174

Анонимен

преди 2 години

айдее , сега и на говедарите трябва да се дава отчет тия са тотално изперкали

173

Размазан пармезан

преди 2 години

Бян съм чок голям началник, защитник на православието и всичкото рим на всичкото свят, моето господ е парата на монголо - татарското джудже оскубано от крепостното ни склави.!.

172

Тошо

преди 2 години

"Без върховен командир на целия театър" - вие сте най малоумния сайт за новини който съм чел някога

171

Запасняк

преди 2 години

Как да нямат командир-любовника на джуджето отговаря за войната в Украйна.

170

аз

преди 2 години

До Анонимен като си за нато що не идеш вукрайна да се биеш

169

Анонимен

преди 2 години

До 262 АнонименОтвиваш се и е напълно възможно да истинеш...

168

Анонимен

преди 2 години

Точно американска воена тактика е да убиват висши офицери на противника,дори когато не са във война с него,за да деморализира населението.Спомнете си иранския генерал,когото убиха чрез измама.Спомнете си как убиха и Осама без Съд и при съда.Това издава панически страх не при противника а при тях.Затова действат подло и от засада,от страх не от смелост.Но при руснаците и другите народи това не минава.Подлоста от засада,дори и във футбола се наказва.Само при човеконенавистниците не е така.

167

20-госишния студент

преди 2 години

Айде, момци, оставям ви да мъдрите политиката, забавни сте ми как се карате, но трябва да тръгвам...

166

20-годишния студент

преди 2 години

Не знам кое е по-тъжно, граматиката ти или това, че вярваш на пропагандата на владо...

165

Анонимен

преди 2 години

Запомнете завинаги тази грозна истина.Запада,претендираш за висша ценностна система,дава500 милиона за оръжия и смърт на хохлите,но нито цент за хуманитарна помощ.Приема за нормално да има биолабораторий и химически такива,където се изготвят оръжия забранени за използване не само във война а и в мирно време и то в чужда държава,като манипулира обществото ни,че ще бъдат използван от друга държава срещу холитеЗащо им е да го правят,ако нямат намерения да ги използват И който им вярва ще пострада

164

Анонимен

преди 2 години

До 252 АнонименРуската армия не води война а военна операция по прочистване на укрофашистки бандеровци укриващи се сред мирното население. Ако са искали война уснаците до сега украйна да е като лунен пейзаж. сто пъти ви го казаха руснаците носороскитегендари разбират само отКурвГъза

163

20-годишния студент

преди 2 години

Абе да се чукнем за наздраве, пък здраве да е...

162

20-годишен студент

преди 2 години

Не разбирам защо Путин го сравняват с Хитлер... Това си е чиста обида към последния канцлер на Ваймарската република...

161

ами да

преди 2 години

Доказателство, че любимите ви америкоси са напълно неадекватни. А Бидона дали знае какво е вечерял?

160

Анонимен

преди 2 години

Още се чудя, защо 50к рускини живеят във Варна, не искат в Матушката си :))

159

Случаен минувач

преди 2 години

Тука дори не коментирам атомните бомби над Хирошима и Нагазаки - толкова много е говорено за тях, че няма смисъл. Винаги си е било военно престъпление да избиваш мирно беззащитно население.

158

Анонимен

преди 2 години

Русофилите не знаят кой е главнокомандващия в "специалната, военна операция", янките го знаят обаче :))

157

Анонимен

преди 2 години

До 244 - Опит в какво точно? В безразборно пускане на бомби, докато направят всичко на сол. Ирак го бомбардираха 40 дни, преди да влязат пехотинците. Потърси в тубата, има видеа от Ирак от бомбардировките на Багдад, изключително брутални са. Югославия я бомбардираха 78 дни и изобщо не пратиха пехотинци. Това е тяхната стратегия "шок и ужас". Руската армия много повече внимава, но пак е война и пак има невинни жертви.

156

Случаен минувач

преди 2 години

Руснаците няма да тръгнат с ескадрили да бомбардират масово, както са направили англо-американците в Хамбург през юли 1943 и Дрезден февруари 1945. Ето това са си военни престъпления. Загинали са около 100 000 души мирно население в двата града. Но още Юлий Цезар е казал: Победителите не ги съдят!

155

Анонимен

преди 2 години

По препоръка на американските инструктори точно хохлите използват жилищни сгради,търговски центрове и обществени сгради за складове на муниции и оръжие.Затова и руските войски провеждат операцията по прочистването,като "хирургическа със скалпел" за да неутрализират"тумора"фашистки и да спасят цивилните невини за нищо хора.Жалко че се подведоха по американските слуги.Сега кой друг ще им помогне,ако не пак Русия.