115

Анонимен

преди 2 години

България и Сърбия в нова Югославия под руско крило. Това е единствения начин да се спасим от геноцида на който ни подлага запада.

114

.

преди 2 години

Дай Боже Руската граница да се простре до западна Сърбия, дай Боже!

113

Bob

преди 2 години

Като гледам Копейкин подскача, напъва се и има нема събере 500 човека на протест.. Пуснат посна новина, че има протест в подкрепа на Украйна и се събират 10к хора, организират се протести в други градове и тн..

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 Къде я видя тази подредба?

111

Анонимен

преди 2 години

СИК бяха Маджо ( приятелят на Бойкикиев ), Маргините, Венци Славията и другите не са живи. Какъв Борисов те гони?

110

Анонимен

преди 2 години

Та разбрахте ли сега каква ще е новата подредба на света (по Путин) - най отгоре ще е руския господар с ватенка и шмайзер, под него близкият му съюзник и по-малък брат српския другар, под него македонско ***, а най отдолу от дупката на ке-не-фа, из под феса гледат телешките очи на задунайското ***. Муууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

109

Анонимен

преди 2 години

До Питам Нещо бъркаш. Договорът с НАТО иска 2% от БВП за военни разходи. БВП ни е някъде към 65 милиарда евро. 2% са 1.3 милиарда. Но САЩ затова се сърдят, защото освен тях, Норвегия и Турция май, никой друг не покрива тези 2%.

108

Анонимен

преди 2 години

Борисов си разчисти сметките СИК да е държавата. И той да е Тодор Живков. Успя. Гледайте некролозите на ,,загинали,, или покосени от болест. Браво Бойко,браво българино, браво ***. Никога не се заклевай във внуците си !Нека живеят.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Междувпрочем в Куба минималната заплата е 12$, във Венецуела 2$. Ако не беше демокрацията и НРБ щеше да е на толкова.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Не един. Три. Без кредит, ако това питаш.

105

Анонимен

преди 2 години

Няма никаква руска игра... Руснаците са толкова пpocта нация, че нямат потенциал да оправят собствената си държава, а камо ли да се занимават с нас...

104

Лейтенант!

преди 2 години

Имайки предвид, че сте минала през всичко това бих казал, че сте квалифицирана и емпатично правилният избор в тая свинска ситуация. Парите не са лоши вече! Не е като да почнеш малко над минималната като мен!

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Какво и е на русия?" Ами не знам. Питай децата на русофилите що не я харесват и що отиват в обратна посока на русия. Също и дъщерята на Лавров, децата на Песков и т.н..

102

Анонимен

преди 2 години

До 114 Сега как си купи апартамент ?

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Да бе спокойно живеели хората. Затова чистачките на колата се слагаха само като валеше. И всеки търсеше връзки да ходи да работи в Либия или Коми та да успее да купи кола или апартамент. Чисто си бяхме концлагеристи.

100

Лейтенант!

преди 2 години

Няма как да знам тази допълнителна информация имам подозрения за най-малко пет случая! Може и да са повече! И доказателства за три ....

99

Анонимен

преди 2 години

Какво и е на Русия ? След 32 години демокрация , минималната ще става 355 евро и то на тези високи цени .От 9 милиона , 6 милиона . От работещи заводи , сега съборени заводи , от атомна централа ,сега два блока работят .От безплатно здравеопазване сега народа мре пред болниците . От безплатно образование , сега да станат студенти трябва една торба пари . Преди нямаше много неща , но малкото които имаше бяха истински . Хората живееха спокойно -това е !

98

Лейтенант!

преди 2 години

Хората имащи нужда от ремонт имат определени изградени нагласи и стереотипи към пола ми поради което тяхната поправка е невъзможна от мен самият и поради други мой заетости. Не е един случай!Изградена е определена ненавист и колкото и тази скрита ненавист да е прикрита не може да им се обясни, че повечето мъже не са като тая отреппка!https://youtu.be/mzegimPb-kA

97

Украински деца

преди 2 години

продават сладки, с имената " жълто- сини звезди над Кремъл", "Мозъкът на жириновкси", "Кръвта на руските деца"! Последните "сладки" ги раздават безплатно! Ужас!

96

Анонимен

преди 2 години

Украински житял за укро нацистите: дойдоха, казаха махайте се от домовете си и заеха осмите и девети етажи. Който не си тръгна ей там, трупове лежат После минаваха, питаха: Има ли живи? А, откъдето чуеха глас хвърляха граната. Вижте видеото За тези събираме помощи, за такива отваряме сърцата и душите си