202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 217 "А защо не спрем зависимостта от американски софтуер?" И за турски домати!

201

.....

преди 2 години

Ты записался добровольцем !!!

200

Продавач

преди 2 години

Сърбате ли вече попарата на Просто Киро ? Е, сърбайте , скоро попарата ще бъде заместена с урината на Просто Киро ! А ти , бедни ми народе, само ще сърбаш и ще се радваш на ид.ио.тската крива ,изкуствена усмивка на пикаещия върху теб "премиер" !

199

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха,ха просто то кире се взел много насериозно. Просто на чонека главата му е празна,изатова ражда такива плоски бисери.

198

михаал

преди 2 години

А бе тоя още ли си вярва.

197

Хахха

преди 2 години

Много плоско бе, ***.

196

Аз промяната

преди 2 години

КИРООСТАВКА БОЖКОВИСТИ ОСТАВКА ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВТОРИ МАРИУПОЛ Оставка

195

Наблюдател

преди 2 години

Не е ясно само кое е по-глупаво - зомбираната мутра н Чалгаря или наглата,кривоуста ,наркоманска усмивка на Просто Киро !!! Този наркоман ще докара големи беди на България ! Вече започнаха ! Бедите !

194

Анонимен

преди 2 години

А защо не спрем зависимостта от американски софтуер?

193

ПП

преди 2 години

Просто Киро с просто кривата муцуна да си взима просто Кокорчо и просто да се махат всичките.

192

В ЕДИН ГЛАС!

преди 2 години

Който има глас му дават солова партия, които нямат глас - говорят в един глас.

191

Анонимен

преди 2 години

Гледах го да дава интервю по нова на инскекция по газовото трасето с Гърция. Реално се старае. Имам противоречиво мнение за Петков.

190

Фотограф

преди 2 години

Този несретник е изкарал инсулт и мозъкът му е непоправимо увреден ! Личи по кривата му уста . Но най-вече личи по глупостите ,които плещи ежеминутно!

189

бургас

преди 2 години

Нека първо да поиска от гърците да ни върнат Южна Македония със Солун. А що се отнася до ядрените централи трябва да си поръчаме реактор от братска Америка защото видяхте какво стана в Чернобил руски реактор с американски ядрени пръчки. И най накрая като истински канадец да спре ограбването на златото ни от канадската фирма. ..... Нали разбрахте колко брутално ви лъжат като "демократи"

188

Анонимен

преди 2 години

"Не ми харесва идеята някой да ни казва какво трябва и какво не трябва да правим. Ние сме независима държава и сами правим своя избор" Здравей, независима държава! Защо тя е независима? Защото никуй не чува кое тя говори и не интересува кое тя си прави ... Дори вече никой не чува кое вика Брюксел. Кое ще каже САЩ, това и пеете. Като папагал. Позор на вас, мили българи! Беше Османско робство, пак робство имате!

187

Някой

преди 2 години

Никой ли не проумява, че цената на газ , храни , ток ще расте вече главоломно ? Скоро ще имаме отчайваща инфлация и недостиг на храни ! Следва купонна система ! И накрая - глад !

186

Анонимен

преди 2 години

демек скоро ще сме още по бедни и всичко ще е още по скъпо

185

Анонимен

преди 2 години

Тая снимка на Киро е топ, а ти отказа ли се от руския газ?

184

Анонимен

преди 2 години

като гледа на къде отиват работите ще трябва да искаме от Канада политическо убежище на опашка всички

183

Solar Power

преди 2 години

До Истината: И какво предлагаш истина ? Да излезнем от ЕС и НАТО и да последваме Русия ? Да имаме петрол по 40 стотинки ама магазините празни, и дори няма да има коли на които да пълниш този бензин или ще трябва да изчакаш 10 години :) Не си живял по соца явно. И като излезнем заради нас ЕС , САЩ и останалите ще махнат санкциите и ще цъфнем ? Напротив ! Колкото по бързо си замине този агресор толкова по бързо всичко ще се върне към нормалното :) Това е правилния изход