123

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

122

Президента на РБ.

преди 2 години

До Анонимен пошол, туда где нада тъй все врьож, с тваими.. САЩ и НАТО, НУ и що пошол..

121

Анонимен

преди 2 години

И какво от това, ако Путин има голямо имущество? Няма на тоя свят толкова имущество, че да му заплатят това, което направи за Русия.

120

Анонимен

преди 2 години

Аз съм пенсионер на средна пенсия, нямам други доходи и крия огромното си имущество по начина, по който го крие Путин - нямам огромно имущество.

119

CNN

преди 2 години

И дотам. Прескачам и тая пропаганда.

118

Анонимен

преди 2 години

Русия се е превърнала в Северна Корея. А нашите клакьори - русофили само пригласят в общия хор на фанатизирани зомбирани фенове. Нормалните умни руснаци избягаха оттам. Само се чудя защо нашите не се преселят в Русия и да ни освободят от безмозъчните си коментари .

117

Анонимен

преди 2 години

Екипът на Навални е открил в италианско пристанище най-голямата яхта в света - "Шехеразада".Чийто собственик никой не знае.Целият екипаж е от руснаци, до един от ФСО(федерална служба за отбрана).Кой знае,може пък да има и някой по-известен в Русия, когото руските спец служби да охраняват? Ама надали...Всички активи са на името на приятели от детинство, роднини или олигарси,подобно небезизвестния Дворец в Геленджик. А Човека има само една "Волга" и жилище с гараж.Питайте Песков,ако не вярвате..

116

Анонимен

преди 2 години

Открихте топлата вода.Ама е научил и наш Боко да краде и да видим сега какво ще ги правим.

115

Абе

преди 2 години

що няма и панелка в Меден рудник?

114

Анонимен

преди 2 години

За Магелан разбрах, ама и Христос ли е бил руснак?

113

Анонимен

преди 2 години

Украински мини, ядрени, стратегически... А с летящите чинии кво стана?

112

Анонимен

преди 2 години

До 126Мисля че много по-актуален пронлем ..е украинските мини,които плават към българското Черноморие..А вие ?)))))))На руснаци не вярвам ,ако има такива са пуснати от ***!

111

Анонимен

преди 2 години

До 122В Русия имат един много тежък проблем ,особено това важи за хората във власта.Това е самочувствието ,че са велика нация ,имперска нация която е длъжна и призвана да владее съседите си.Анексирането на Крим бе подкрепено от Горбачов и даже каза ,че другите рускоговорящи в Украйна имат пример какво да направят.Леонид Кравчук първият президент на Украйна ,още преди интервюто на Горби,каза ,че в Москва и преди са били с Империалисти,а за Горбачов и Елцин ,Крим е Русия.

110

До 121

преди 2 години

То при нас не е имало съмнения какви сме, ние се знаем.Бушитата обаче са грандомани и не се виждат какви киртаци са.

109

Вътрешен

преди 2 години

Мините които плават към черно море са ядрени и стратегически. Ще ни очистят от морето

108

xoxo

преди 2 години

Мисля че много по-актуален проблем от облеклото и богатството на Путин е украинските мини,които плават към българското Черноморие..А вие ?

107

Анонимен

преди 2 години

В Русия промените никога не са идвали от народа. Военни, тайни служби, разни царедворски кръгове - да. Но от народа - никога. Народът максимум да разкъса тоя-оня и да се кланя на новата власт.

106

Анонимен

преди 2 години

Има-няма,всички отиваме 2x1 м или в крематориума ;)

105

Анонимен

преди 2 години

До 105Нали с парите от КГБ си е купил ,,Волга",а в онези мътни времена през 1991г. е могло с всеки автомобил ,без никакви обозначения да вози за пари!Аз се питам ,като се пише за топ шпионин защо не са го оставили в КГБ .

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 Руснаците в 90% са с абсолютно промити мозъци от пропаганда. И най-удивителното е че и Путин повярва на собствената си пропаганда за величие, непобедимост и безпогрешност на Русия и се спъна жестоко и счупи главата си в Украйна. Така че не чакай някой в русия да въстане срещу нацлидера си.