29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Винаги съм се чудил, защо сърбите оцеляват, обаче ние сме били с Германия през 2-те световни войни, този път сърбетата останаха само с Раша, да се пъчат колко са "велики" с тях :)))

28

Анонимен

преди 2 години

А вас като руснаците никой не ви иска. Вие сте безкруполни, подли и зли.

27

интересно

преди 2 години

Май е време на тия да врътнем кранчето за газа и да им се каже, че с това правителство там няма да се водят преговори. Как точно след месец има избори и точно сега косоварите ще правят нещо.Всеки нормален ще изчака да дойде новата власт, която няма да знае къде се намира и тогава ще действа.Ама тая руска *** Вучич се натиска да върси под вола теле,за да може да го преизберар.

26

Зозо

преди 2 години

Марионетката на Путин май пак иска да яде обеднен уран? :)))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 2 години

До ПеткоСърбите никога не са печелили битка през цялата им история, те са въздух под налягане, тоест много говорят, обаче в действителност са слаби :))

24

Петко

преди 2 години

Не знам дали сърбите разбират, че Русия ги въвлича във война, която няма да спечелят. Разбирам, че на президентът им с дамски джуки му предстоят избори, но военната реторика в такъв момент не е най-добрият инструмент за печелене на избори. Насъскването на етническа и верска основа само ще създаде предпоставка за свещена война. За разлика от конвенционалните, при междуетническите и верските, зверствата се насочват срещу цивилното население и преди всичко срещу жени и деца. Мъже не раждат деца.

23

Анонимен

преди 2 години

Дали Сърбия ще се сблъска с Турция в Косово за нас не е толкова важно. За нас е важно, че военните действия на североизток от България, могат да бъдат последвани от размирици и военни действия на западната ни граница. Какви ги върши Про100 Киро?

22

popa ot razgrad

преди 2 години

познат сценарий...но учителя на Вучич е в плачевно състояние...

21

Анонимен

преди 2 години

Скоро и на балканите се очаква война между бившите юго републики

20

Анонимен

преди 2 години

До 19Ние не се притесняваме от никой комшия, всички съседи знаят колко сме бойни и опърничави :)) Обаче съседите се притесняват от нас, все пак немаме загубена битка от 1878г., може да питаш сърбетата, те имат комплекс за малоценност от нас :))

19

Анонимен

преди 2 години

Сърбия която нашите *** боготворят , винаги е била най- големият душманин на България. неведнъж е била насъсквана от Росия, да ни забие нож в гърба. който чете история добре знае....

18

aa1830

преди 2 години

В цял свят простести в подкрепа на Украйна, в Белград простести в подкрепа на Русия. Доакто гледаме Черно море, да не забравим и за доброжелателните ни съседи от запад, които във всеки подобен момент са ни забивали нож в гърба. Ще се молим тогава на Ердоган да ни освобождава.

17

Анонимен

преди 2 години

Сърбите са по малко русофили от нас, обаче Запада ги отряза, тоест немат шанс да влязат в ЕС, нормално е да подкрепят Раша :)))

16

Анонимен

преди 2 години

Вучич е голям лъжец и манипулатор досущ като идолът си Путин.Самият той се хвалеше, че става рано сутрин да учи руски, та да говори без преводач с Путин.

15

Христо

преди 2 години

Добър сценарий от страна на Русия да запали балканите докато избива украинци. Само където Сърбия ще се сблъска с Турция в Косово и това ще доведе до свещената война, която ще започне точно на Великден.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Джуджа не е толкова луд, че да стане ядрена война, то всеки ще се затрие от тези атомни оръжия :)) Не го гледай, че при първата трудност взе да размахва ядрените ракети :))) Иначе аз съм доволен, сърбите си копаят дъното, те са си за Раша, ама като не са били в съветския двор как да знаят, че там не е хубаво :))

13

Анонимен

преди 2 години

Май кой живял живял...

12

Сата НАТО

преди 2 години

Каква работа имат косовските полицаи на заседание по сигурността в Београд? Отишли са да съгласуват някакви съвместнк действия, затова е съвсем логично да ги отстранят на момента от заеманите длъжности.

11

Този

преди 2 години

...пухкавият верно ли си мисли да набута Сърбия във война! Путин лъжеше ,че нападнал Украйна защото бил "застрашен", и на този в болния мозък текат мисли да се "защитавал"? Да гледа снимки на Мариупол и да се замисли, чия страна заема!

10

хаххааааса

преди 2 години

Един дол дренки сте, като онези Болшивисти, сега и РСМ ще каже, че ще ги нападаме, да може да се впуснат в Кюстендил и Благоевград.