14

Българин

преди 2 години

До Скръц..... И без Русия България щеше да бъде свободна, нямаше да я има единствено ппетата колона на Москва от националн предатели и българофоби. Днес целият нормален свят е против руските агресори и убийци на деца,това значи ли, че всички нормални хора са американофили?

13

Анонимен

преди 2 години

А по кой въпрос има единомислие в ЕС? Дали по въпроса за разпределение на идващите от Азия и Африка? Дали за атомната енергия? Дали за селското стопанство? Дали за Иснамбулската конвенция? Дали за въоръжаване? Дали за количетвото използване на торове? ....Случайно стана ли въпрос доколко е законно спортисти и артисти да бъдат лишавани от възможността за дейността си в международен план поради това, че еврочиновниците не са на кеф? А какво правят с конфискуваните имоти ? За твх съд няма?

12

Анонимен

преди 2 години

Абе направо му го кажете на оня клоун,възложената му задача е изпълнена,от тук нататък да се спасява както намери за добре!Жалко само за Украинците!

11

Гошо

преди 2 години

Е толкова им беше на западярите ембаргото Първите който ще тръгнат да въртят опашка пред Русия ще са англичаните ,нищо че сега го раздават най хард

10

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос - Преди 2 дена насред София изкараха руски знамена и никого не закопчаха .Наистина сме май за гонене .

9

Истината

преди 2 години

България и Унгария са единствените страни, които се присъединиха към евразийската клоака!

8

Скръц

преди 2 години

До всички хамериканофили. Не защитавам действията на русия. Но не забраеяйте, че ако не бяха те, сега щяхте да поздравявате със салламалейкум и да имате мустакат лидер. Хамериканците са ни дали и ще продължават да ни дават един голикорав. Както сега го подават на Украйна. Мерси

7

Анонимен

преди 2 години

Добре, че все още има трезвомислещи хора в ЕС! Безумната политика на санкции ще доведе до глад и мизерия!

6

Анонимен

преди 2 години

Арсенал треба да работи 24/7 .

5

Въпрос

преди 2 години

Какво пелтечиш, бе, като предшественика си. Когато една, към когато друга, агресия, има право да се защити, но ние си предЦеняме дали да помогнем. Абе, мyхльo, какво търсиш тогава в НАТО?? Излизай или направо хващайте влака и 3-годишен доброволен труд за Родину, за Путину. Това заслужавате всички путински ***, да ви смачкат хайвaните както мачкат протестиращите в Украйна. Ако бях на НАТО просто щях да ви изгоня. И да гледам как Русия и Турция ще ви подели за дни. *** нахилен.

4

Анонимен

преди 2 години

Аман от истерици в управлението! ЕС е пълен провал! Чиновници без реален житейски опит, единствено канцеларски плъхове. И третират половин милиард население като хапче за собствено отпускане на нервите. Всички "лидери" от ЕС са за психоанализ и психотерапия.

3

Анонимен

преди 2 години

За кво ни е петрол? Нали всички сме на електрички.

2

Анонимен

преди 2 години

ДБ са едни абсолютни нещастници.Жалки *** на Божков и мафията.Що стоите в коалиция с БСП,бе нещастници?Щото гнусния ви командир не е това за което се представя!

1

...

преди 2 години

Няма единна позиция на всички маймуни на клона, дали да го срежат и да паднат или да останат на него