484

Анонимен

преди 2 години

Петков не си ли разбрал, че оценката ви е 3.50 за първите 100 дена ( които всъщност са 1 година). Както и да се хвалиш имате 3.50. Провал!

483

анонимен

преди 2 години

Образувано е досъдебно производство срещу министър Асен Василев

482

Сатир

преди 2 години

киреееееееееееееееее?????

481

Анонимен

преди 2 години

Кирееее, събирай рубли да купуваш газ от Русия, че бай ти Путин каза , че само срещу рубли ще го продава .голямгъзобрък.

480

аса

преди 2 години

промяната доди и ко ша праим сега

479

Анонимен

преди 2 години

съсипа държавата

478

П.К.

преди 2 години

Този като говори, дали си въобразява, че някой го слуша? И по-важното: Счита ли, че парламата и тюрлюгювеча ще се възприемат от нашенците???

477

Анонимен

преди 2 години

Киро, каквито и ангажименти да си поемал, пред когото и да си ги поемал, помни, че си българин. Дръж се като българин. Дръж се достойно, но не само на думи, а и на дела.

476

а/я

преди 2 години

100 дни 100 золума

475

Анонимен

преди 2 години

Има ли окрити комунисти в правителството,винаги се говори по комунистически - в бъдеще време.Ни социалната му политика става, ни икономическата, ни външната.Най-опасна е външната,защото ние на икономически кризи сме свикнали,а и имаме ЕС зад гърба си.Но тоя мекушавият е абсолютно опериран от държавническо мислене и се оставя да го водят за носа прокситата на московския ор_к.В най-силния военен съюз сме,ама не му щем щита.Съчувстваме на Украйна,но съчувствието не стига да бъдат отблъснати орк_ите

474

Шипка

преди 2 години

Кирето най-обича със снежни топки да се закича. Тогава като го гледах ми стана жал. След пародията с ареста на Боко разбирам, че народа му плати в аванс.

473

ей

преди 2 години

все още има тука които не са с всичкия да защитават киро канадската ливада

472

анонимен

преди 2 години

След 12 години напредък и спокойствие следва упадък и разруха , който не знаем колко по 12 г. ще са необходими да се съвземем.

471

you

преди 2 години

До АнонименТи на кой свят живееш бе ***.Не виждаш ли ,че новото ни правителство работа за една стотинка не е свършило.Каквото могат да откраднат за няколко месеца и това ще им е.Тез милиарди които ги теглиха,кой мислиш ще ги плаща-кухата ти кратуна.С управници комунисти резултата е предвидим и ясен.Глад,мизерия и скъпотия,вече сме го преживяли това при тях и сега пак наново.Киро вятър го вее на бял кон и не знае къде се намира,та тръгнал държава да управлява.

470

анонимен

преди 2 години

Искате да научите нещо за К. Петков, което няма да видити по телевизиите, да прочетете във вестниците и да чуете по радиата. Напишете на гугал-"отец Георги Ганчев"-негов чичо отварящ очите на неговите избиратели. Нали самият премиер се доверява на гугал, та защо не и ние.

469

дядо Йоцо

преди 2 години

Промяната вече се вижда и с просто... ама много просто око. Комунистите дето ни докараха краддливия дедо от Мадрид , сега ни натресоха лъжливия Киро Харвардо.... Резултатите ще са същите. Някой от БСП ще напълни гушата като пеликан с крадени народни пари .....а народа, народа ще го ду**.

468

Анонимен

преди 2 години

Гербести, не виждате ли колко затъвате, в международен план сте нула... на какво разчитате изобщо...

467

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоГОЛА ВОДА СИ КАК ТЕ ТЪРПЯТ ПА ТИ И ПЛАЩАТ...

466

Анонимен

преди 2 години

Тука има един къде има едно такова черно в главата къде се слага в батериите кво се викаше толкова е зомбиран.

465

Анонимен

преди 2 години

така де в правилната посока далавеката върви заплатката 20000 върви скоро ще си я индексира родата и дружината са уредение и на тях им върви далаверката сладка работа