218

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: *** лер може да ми прави само вятър на онази работа. Просто един мизерен дребен международен бандит който рано или късно ще бъде сложен на място. Ако е късно ти ще плащаш висока цена на бензина и ще имаш инфлация без значение дали си в НАТО,ЕС или Африка. Ако е рано то всичко ще се върне към нормалност и ще спре избиването на невинни хора. Избери си какво да правиш :) Чакаш дълго (дух аш) или искаш Путин да се прибере откъдето е изпълзял :)

217

Анонимен

преди 2 години

Идидот се оказа Пипи....

216

Анонимен

преди 2 години

Борис Немцов доста добре го е описал путинчо, жалко, че плати с живота си, но рано или късно и кагебееца ще си отиде от тоя свят. Все някой ще го надживее. Представете си какво е да живееш в страх кога ще те гръмнат. Така спяха мутрите у нас през 90-те - с бронежилетки. Еал съм и властта и парите, ако трябва да живея така.

215

Опаа!

преди 2 години

Абе то и аз съм гарант на задните части на жена ми ама ако НАТО и посегне край!!!

214

Анонимен

преди 2 години

Путин, братко, като приключиш с хохлите, минавай насам. В този *** фесбегето влизам по веднъж в седмица и не стигат платените статии на американистан за бюгарищян ами и по форумите пълно с платени тролчета на козяк. Ела и ни изчисти Путин! И един патлак няма *** срещу вас.

213

Анонимен

преди 2 години

До Какво следва.. Русия е била гарант за териториялната цялост на Украйна според Минските споразумения , разбра ло нечетящо комунистче. Колко струва подписът на Русия - всички го видяха. Дотука това можеше да се замазва с по евтини суровини. Ей сега руснаците ще се оборудват със санкции, дето не могат да си и представят последствията, щото вече колкото и да лъжат , никой няма да им има вяра

212

g.venov

преди 2 години

До Лекар от чужбинахубаво е посетиш психолог

211

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е ВВС да престане да имитира журналистика.

210

Истината

преди 2 години

Фашистката доктрина на Путин работи по модела на Иван Илин, който беше изгнаник в Нацистка Германия и подкрепяше Хитлер!

209

Анонимен

преди 2 години

'' Митрофанова: Народът на България ... '' ....................................... така, така, руския посланик вече говори от името на българския народ ... знае какво иска българския народ и остава само една стъпка до 'денацификацията' на България с бомби както в Украйна. За това се благодарете на Възраждане и Атака.

208

ПРОФИ АНАЛИЗАТОР:

преди 2 години

Нещата стоят така: Украйна е само формалният повод за сблъсък, но НЕ И ПРИЧИНА. Причината е неспособността на САЩ да отстояват еднополюсния модел, наложен след събарянето на Берлинската стена. Русия (военно) и Китай (икономически) също искат равноправен дял в управлението на света. САЩ отказват и нещата стават по ТРУДНИЯ ЗА ЗАПАДА НАЧИН. Путин НЕ БЪРЗА - хванал е света за сланите и навива бавно. Докато бикът с глинени крака клекне. И ЩЕ КЛЕКНЕ!!!

207

Анонимен

преди 2 години

с тоя ботокс мое си свали гащите в Ергенът!

206

Кратко и ясно!

преди 2 години

Най-губещи ще са украинците. След тях руснаците. После европейците. Печелят САЩ и Китай!

205

Анонимен

преди 2 години

До212. Русия не е СССР. Не е и ОНД. Русия е в съюз с Китай, Индия, не я питал никой искали или не иска. Тя е в тоя съюз и спазва финансови, политически, търговски правила. Тя не е в Европа , както Украйна и Беларус.

204

Какво следва

преди 2 години

До Бай Гроздан: Украйна можеше да задържи Донбас и Луганск ако беше изпълнявала Минските съглашения - даване на специален статут, изтегляне на тежките оръжия от разделителната линията и т.н. Вместо това се водеше обстрел осем години, а Заленски го виждахме да се разхожда с каска по окопите. Сега вече е късно. Украйна губи и Донбас и Луганск.

203

Анонимен

преди 2 години

Путин се настани в Югославия преди НАТО и преди САЩ. Облече военните на Милошевич със стари съветски униформи 1983г. Милошевич започна да се възнася убийства, мародери, рекет. Пострадаха и някои водачи на камиони от България. Неплащане тока от АЕЦ Козлодуй с години. Гориво при Югоембаргото. И някъде около 1991г. Се намеси НАТО в Словения. След 1993г. САЩ започна да се намесва.

202

Бай Гроздан

преди 2 години

Става това,че има милиони бежанци поради противопоставянето Запад-Изток и Изтокът е решил да подкопае доверието в хегемонията на Запада и...успя,а войната дано приключва по-скоро и с мир,защото има нужда от буферна държава като Украйна.А няма ли мир при сегашното положение,то колко вярват че чичко Путин ще върне това,което вече е лапнал от Украйна при късен мир?Все едно на мечка да и вземеш меда от устата,за да го върнеш в кошера.

201

Надали

преди 2 години

До Анонимен 210: Не знам откъде ти идват тези идеи, но който си е правил сметките без Русия винаги се оказва, че е сбъркал.

200

Ludoto Lenche

преди 2 години

...neka da vi obiasnia....Amerika i zapada iskaha NSR ! Biaha zapochnali da go praviat posredstvom plandemiata! Putin i Si im slojiha prachki v kolelata i sega im pokazvat kakav shte e reda !!! Jalkoto e ,che Evropa zagiva po sobstveno jelanie ....

199

Анонимен

преди 2 години

До208. Не ще се получи такъв нов ред. Новия ред ще се определя от Китай за Русия и САЩ за Европа. В новия ред Русия ще гледа какво ще и се определи. Няма да има нищо общо със СССР, РФ и Руска империя както го иска Путин.