261

noFreeman

преди 2 години

какъв град герой е Мариуполь... 5000 хиляди азовци и бандеровски фашисти не пускат населението по свободните коридори... но ще бъдат избити и повече тази страна няма да бъде тъпчена от изверги като сегашните управляващи...

260

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на малкото разстояние от тази война как сме унищожавани ние и Европа от тоновете отрови , които вятъра носи във въздуха.Още носим товара на Чернобил..Каква вина имаме ние за да тровят нас и децата ни и до кога..!

259

град - герой!!!

преди 2 години

По сталински....-ленинградски

258

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 332..............Страх ги е,защото тогава ще им се потърси сметка,най-вече от Русия.

257

Анонимен

преди 2 години

Либерало-демократо-фашагите, защо толкова ви е страх от Референдум за излизане от НАТО?Да не би да е, защото знаете какъв ще е резултата?

256

Анонимен

преди 2 години

И в България в момента при Подмяната е така.

255

Анонимен

преди 2 години

Господи, помагай на Русия и на славяните, които не са укро-нацисти! Укро-нацистите на съд в Хага за извращенията и пресъпленията,които извършиха над украинския народ и руснаците вече девет години подред!

254

Анонимен

преди 2 години

Украинци, за да се измъкнете живи, просто махнете тези , които ви пречат да се предадете и излезете! Господи, помгай на Русия и на славяните, които не са укро-нацисти! Укро-нацистите на съд в Хага!

253

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3r - нищо не ти е ясно, за съжаление... Питай тези в Грозни защо. Или тези в Сирия. Или сънародниците ни в края на 19-ти век, за които Раковски пише следното: "Послушайте, братя Българе, русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част."

252

Издирва се

преди 2 години

Къде е Шойгу? Путин да не го е ликвидирал

251

r3v0lv3r

преди 2 години

Ясно, е че рушките искат да избият Азов до крак, ама защо подяволите спират водата в градовете.

250

БЯЛОТО ЗНАМЕ

преди 2 години

Мариупол може ВЕДНАГА да прекрати агонията си като СЕ ПРЕДАДЕ. Въпросът е защо не се случва? Нека всеки сам си портърси отговора в леко по-алтернативни медии.. поглед, блиц...

249

Fallschirmspringer

преди 2 години

В последните седмици е наложена такава информационна цензура,за каквато и КНДР могат само да мечтая.В мас-медиите се канят евроТейски,пишман анализатори,които до един са на различни видове щедри хранилки,предимно Шороски.Руска информация даже на официални медии,не се допуска.Така нареченият тоталитаризъм,само може да се учи на информационно изкривяване на информацията и на инфо затъмнение.В това информационно затъмнение се включва всичко,което може да говори,разбира се с риториката на неолиберал

248

Украинският Менгеле

преди 2 години

Отворете Украйна 24 (официален канал) и слушайте разговор с украински военен лекар, който заповядал да се кастрират ранените руски войници! Не ви ли е срам да защитавате тези престъпници!!!

247

До 328

преди 2 години

Жалък си с незнанието и простотията си. Има информация в Интернет още от 2014 год. Прочети кой е Бандера! Направиха го национален герой преди 2-3 години!!!

246

Анонимен

преди 2 години

Любимецът на ЕС, САЩ и Англия - Зеленски не им разрешава да се предадат! Гласувайте още милиарди евро и долари да въоръжавате нацистите от Азов, Десен Сектор и др.

245

Анонимен

преди 2 години

До Хората в Мариупол - Какви нацисти? Зеленски е еврейн. Путин е нациста.

244

Хората в Мариупол

преди 2 години

живеят зле, защото нацистите, които вие защитавате не се предават! Те ползват цивилните жители като жив шит. Вчера бяха убили родителите на две дечица за да се измъкнат с тяхната кола.

243

стар комунист

преди 2 години

Я стига с лъжите и глупостите! Кой доведе населението на украйна до това положение? Путин ли? А какво правеха и правят и сега фашистките групи в източна украйна? За убийствата и насилието там никой не говори!Само нашите медии са заревали с крокодилски сълзи за горките украинци и ги обгрижват повече отколкото бедните в България за които никой не говори!! Това ми намирисва на краварска подмяна на православните в източна европа с католици.Но ще поживеем и ще видим! -стара руска поговорка

242

ор

преди 2 години

До АнонименИзглежда не са готови да вдигнат белия байряк и да свалят г...те, както някои биха направили.