68

Дъно

преди 2 години

България дори през турското робство не е била в такова жалко положение - първо ЕС и НАТО ни определяха дневния ред, а сега киевският клоун.

67

Хюго Бос

преди 2 години

Взе да ми писва от този- само дето от хладилника ни не изскача. Аман, вече.

66

Анонимен

преди 2 години

Тва на тоя му е последния сериал, следва пенсиониране с куршум в главата. Само не се знае дали ше е украински или американски.....

65

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, Зеленски, накъде си тръгнал към Европа, бе джанъм? Тя скоро ще рухне. По добре се хвани с големия си брат и си стиснете ръцете, че иначе ще Ви трябват 50 години да си стъпите на краката.

64

Зеления

преди 2 години

прави опити за оскар 2023 с тези клипчета

63

Българка

преди 2 години

Само като го покажат и чуя как се моли за помощ,започва да ми се гади. Нали е пленил избил руснаците ,а се моли като вдовица. Заслужаваш народа ти да те линчува,прадажник, това е политика не е театър. Предай се и си прибери хората от България защото ядат нашите пари,нашите деца ще останат без ваксини. За сирийците нямаше такива грижи

62

user

преди 2 години

Сутрин, обед, вечер постоянно таза гнусна физиономия. Малко ги бомбят руснаците. Ама Азовците са окупирали жилищни сгради и това ги спасява.

61

Шпионски игри

преди 2 години

Преди години се натъкнах на кадри от втората световна със пълни плажове,усмихнати хора,ресторанти,нощен живот докато останалите 80 процента *** в дски условия за хора като зеленски,путин,байдън!Бъдалите никога няма да свършат!

60

Истината

преди 2 години

Ако въпросът е за филма на Стоун, документален е.

59

Факт

преди 2 години

Вече хората не му обръщат внимание и не го слушат...

58

Анонимен

преди 2 години

Що му викат на Киро нарко?

57

Анонимен

преди 2 години

Той е недоразумение на природата със силни зависимости ! А за това , че подкрепя фашисти сами си направете изводите

56

да

преди 2 години

по еврейския въпрос май хитлер е бил прав!

55

Анонимен

преди 2 години

С терористи които вкарват собствения си народ във война, не трябва да се преговаря. Този от снимката може да вкара света във война, защото акъла му е повреден. Великите кресльовци вече не могат да предизвикват положителни емоции.

54

Анонимен

преди 2 години

Хитлер също е правил пламенни добре обмислени речи,но е бил лош човек.Със сигурност е възродил Германия превръщайки я от западнала страна в световен индустриален хегемон за времето си и е бил възродител за германците,но сега се срамуват от него,защото е бил и нацист.Зеления говори за Моята страна,Моят народ,не зная,звучи ми познато,може би ще издава и книга "Моята борба" за Украйна.Не казвам,че Путин е по-добър,но със сигурност този ми е вече много досаден

53

ПорЦелан

преди 2 години

Сняг се сипе на парцали, понякога "Хреновуха", "Перцовка" или просто спирт.

52

Правилния въпрос:

преди 2 години

"Отплащат ли се безмислените речи на Зеленски?"

51

авторчето

преди 2 години

явно не разбира какво е демокрацията. зеленски не трябва да се опитва да спечели лидерите а народите защото на следващите избори лидерите ще са други ако са предали избирателите си. в краткосрочен план зеленски печели политиците НО ГУБИ европейците . с неговите постоянни изисквания и с отита му да се кара на европейците , че не изпълняват желанията му вече става досаден и отблъсква мислещите хора. освен това с претенциите за влизане в ес ВЕДНАГА , за танкове,самолети и ракети ееее прекалява

50

Анонимен

преди 2 години

Зеленски определено трябва да се разкара и Русия да победи, защото Зеленски е престъпник, убил много хора и е опасен не само за Украйна,Русия, но и за Европа, русофобията трябва да спре, а Русия трябва да си избере някой съюз - с Европа или с някой друг съюз, ако искат да оцелеят. Не виждам друг избор. Според мен, трябва да се разберат с европейците някак, те са европейци и мястото им е там.

49

Анонимен

преди 2 години

Свърши се вече. Байдън и EU предадоха Украйна преди няколко часа. Жалко за загиналите!