си и както се полага,големите,дебелите,красивите,богатите и т.н. ще са първи на газовата софра,а ние с гайдите ще наблюдаваме,зад ъгъла.Добре,че нямаме индустрия освен шиенето на га-щи и потници с чужди суровини,така ,че в тази посока ние няма какво да се безпокоим

154

Газ

преди 2 години

Няма да има. То е ясно. Купувайте печки и котли на дърва

153

до 163

преди 2 години

няма нужда да им вярва, видеото е в Ютуб, защото Обаждането е на Видео-Конференция!

152

До Разбиваща Новина

преди 2 години

Брей тия рашки много хитри бе, ти сигурно им вярваш на 100%. А и защо им е на британците противотанови оръжия, като са на остров. Или руските танкове могат да плуват?

151

Разбиваща Новина

преди 2 години

Британският Министър на Отбраната Бен Уолъс, се Върза на 2мата Руски Майтапчий, които от Години в Ютуб се обаждат на Известни Личности и си правят Майтап с тях и Проведе над 20 минути разговор с тях! като в този разговор Разкри, невероятни неща като например, че Великобритания си е дала всичките 4000 ПротивоТанкови Ракети на Украйна и повече няма дори за себе си! Явно е, че Путин вкара Запада в НеВероятен Капан - да си изразходят всичкото оръжие в Украйна и след това да ги удари всичките!!

150

ъъъ

преди 2 години

Ей тия русо фили бе цял живот само мрънкат все недоволни айде у лево вече Никой не иска да се съобразява с вас камо ли пък да ви слуша

149

Пешо

преди 2 години

Лека му пръст на тоя министър

148

Анонимен

преди 2 години

Пример как това може да се случи дава Германия. Преди няколко дни германският министър на икономиката Хабек отиде в Катар, който е един от трите най-големи износители на втечнен газ в света. Очаква се до 2027 г. експортният капацитет на Катар да се увеличи с над 60%. И Германия иска да се възползва от това. Хабек не може лично да сключва сделки за катарския газ, но с него имаше делегация от шефове на германски енергийни фирми, именно те сключват договорите, ползвайки се от политическата подкрепа на държавата.

147

ЗаЕдинПреятелПитам

преди 2 години

Ако Китай нападне Тайван, някой ще спре ли да купува китайски стоки?

146

Анонимен

преди 2 години

ТРЕБЕ РУСКАТА М::РРША БОКО ДА ГО ОБЕСИМ С ГЛАВАТА НАДОЛУ ДЕТО НИ НАХЕНДРИ С ТИЯ ПОТОЦИ, ВМЕСТО ДА НАПРАВИ ИНТЕРКОНЕКТОРА ! ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ ЗАТВОРА!

145

Анонимен

преди 2 години

Така че тази новина е кьорфишек. Ако на европейците, т.е. - на нас, ни трябва втечнен газ, трябва да подпишем договори с частните американски компании, които го произвеждат и изнасят. По-точно, това трябва да направят европейските фирми, които внасят газ.Новина може да има, ако Байдън обяви, че неговото правителство ще изкупи част от продукцията на американските газови производители, за да я препродаде в Европа. Но такова нещо засега не е решавано и дори не е обсъждано.

144

Анонимен

преди 2 години

До SWAN, войната ще свърши точно след месец, на Русия ще и се наложат доста солени репарации, ако иска да може да продава петрол и газ, това е! вероятно след това цените на суровините ще се сринат яко

143

Bir

преди 2 години

Никакъв опит тия момченца в говорене, преговори и интереси на България. Съжалявам че гласувах изобщо.

142

Анонимен

преди 2 години

. Днес Еврокомисята не се възглавява от Юнкер, а от Фон дер Лайен, а президент на САЩ не е Тръмп, а Байдън, но ситуацията не се е променила - американското правителство не добива, не притежава, не втечнява и не продава газ. Същото важи и за Еврокомисията - тя не го купува.

141

Анонимен

преди 2 години

Анализатор: Кьорфишек е новината, че е договорен втечнен американски газ за Европа. По повод днешната новина, че шефката на Европейската Комисия и президентът на САЩ се били договорили за доставка на допълнителни 15 млрд. куб. м американски газ за Европа през тази година, да припомня тази статия, която написах през 2018 г.

140

Демократ

преди 2 години

Българина заслужава да мизерства. Оцвъкал си е природата с пластмаси и найлон.

139

SWAN

преди 2 години

Войната няма да свърши скоро => България няма да направи нищо за сваляне на цената на газа и петрола от Русия, за да се самоосъществи насила ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА - да се намали използването на изкопаеми горива, с цената на мизерията с която българите разполагат! Ето това е резултата от легитимното избиране на правителство, затова ходете да гласувате постоянно :)))))))))))))))))))))))))))))))))