44

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно. Слава на Русия.

43

Анонимен

преди 2 години

Добрите вести идват бързо.

42

ъъ

преди 2 години

До "до българина" - помним, помним каква беше България преди 35 години - режим на тока, трети фалит на държавата, липса на елементарни продукти, разстрел, ако решиш да се чупиш от "рая", антени на високите блокове, за да се гледа телевизия и да се слуша радио от западните държави, чакане с години за телевизор и кола (ест. нескопосано крадени от западни марки - телевизор София с части на Филипс и кинескоп Тошиба, но с некадърно проектиран захранващ блок, разработен тук, хахаха).

41

7

преди 2 години

Аз пиша какво пише в Русия ,мен изобщо не ме интересува с точка или запетая са ударени

40

ПУТИН Е ТЕРОРИСТ

преди 2 години

масовите убиици контролиращи Путин чрез микро импланти и спец наркотици дават указания за жесток терор против Москва,Питер и други руски градове. Имало вече вкарани стотици хиляди тежко въоръжени зомбирани в много руски градове .. След жестокия терор срещу Украйна и жестоките санкции срещу народите на Русия готвят и остро терористични психизиращи диверсии против Русия.Чакат указания за бомбандировки на други страни вкл от НАТО..ЗАСИЧА СЕ ДВИЖЕНИЕ НА ЗАРЕДИ С ЯДРЕНИ И ТЕРМОЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ НОСИТЕЛ

39

Анонимен

преди 2 години

44: сТИГА ЛИГА, КАКВИ РУСКИ САЙТОВЕ ТЕ ГОНЯТ .. ТИ РУСКИ ВЪОБЩЕ ГОВОРИШ ИЛИ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ? ТОЧНО ОБРАТНОТО СЕ ВИЖДА ОТ РУСКИТЕ САЙТОВЕ И ПЪЛНА ПОДКРЕПА НА СПЕЦИАЯЛНАТА ОПЕРАЦИЯ. ТОЧКА У Е ТОЛКОВА НЕТОЧНА ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ, ТЯ КОРАБ НЯМА КАК ДА УЦЕЛИ. ДАЙ ДА ВИДЯ САЙТОВЕТЕ ДЕТО ГИ ГЛЕДАШ (ДА НЕ СА cnn?)

38

Анонимен

преди 2 години

Хахаха с точка у да уцелиш кораб успех ти пожелавам.

37

це перемога

преди 2 години

не било кораб а компоти и не са го а ... Успехите на украинските нацисти са основно в фейсбук , а на бойното поле ги премазаха от бой

36

До 43

преди 2 години

Ако в русия се върне някой жив ше е пълен късмет, хаха

35

7

преди 2 години

Два десантни кораба на руснаците са аут ,ударе ни са с Точка -У ,по руските сайтове и форуми,руснаците са бесни и недоумяват какви глупости вършат тяхните главнокомандващи ,да пратиш кораби без да покрито пристанището от ПВО,същите грешки били допуснати и при летището на Херсон.Явно западните разузнавания ще излязат прави ,че Русия буксува яко в тоя конфликт

34

Анонимен

преди 2 години

Е и.Сега по малък ли ще го ядат бондеровците.

33

Истината

преди 2 години

До Анонимен...... не е десантен кораб,...... Освен понопеният десантен кораб Орск са повредени още три кораба на руските агресори!

32

Анонимен

преди 2 години

Украинци, никаква милост към нашествениците!

31

Анонимен

преди 2 години

Ония ден един от русите се изпусна и призна за 10000 мътрви руски войники, като същевременно официалната версия на русия е за 500 мъртви, но от първите дни на март. Явно е,че украинците нанасят удари, които забавят руската офанзива, дотолкова че тя се превърна в позиционна война. По-вярвам на украинците отколкото на руснаците, че на последните плана за 72ч. да превземат Киев беше разбит още през февруари.

30

Българин

преди 2 години

До Българин... Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато по заповед от Москва взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР. Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

29

Анонимен

преди 2 години

това не е десантен кораб, това е някакъв транспортен който най-вероятно е на Урките.

28

Анонимен

преди 2 години

Текста не знам защо повтаря или цитира националфашисткия лозуг на една от страните. Този на пръв поглед дребен факт показва защо стана война и защо те не са в нато тъй като в нато такива националистични лозунги не се толерират.

27

Анонимен

преди 2 години

Браво, това са добри новини. Слава на Украйна!

26

Българин

преди 2 години

До до дето само пипа.... русофилите са си български патриоти....... Дървено желязо виждал ли си? Когато видиш, тогава ще видиш и русофил български патриот!

25

Българин

преди 2 години

русофилите са си български патриоти