40

Нане

преди 2 години

Кво нату ве посранец, кинжалите перат и лекуват всяква наци па плач в укрия...)))

39

Анонимен

преди 2 години

Кой опълномощи този тлъст чичак да говори от името на българския народ?

38

Анонимен

преди 2 години

Който иска да изрази собствена позиция, да ходи да се сражава за Украйна. Никой няма право да казва "НИЕ" и да застрашава живота на моите деца и моето семейство. Още повече, че мнозинството от Българите не желаят никакво въвличане на България в този конфликт.

37

Анонимен

преди 2 години

Кое е общото между бройката на убитите руски войници и предоставянето на български зенитни комплекси и самолети на Украйна?

36

защо

преди 2 години

да трябва да взимаме страна?????????????

35

Анонимен

преди 2 години

Колко сме тъ*и всички...ни САЩ са виновни за положението в Украйна,ни Русия.Синът на Байдън дърпа на всички конците.Той е член на мощна украинска газова компания.Затова призовават всички да се откажем от руския газ,за да минем на украинския.Всичко е една постановка,зад която са заложени милиони.Платили са на Азов да провокира Русия.Отделно сега цицат милиарди от всички уж за помощи.Украйна накрая ще стане най-богатата държава,а ние ще се влачиме в мизерия.Въведете в търсачката Хънтър Байдън ...

34

Хюго Бос

преди 2 години

Много манипулативно се представя въпросният чл. 5- защо все забравят да уточнят, че чл. 5 се задейства ПО ТЯХНА ПРЕЦЕНКА, на членките на НАТО

33

Анонимен

преди 2 години

Защо тоя пpocтак говори в множествено число? 84% от Българите не искат това. Никой не му пречи да си стяга багажа и да ходи лично да помага на Украйна като доброволец - нека да отиде там и да им дава акъл какво да правят.

32

xoxo

преди 2 години

От анализатор-по-анализатор..Никой няма да те напада,ако не го заплашваш.Слагаш американска база с ракети срещу Русия-ми ще имаш такива към теб,предполагам ядрени,щото те си имат достатъчно.Стига вече с това НАТО,което е кучето на Америка.Нато изпълнява американските интереси,не българските.Кога ще го разберете???

31

Анонимен

преди 2 години

14 ноември 28 ноември 1885 г е била войната със Сърбия.Смешно ли ти звучи?Останем ли без защита ще ти стане още по-смешно,предателю!Сигурно не си българин щом не знаеш това!

30

Анонимен

преди 2 години

А ако се появят зелени човечета.Защо не го правят пак.

29

Анонимен

преди 2 години

Не само проруските,но и продажниците на САЩ трябва да се изчистят и да останат само потомците на Левски.За какво нашите деди са се били?За да се давате сега на САЩ,Русия,Украйна и т.н.?Искате ли вашата кръв и тази на децата ви да се лее за друга държава?Бъдете българи!

28

Анонимен

преди 2 години

Как ви се вижда Сърбия да ни нападне. На мен ми е доста смешно. Все пак сме в нато, а отгоре на туй българи, сърце на върбе, хаха

27

Анонимен

преди 2 години

Много правилно мисли, но имаме слаби политици, които все още са с живковия синдром. Докато не изчистим проруските елементи няма се оправим. Извора на корупцията идва точно от тях.

26

Илия

преди 2 години

Градил Илия, килия. А в килия на Илия, Ирина друсамм мале лее, с таз кръшна снаггааа, и свирри Иринааа оф мале леее, сейчееер е от Кукубенд

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

К/ойто иска да подкрепя Украйна, да ходи и да се записва доброволец ! Моите пари не давам да отиват за подкрепата на неонацизма !

24

Анонимен

преди 2 години

Така че тея предложения да си даваме защитата и ние самите да оставаме беззащитни е просто безсмислено.Има смисъл само ако някой предател иска ние да останем без защита,за да сме по-лесна мишена.Онези 3000 войници от НАТО нищо не могат да направят при евентуална атака.3000 е много малко.

23

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ може да не гръмнат,но може пак да решат София да превзимат сърбите.Вече е било в историята ни.Било е война на капитани срещу офицери и на пук на всичко даже на великите сили сме спечелили.Тогава Русия ни е изоставила.Нещо не ми се иска пак да се повтаря историята,че с камъни ще трябва да се защитаваме ако се наложи.По-добре да си имаме защита да не минават разни мисли на съседите ни.Русия няма да ни помогне,а НАТО ще ни хледа както сега гледа Украйна.

22

Анонимен

преди 2 години

До до 22/25 Извинявайте, че попитах. Не знаех, че си кореспондирам с детската градина.

21

до 22

преди 2 години

Най-опасни са турските терористи от "Сивите вълци"..............гадните гръцки византийци............най-големите врагове на България са на юг...........но не само.......България няма приятели на Балканите, само врагове!!!