204

Гост

преди 2 години

Пак съм аз. Без пари убийците и агресорите скоро ще се разпаднат, въпрос на няколко години. Точно обратното на това, което този възрастен дядо-отживелица с делюзии за империум иска.

203

Гост

преди 2 години

1 200 000 рубли са равни на 10 000 долара. ТОЧКА.

202

Сина

преди 2 години

Зеленски продаде народа си за лична облага. Продадеш ли се на сащ сипе да ти е яко, особено с мечока ако се лигавиш. Ще ги сринат, ще го думнат зеления, ако не русите западняците, за да спрат войната

201

Анонимен

преди 2 години

До Ха Ха Ха влез в търсачката и много внимателно прочети кой колко е висок. Стига лъжи и манипулации.

200

Анонимен

преди 2 години

До запомнете, ядрените оръжия са остарели и безсмислени. Те трябва да се унищожат ако е възможно. Те не могат да се използват. Факт.

199

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хората но защо тяхното ръководство ги хвърли в безумна война и също така явно не желае мир а война. Защо не поиска конструктивно примирие за да спаси страната и народа си.

198

Тях не ги мисля

преди 2 години

Гледам че магазините в Испания са полупразни. Днес на щандовете нямаше олио, захар, прясно и кисело мляко, брашно имаше няколко пакета, и други стоки от първа необходимост бяха пред свършване.

197

ЗАПОМНЕТЕ

преди 2 години

Ще дойде ден когато "магучая " ще си извади бойните глави на ядрените бомби и ще отиде при чичо Сам да го моли за прошка .

196

мишо

преди 2 години

Американците предизвикаха тази война, като принудиха главоча зеленски да предаде и продаде народа си. Само руснаците може да поставят американските провокатори на мястото им. А ние не трябва да се кланяме на разни Нато и ЕС защото освен да ни направят бедни, гладни и беззащитни друго не може да се получим от "приятелите и съюзниците" си.

195

Анонимен

преди 2 години

Сорошнята врещи,а Путин млати фашистите.Наздраве за Императора!

194

Геополитик

преди 2 години

След 20млн. бежанци в Европа, които ще видят хубууто в Германия, Полша и т.н. в Украйна ще останат само старчоци, които скоро няма да ги има. Държавата Украйна просто ще изчезне по начина по който се е появила. Украинците един път са се били срещу руснаците като фашисти. Този път за съжаление са атакувани нечестно, но явно не е трябвало да се отказват от хилядата атомни бомби, които са имали. ЕС трябва да осъзнае, че има само един път и той е заедно с Русия. САЩ започва да залязва.

193

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-61 Но онзи ден не се разпадна, нали! Слаби експерти...?

192

Анонимен

преди 2 години

стига се плашете, нямаме оръжие ли та някакви си кинжали сте се сгърчили?

191

Анонимен

преди 2 години

Укрите заминават за Нато САЩ Канада, ЕС а сегашна Украйна ще се запълни постепенно с руснаци и бг.

190

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-65 Ти знаеш ли какво е --Кинжал???

189

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-52 Мечката не можаха да я отсрелят - Шведския крал, Наполеон и дори Хитлер!!! И хамерите нама да могат! И знаеш ли защо? Защото територията и е от Полша до САЩ!!!

188

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-49 Не правиш разлика между самолет и ракета!!! Ходи да продаваш палачинки!

187

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-41 Ти си невежа! Много филмчета си гледал!

186

Анонимен

преди 2 години

Изслушайте коментара на Марк Солонин за прословутия кинжал. Ако знаете руски.

185

Роби

преди 2 години

Кои е провокирал Путин. Кои е провокирал Хитлер? Кои руски роби и други. Кои каза на Путин, че ще му натисне бутона пръв, преди него. И Хитлер имаше най добрите оръжия но загуби. Естествено този кух човеко ненавистен Путин режим да има още нещо в джоба, и какво? Какво ще спечели, нещо по добро ли? Украинците направиха за смях тази ваша " велика сила"! Само изолация за путиновата русия. А, тук има много руски роби и смешници.