135

хх

преди 2 години

На бедният украинец не му пука дали плаща данъци на Зеленият или Путин ,те искат мир и живот !!!

134

ххх

преди 2 години

Света не иска ФАЩ и ЕС да натрапват клишета и "демокрация" !!!

133

Анонимен

преди 2 години

Войната ще бъде загубена от европейския народ. За фашизма, неофашизма, че и за глобалфашизма - знаем. За ционизма почти не се говори. Някой го наричат "еврейски фашизъм"..."Зелената значка", първообразът на зеления фашистки сертификат, първо се появи като идея в Израел...Най-големите човеколюбци и най-големите злодеи са все деца на това племе. Историята учи, че никой не се учи от историята.

132

Анонимен

преди 2 години

Тоя стана по-демократиче от Кадафи ...

131

Истината

преди 2 години

Какво още правеха нацистите освен да забраняват партии? Горят книги, създават концентрационни лагери и затварят там несъгласните с нацистите. После нацистите методично избиват затворените.

130

СС

преди 2 години

Зеленият ще се бие до последният глупав украинец !!! Подписвай мирен договор и се махай в САЩ при господарите ти !!!

129

Анонимен

преди 2 години

До Истината Ама и аз съ чудя на тоя "недемократичен Запад". Една държава я бомбят и избиват народа й, а тя не спазва елементарни демократични принципи спрямо бомбещите я убийци!!! Ама, това е недемократично!

128

Така започна

преди 2 години

А партия Свобода с емблемата на 2-ра ес-ес танкова дивизия Дас Райх.... забранена ли е - то в Германия навремето така започна със забрана на левета партии,после либералните после цитаните,евреите....

127

Путин

преди 2 години

Моят сънародник евреин Зеленски ми дава още 11 повода да развия в дълбочина идеята за денацификацията;)))

126

и колко

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААот българите са излизали от България и виждали европа?? а определено украинците не са в европа...луганск,донецк а сега и този акт го доказват. а тия клишета комунист,фашист, се ползват от тр.олове

125

Истината

преди 2 години

Демокрация по краварски образец.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Да допуснем, че диктатурите и репресивните режими "приключат с демокрациите" (чиста хипотеза, макар и да знаем, че сънувате такива неща). ПОСЛЕ какво ще стане С ТЕБ? :)))))))

123

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че демократичният Запад ще одобри едно такова демократично решение. Повече ме притеснява обаче поведението на държавите извън демократичния Запад. Мълчат за агресията, не дават твърде газ и нафта, един каза на Байдън, че не е на правилната пътека. Да не са решили колективно да приключват с демокрациите?

122

Истината

преди 2 години

В Руската/съветска империя руската нация е били господстваща и е тъпкала всички останали нации. Затова руснаците смятат себе си за велики а останалите за хора второ качество. И понеже са велики много страдат от факта, че целият останал свят не ги смята за такива. От тук идва и руската национална параноя, че Света е в заговор против тях, не ги уважава и не иска да ги признае за велик народ а единствено желае да отслаби, унизи и унищожи Русия.

121

Анонимен

преди 2 години

Нормално за фашистки режим!

120

Анонимен

преди 2 години

Дайте ми метадон на този, бе! Дайте му!

119

е ако не знаеш

преди 2 години

точно америка и украйне НЕ ПОДКРЕПИХА декларацията в оон която да забрани фашистка пропаганда !! мога да ти дам линка и да видиш как американците обясняват отказа си

118

а за да съм

преди 2 години

казал , че защитавам путин ?? а колко голяма е опозицията на путин .....да не би да е втора опозиционна сила ?? я отговори дали ще е легитимно споразумение подписано от парламен в който опозиционните сили са ЗАБРАНЕНИ !! и каква демократична държава е украйна което ОТКАЗВА ПРАВОТО на представяне на част от населението си само защото било проруско !! а защо не забрани партиите които са проамерикански например !!

117

Анонимен

преди 2 години

У нас трябва да се забранят всички партии, които подкрепят руския тероризъм. Всяка партия, която саботира общите усилия на ЕС и НАТО за справяне с руската агресия да бъде обявена извън закона като подкрепяща геноцидна идеология. Иначе по същата логика можем да си вкараме в парламента и партия, която подкрепя нацистка Германия. Опа, забравих, самия СССР беше дружка с Нацистка Германия. Даже правеха заедно военни паради.

116

Българин

преди 2 години

До 145 Абе, най-важното е, че ***,кин също така си е мислел. И сега страда все по-явно, всеки ден. Войната в Украйна ще бъде загубена от руснаците.