28

Съвет

преди 2 години

Божков да изпрати ДОКАЗАТЕЛСТВАТА НА ЕП, ЩОТО ТУК ЩЕ ПОТЪНАТ!!!

27

Холивуд

преди 2 години

Предлага Оскар за Борисов и Горанов! Да не пренебрегваме и Арнаудова!

26

Странно

преди 2 години

...защо никой не разпитва Черепа, кога ще върне онези над 500 милиона лева в хазната, за които говори че плащал рушвет, а иска Прокуратурата да го разпита за някакви си банкноти по 500 евро, които ги пренасял в "чорапи"? Изглежда на Божков му е по-евтино да си плати преврата, отколкото да върне парите в бюджета!

25

Срещу

преди 2 години

Божков има 19 обвинения, хич не са малко. При всеки разпит да прави по 2-3 обвинения, откараха дистанционния процес до края на века. Нещо по неотложност или свръхмажорност не може ли да се приложи, че да го съдят тук?

24

Анонимен

преди 2 години

Оооо, аз не съм доволна от министърката! Хайде да я свалим предсрочно!

23

Анонимен

преди 2 години

Тая стринка от село, едно си знае, едно си бае! Ако може предсрочно да се освободи някой, който е на изборна длъжност, без да има достатъчно данни за извършено престъпление, то бихме освободили целия парламент! Не сме доволни от някой и хайде - Чао! Да му мислят депутатите!!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Гербавите престъпници ще свършите в затворите! Тролчетата също!

21

Черепа

преди 2 години

-главен прокурор.Разрешава на всички да търкат талончета денонощно и всички дълбоко вярващи в черепния рай стават милонери.

20

Още една

преди 2 години

Свидетелка на черепния мафиоз -милиардер. С много мангизи мафиозо може да купи много лица

19

Тази

преди 2 години

...да не са я избирали по степен на наглост, която може да докара! Сигурно е верно, че трябва да се разследва, как Божков пренасял банкноти по 500 евро, скрити в ... "чорапите"! Изглежда е въпрос на чест да направят българите на де/били? И откога взе да търси сметка на целия ВСС? Изглежда правото на вдигнатият юмрук на Фелдфебелът Радев е заразно! Всички ментета се самозабравиха!

18

Анонимен

преди 2 години

ей мрежова шорошова секретарке , работила си цял живот да отговаряш на телефона и да правиш проектчета за измъкване на пари не ти по силите на умствения багаж нито креслото нито действията

17

Анонимен

преди 2 години

Цяла трилогия с документи има за зеврения зет, защо още не образувано дело. Секретарката на Ристьо Бойкикев като матросов само Гешев и е в главата

16

Диана

преди 2 години

До Анонимен13 Мафиотите са БСП. Няма други мафиоти у нас - изядоха ги отдавна! Така че, ако имаш доказателства за тях, побързай, защото тези мафиоти скоро ще затворят вратичката зад себе си и тогава до 5 поколения тайната им ще е скрита и криптирана в бункера им..

15

Диана

преди 2 години

Разбира се, Гешев трябва да се разследва още от зачатието му - всяка молекулка, всяко атомче трябва да се подложи на внимателна десекция и обследване защото току-виж се оказал извънземен, значи..Йорданова наистина не е никак добре с мисловната си дейност. Как може да поставят такъв човек на мястото, където разумът трябва да е над всичко?! Както винаги БСП отново потвърждава мнението ми за напълно несъстоятелна във всяко отношение партия, която като вампир смуче народна кръв с безобразията си

14

Анонимен

преди 2 години

Божков - новия национален герой. Много любопитно как всички санкционирани по Магнитски ги броим лоши, само този е чист като сълза и онеправдан.

13

Сатир

преди 2 години

За да стигне едно дело до съд и да има присъда е важно да се спази процесуалния ред, каза тя. - Та каза, ама защо го каза сега а не преди безпрецедентното задържане Бойко, Горанов и Арнаудова? Стига ха ли лисчетата размахани от Дамаджаната?

12

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно,мафиотите,които 12 години крадяха от народа като за световно,ще влязат в затвора.Лошото е,че това ще стане по трудния начин.

11

Анонимен

преди 2 години

До Гошо - Борисов е нареждал да бъдат убивани хора.

10

перко

преди 2 години

Много станаха адвокатите на Божков! Да не забрвяме, че първият е Фигуранта!

9

До 5

преди 2 години

Гошооо,а ако повярваме на престъпника Борисов,че не е взел и една стотинка от никого,значи не сме добре с главния мозък.