14

Анонимен

преди 2 години

Това, че магазините в Украйна работят не е чудно. Когато Русия анексира Крим и се опита да анексира Донбас, то в Украйна бяха изгонени руските банки и руският бизнес. И затова сега всичко е в украински ръце и магазините от патриотизъм продават на нормални цени и не затварят. Затова в украинските градове, магазините които не са бомбардирани са отворени и продават докато свърши стоката. Ако бяха руски магазини досега отдавна да са затворили и обрекли украинците на глад.

13

до 11

преди 2 години

Какви протести? Някакви се опитали да хвърлят коктейли *** и ги зачистили. Да свикват, майдано свърши.

12

Анонимен

преди 2 години

По руска медия преди два дена за първи път чух, че руснаците се борили в Украйна с украински националисти (забележете не нацисти)... Ами че то ако за Путин да обичаш държавата си е престъпно тогава какво да говорим.

11

Анонимен

преди 2 години

Руските окупационни войски са заплашили кметът на Херсон и той е минал на тяхна страна, и това се дава по руските медии. Дават се и отделни хора по улицата, които казват че одобряват нахлуването на руската армия. Само че по руските медии не дават големите протести, които са в Херсон и които са против руската окупация на Украйна... Ако човек гледа само руски медии може да си състави неправилна картина за това което се случва.

10

Явно

преди 2 години

Този е нацист.....

9

Анонимен

преди 2 години

То никой не се е родил войник, ама като не си напуснал Украйна преди мобилизацията, сега ще трябва да служиш на родината. Сега най-много има нужда някой да защитава цивилните.

8

Стоп

преди 2 години

Глупости...

7

Асан

преди 2 години

Падни на плаца за 50 лицеви опори :)))

6

Чудя се

преди 2 години

Ква е тая война тия торти поръчват по интернет , в виетнам навремето като пуснат *** и хората живи изгарят докато бягат прес джунглата да се спасят

5

r3v0lv3r

преди 2 години

Тея не са разбрали, че са ги освободили и вместо да протестират трябва да вдигнат руските знамена :D

4

преди 2 години

Ти си само осеменител и бабо-роб прикачен за някоя баба защото са ти казали че това е сценарият за добър живот и дефиниция за мъж.

3

Анонимен

преди 2 години

Добре че са руснаците иначе бандеровците да са го гръмнали за това че отказва се бие

2

Анонимен

преди 2 години

в Украйна ще израстне едно поколение което завинаги ще намрази всичко руско.не знаете колко е крехка детската психика.

1

Хахаха..

преди 2 години

Като оня ром от видео-смешките - искам да ида да гласувам *** нямам желание..