514

redordead

преди 2 години

всъщност, българите са оцелели 500 години под османско, като са запазили имената, традициите и вярата си.Самоболен рашняшки мозък може да реши, че ако не е била Русия сме щели да носим фереджета...Въобще, рубашка, която да познава историята няма...

513

Анонимен

преди 2 години

redordead,това няма как да стане в България.Също така по време на война наши войници никога няма да снимат клипове как горят живи хора,да им се радват и да ги разпространяват в мрежата,защото директно ще ги чака съд и затвор.Но не е до затвора,а до възпитание и култура.

512

до redordead

преди 2 години

А пък на мен ми е много интересно, защо се ограничаваш само до Кърджали? Къде остава Делиормана, Родопите? А защо пропускаш Софийския вилает? Да ти подскажа само това, което си мислиш, че е пример за нещо си е възможно не благодарение на болният ти мозък а на руската мечка. Само поради и заради нея не носиш потури и фес... И не се дупиш по пет пъти на ден. Англосаксонските ти "приятели" винаги са виждали тези 111 000 км на квадрат, като част от Велика Турция...

511

Анонимен

преди 2 години

Добре е за нас че идва лятото и топло не ни трябва.До зимата има много време.

510

Сашо от Варна

преди 2 години

Не се страхувайте!?....след Третата световна война заводите Мерцедес и БМВ ще произвеждат Лади и Запорожки,а в САЩ кока-колата ще струва 5рубли,а останалите англичани ще минат основно на Солянка,Водка,кисели краставички и сельодка

509

redordead

преди 2 години

а на мен ми е интересно следното - знам, че е фикция, но все пак - Кърджали решава да се отдели поподобие на Донецк - Ердоган праща войници без отличителни знаци да им помогнат - християните и българското население в региона решават да се противопоставят, стават сблъсъци, зверстава и от едната и от другата страна. По време на война винаги излиза, както най-доброто, така и най-лошото у хората. Българите, които ще защитават родината си, ще им казваме ли Бандеровци, защото са избивали и тормозели?

508

Анонимен

преди 2 години

При милион и триста хиляди численост на рус.армия укрите са пътници.

507

Анонимен

преди 2 години

Също така украинците трябва да спрат да вярват на разни сериали и филмчета за неподкупни политици.Има си идикации,че Зеленски е покупен от фамилията на Байдън.Зеленски желае световна война и за целта е способен да раздели териториите на Украйна между натовски държави като разбира се първо подготвя психически населението си,за да ги изманипулира по-лесно.Резултатът ще бъде,че украинците после няма къде да се върнат.Украйна ще спре да съществува.Много хора си точат лигите за нея.

506

хм

преди 2 години

Споровете тук дали украинците са народ или не са напълно безсмислени. Украинците доказаха, че са един, единна общност, защото като един се изправиха срещу руския агресор. Воюват срещу руските войски и рускоговорящите. Включително във вече завладените населени места хората масово излизат на митинги против руската окупация. Украинците казват дали са един народ и го казаха съвсем категорично. Интересно, ако *** на Путин нахлуят в България дали ще сме народ или сборище пълзящи?

505

Калиакра

преди 2 години

Ще има индианци.И без това тази територия си е на индианците.Индианци избите от янките.

504

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече хора знаят за гнусния план на Зеленски толкова е по-голяма вероятността той да се провали.Щом чак по българските сайтове взеха да пишат как тези територии не са украински,а полски и унгарски смятайте...

503

един

преди 2 години

До към карашик - сравнението ви к нас е неуместно, защото там ка големи компактни общности - руснаците са над 10 мил. Тук турците са 660 хил. по последни данни, а ромите не е много ясно колко са. Всичко друго е незначително по брой. А и както пишеше в един коментар, ние сме малки, траем си, и никой поне засега не го интересува какво става тук, освен да ни ползват като работен дооообитък.

502

Анонимен

преди 2 години

Mда...плана е Украйна и Полша да си разделят територията на Украйна като по този начин тези земи ще станат собственост на държави на НАТО.Виждате ли как украинците сами се издават тук?После ако Русия реши да предприеме действия това ще е атака по натовски държави.Затова Зеленски попита 5 пъти дали ако Русия нападне натовска държава НАТО ще се намеси(точка 5).Зеленски ще продаде тайно богатите украински земи на Полша и Унгария.Време е да го махат.

501

един

преди 2 години

До разбира се....Нещо много се заблуждавате, че ако народите се разделят по някакъв принцип, ще спрат кланета и войни. Просто човек е с такава природа - всичко за него, ако може и съзвездието Орион, а другият да му слугува и буквално, и преносно. Направете си справка какво правят нашите сестри напр. в домовете за възрастни на запад, а тук няма, та няма сестри. И по тази логика ТАКА до безкрайност.

500

факт

преди 2 години

не е нужно да се удари континента северна америка, когато може да се взриви в океана супер бомба и да предизвика цунами с голяма височина ида прекоси континента отнасяйки всичко по пътя си!

499

анонимен

преди 2 години

Разбира се, че не са един народ, стига сте повтаряли като папагали как два братски народа се избивали. Не че трябва да се избиват, има и други начини. Прочетете и ще видите, че страната е съставена от части на Полша и на Унгария, и в немалка част от Русия. Тези земи са прехвърляни в историята насам натам по волята на империите и са забърквали кашите, то и при нас има подобни, но ние не можем да се репчим като Русия и си кротуваме. Затова наистина да се разделят и да спират тази варварщина.

498

към карашък и др.

преди 2 години

Българите един народ ли са? В България живеят християни -православни, католици и протестанти, има мюсюлмани и изповядващи други религии.. В България живеят граждани говорещи български, турски, иврит и т.н. Част от мюсюлманите говорят български, други говорят турски. Според някои теоретици тук във всеки един момент на някой може да му хрумне, че България не е държава, а българите не са народ и следва да се премахнат м?

497

msm

преди 2 години

Руснаците тотално са извън реалността и са загубени в историята и времето мир на праха им

496

Карашък

преди 2 години

До анонименНе са един народ защото: са разделени на униати ,православни, протестанти,юдаисти,мюсюлмани. Етнически са разделени на украинци,руснаци,българи,румънци,унгарци,русини,татари,евреи,малко белоруси,малко поляци... Езикът им е украински в западната част, суржик в средната и руски в източната.

495

един

преди 2 години

От как свят светува е така - винаги се нагласят нещата простттттите хорица да блъскат за едното парче хляб, а някои да имат милиарди. Дори един господин по тв обясняваше подробно как трябвало да работим на две и повече места, но и да сме намирали време за много деца?! Да, ама не. Народът нито иска да се размножава, нито пък да работи робски труд.