156

Математик

преди 2 години

Ред никога не е имало,още повече нов!Ще има нов световен хаос, т.е. ъпгрейднат стар световен хаос!!!В гена на хомосепиенс е заложено паразитирането върху де що може и най-вече върху собствения си вид.Мравките и пчелите са евулюирали много подълго и затова са стигнали до съвършенство като се контролират от миризмата на кралицата.Явно и ние натам сме тръгнали,само че имаме още доста път докато се научим да харесваме аромата на л^й*ата.А вие продължавайте да вярвате че можете да бъдете кралицат

155

Нов световен ред ли?

преди 2 години

Ще поживеем и ще видим.

154

Антикоминист

преди 2 години

Само български червени ***, слуги на Русия, подкрепят *** и руските престъпници. Подкрепят убийци на деца и мирни граждани. Руснаците ги бият яко и за един месец имат повече жертви отколкото в Афганистан за 15 години. Тъжете другари!

153

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !!!

152

Жалко за Русия...

преди 2 години

Единственото нещо което Путин съвсем успешно мачка е собствения си народ!!!

151

Анонимен

преди 2 години

алоу, днес-а, забравили сте да добавите "платено от клаус шваб", да ви го туря там дето слънце не ви огрява!

150

hah

преди 2 години

Да помогнем на руснаците да се спасят от криминалната клика която ги управлява! Русия може много, но там се краде още повече!

149

Русия в ЕС ?

преди 2 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

148

Ааа, не!

преди 2 години

До Математик= Само дето тебе, който те срещне, веднага ще те разпознае по миризмата. И тоя НСР, както вече писах, хич не е конспирация.

147

Математик

преди 2 години

Ред никога не е имало,още повече нов! Ще има нов световен хаос, т.е. ъпгрейднат стар световен хаос!!! В гена на хомосепиенс е заложено паразитирането върху де що може и най-вече върху собствения си вид.Мравките и пчелите са евулюирали много подълго и затова са стигнали до съвършенство като се контролират от миризмата на кралицата.Явно и ние натам сме тръгнали, само че имаме още доста път докато се научим да харесваме аромата на л^й*ата.А вие продължавайте да вярвате че можете да бъдете кралицата

146

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик- Ама сърди се на Великия Конспиратор Дж Оруел. Написал е най-лъжливата книга "1984" та и годината сбъркал. Добре че ти и неподкупната журналистка написала тази правдива статия, не сте я чели.

145

Ааа, не!

преди 2 години

Никаква "конспирация" не са опитите за Нов Световен Ред! Не сме слепи та да не виждаме фактите или мало-умни, както им се иска на корумпираните журналисти и тези дето им раздават баничите. Да споменавам ли имена или цитати като:"Няма да притежавате нищо, но ще ви хареса" или "Трябва да преминете 100% на синтетично месо" или "Вече имаме технологии с чип, за да се докаже кой не си е взел задължителните лекарства или инжекци и няма да имат застраховки и социална помощ"....А за НовГовор знаете вече

144

пияница мистик

преди 2 години

Това с Новият Световен Ред винаги ми е било много забавно :))) Той ще се управлява от тези, дето са от Старият Световен Ред, тоест разни масони, илюминати и рептили :))) Ама какво не им харесва на Старият Световен Ред, след като така и така си управляват в него и защо искат Нов Световен Ред е загадка. Или както би казал Божинката: - Новият Световен Ред е като Старият Световен Ред, само че Нов :)))))))))))))))

143

К1Д

преди 2 години

Щом руснаците мигрират масово (който може ,вече нема визи ,нема полети даже -като при нас преди 89г) и в България им е много по-хубаво от в Русия сметай баце...

142

Двойкаджията

преди 2 години

До запознат Балък Москва е също в Европа, а САЩ са ви на 80 км от към изток-Аляска...

141

Парадокси

преди 2 години

До запознат А ти от Марс ли ще ни пишеш после , посети психиятър веднага нещата са ссериозни и тия дето са ти дали палец също,не се майтапя.

140

Антрополог

преди 2 години

Само да кажа ,че в Русия % на ваксинация е по-голям от в България и мерките бяха по-безумни и жестоки ,а работниците бяха в неплатен отпуск като им свърши платения ,такаче нема нужда ... Иначе подкрепям решението да не пращаме оръжие на този етап за да приемат мира и да почват пролетната сеидба...

139

Падаря

преди 2 години

Конспирация-монспирация,време да се врънем към местните сортове ,сегашните фермери станаха лаборанти на Монсанто и подобни химически гиганти.Почвата умира и иска химия и много торове ,а продукта е с ниско съдържание на витамини и минерали има само едно нишасте и захари. Тези бедни на витамини и минерални продукти предизвикват болестите и следват лекарствата на същите фирми.Увеличава се безплодието и се намаля желанието за репродукция.Почивка на земята и торене с тор от птице и другите ферми...

138

Сънчо

преди 2 години

Евроатлантизмът си отива. Спете спокойно деца! Лека нощ!

137

Признайте си!

преди 2 години

Не конспирация, а старателно прикриван факт от аглосаксонските медии е че вече има нов световен ред, при който САЩ е регионален, а не глобален играч. Просто ние живеем в една виртуална евроатлантическа реалност. НАТО се оказа безсилен картонен тигър, изграден от Холивуд, който не може да се оправи дори със Сирия и Афганистан. Ако греша ме поправете.