350

Анонимен

преди 2 години

Тоз малко по малко май почна да вдява какво се случва,и че това е наистина и не е някакъв филм...

349

msm

преди 2 години

До справедлив - ти си един заблуден българин, който не знае на кой свят е. Време е всяко ксенофобско говорене и защита на нациска Русия да води директно в ареста и в съда. Украйна е независима държава с национално самосъзнание в хората и висок морал и дух срещу агресора Путин. Който иска да бъде на страната на злото сеещо смърт нека да бъде, но трябва да знае, че това в България води в затвора! Това каси и депутати от настоящия парламент на РБ!

348

д-р Иванов

преди 2 години

Наблздавах му мимиките,когато говори - за мен е психично болен човек,нуждаещ се от спешна помощ

347

ЛъКраУби

преди 2 години

Тоя зеления шмърко дивиантсъвсем сенаакаслайняниизпръжнителниговна. Гледаш артист, а лъже. Щом лъже-краде. Щом лъже и краде - убива! ЛъКраУби

346

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, махни се, остави славяните на мира и да дишат спокойно и живеят нормално, само Русия може да подари свободата на украинците, защото украинци и руснаци са един народ! А вие сте чужди и чужденци, махнете си ръцете от славяните, достатъчно кръв проляхте, стига, стига,стига! Ти не си украуинежц по произход, менторите ти - също, така че, просто се оттегли!

345

Анонимен

преди 2 години

Англия ще асимилира всички,абсолютно всички държави и народи, чрез езика си, чрез английския си език, стъпка по стъпка в бъдеще, така, както са били асимилирани другите езици и народи в Северна Америка(САЩ, Канада и др.) и Ирландия , Австралия, Нова Зеландия, Индия. Тази коалиция е създала и военен тихоокеански съюз AUKUS. Европейците с един рушвет се продадоха, а сега ги блокират в Средиземноморието с договорите между Гърция и Англия а на изток между Англия и Полша,Украйна! Проблема не е Русия

344

Анонимен

преди 2 години

Доказаните нацисти трябва да отговарят за това че са малтретирали пленени и ранени военни.

343

Предадохте Европа?

преди 2 години

Англия връща колониализма, сключили са договор между Индия, САЩ, Япония, Австралия и Англия, от който индийците едва ли са доволни и едва ли са вкарани доброволно в този съюз, а Индия,САЩ,Австралия ,са били английски колонии, от друга страна - англичаните са сключили договор с Полша, Украйна, а по море с Гърция , като така блокират Европа! А вие ***.оти, се карате с Русия? Русия е необходима на Европа, тя е част от Европа и винаги е била, а Англия винаги са се чувствали различни от Европа.

342

не може да бъде!

преди 2 години

Ха,ами този *** трябва да се замисли най-сетне.Искам да обърна внимание какво се случи в последните 2 седмици-първите 2 бяха време за съмнение,правилно ли постъпва Путин,не е ли груба грешка тази операция,още повече,че имаше доста жертви и сред реските войници,пленници и украинците държеха фронта.но в последните 2 седмици Pеленски и т.н.националисти показаха с действията си и приказките,че нямат право на държава.Считам,че и на Запад вече се замислят -кого подкрепят,едни луди!?

341

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

Ех как ми се иска Русия да превъзпита ,малко и откачените Европейски лидери!!! Европа не решава собствените си проблеми а измислени такива от разни ЕкоЛГБТМекокитковиПерковци! Застаряващи нации вместо да популяризираме раждаемост /като в Унгария/ ние се борим ПедалиЛезбийки да осиновяват деца -това ли е най-големият проблем? Няма икономика - забраняваме руски газ ще инвестираме в ПръдниотБрюкселско зеле! Няма производство - искаме прави краставици! МалоумниДеградиралиЕвроПенделски Лидери!

340

гост

преди 2 години

За кво да се среща Путин с тоя. Путин не иска нищо от този. Украинците да правят със Зеленски каквото си искат. Обаче националистите в украйна ще ги превъзпитава Руския съд, ако преди това не са ги превъзпитали чеченците.

339

хахахаха

преди 2 години

Укро-Нацистите подкрепени от ПсевдоДемократична Европа от 8 години избиват деца но това е "ОК" за Тре!тополовата *** проповядваща уж Демокрация! Такова лицемерие светът не е виждал а такъв слугинаж и фейк новини от Европейските и БГ медии е направо плашещо! В САШ новините са в ПЪТИ по-реални и обективни! ЕВропа с тези Фашистки действия, провокирани от слугинажа на ЕвроПенделЛидерите си уби Европейската мечта!

338

Българин

преди 2 години

Наркомана зеленски е изтряскал *** е много умен този ще ликвидира всички неонацисти няма Украина ще има вилка Русия .но трябва да ликвидира щатите това е даржава без история цялата *** на планетата е там

337

Поплавски

преди 2 години

ЗЕЛЕНСски,влакът замина.Очакваше,Байдън да изпрати американски войници,складира оръжие от десетина държави,мислиш си за Велика Украйна,но както виждаш,това е било и си остава сън за теб.Кой главно командващ армията си,ще те гледа да трупаш оръжие пред прага на Родината му и той да стои със скръстени ръце?

336

Анонимен

преди 2 години

защото ви предупреждаваше 8 г а вие не го слушахте а сега ривете ..марш на тръстиката

335

Бостя

преди 2 години

От всички коментари става ясно едно- около 30 трола на Боко и Костя им е наредено да цъкът клавишите с илюзии за СССР по цял ден, с един и същи речник.

334

Рекапитулация

преди 2 години

Хора, въпреки, че не е обявено още официално, войната свърши. Киев капитулира. Националистите и наемниците се разбягаха. САЩ оттеглиха подкрепата си за Зеленски. Остават формалностите по подписване на споразумение и последващо изтегляне на руските сили. Основният губещ е населението на страните от ЕС.

333

улав

преди 2 години

търговията с вазелин ще процъфти с недвиждани темпове...особено сега като хванат зеленчо, а после и нашите мухоморки са наред аххахаха

332

Анонимен

преди 2 години

Трябва ама изпусна влака. Сега се крии в дупките и мълчи, Русия каза че няма да спре докато не денацизира твоята жалка държава.

331

аз

преди 2 години

цял свят разбра че украйна е паднала само зеленски не разбрал-