156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,к.151. ***, от 1963г. до 1995г. България произвеждаше в доменни пещи стомана, които в началото в конвертери и електропещи преработваше в стомана.Сетне стомана се произвеждаше в МЗ-Перник, а бронева (силно легирана за БТР и танкове стомана) - в завода за легирана стомана. Всичко това е минало, но металурзите със стаж по 30 г. плачеха, когато изключиха доменните пещи и електропещите. Така че не се хили като ., а ако имаш нещо в главата можеш да разбереш каква трагедия е това.Ти конкр

155

Z

преди 2 години

Баба Ванга е казала,.През 2022 Европа и Сащ, ще войуват срещу Россия, обаче Россия ще спечели, Царо Владимир,. ЕЕ ще се разпадне Сащ ще потъне няма да съществува. Слава Россия,слава на царо ПУТИН, Слава БОЖЕ, пази Россия ,и невините от Украйна

154

Анонимен

преди 2 години

Гледайте обръщението на Арлонд Шварценегер който е един от хората които самият Путин дори следва. Там се крие истината.

153

Анонимен

преди 2 години

До Чудя се че защо да ходим в Русия? Вие, дето крещите до прегракване за Украйна, но стоите тук, в България, немалко от вас потомци на червени АБПФК,нарамвайте каските, автоматите,гранатите и отивайте да защитавате Актьора, който всеки ден реве за помощ, а се крие, актьорът му, в бункерите. Кажете от 24 г. има ли наборна служба и с 18 хил.войници на укрите ли ще помагаме или столицата ще отбраняваме! Двамата харвардци оръжие не са пипнали, но и те искат война! Памперси купихте ли си?

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, # 194 Хайде оставете укрите да се бият с НАТО и САЩ зад гърба. Мислете,, че с вашата простотия и провокации към Русия сами вкарвате вълка в кошарата.Взели ген.о.р.Събев, Н.Нейнска,потмците на червени деди и бащи Ноев,Немчев да се репчат на руснаците и да ни призовават Хайде да разгромим руснаците! Ами разгромете ги,бе!Отивайте в Украйна и ги громете, Скрили сте се като мишки и се репчите! Само че разбирате, че руските ракети ще полетят към София,Пловдив,Варна , Бургас

151

Анонимен

преди 2 години

Заради обстрел от украински нацисти, са затрупани миньори в Донецката народна република.

150

От 191

преди 2 години

Досега украинците се защитаваха с ръкавици, да не унижат окуосционните войски. От сега когато миньорите са засегнати, очаквайте окупционните войски да страдат. Виждали ли сте ядосан миньор?

149

Чудя се

преди 2 години

Абе на баба митрофина, още ли не са й свършили копейките!?!?!? Много празнословна подкрепа много нящу!?!?!? Твърдо съм убеден, че само много малка част от коментиращите са българи!!!! Пък и тези които са 'що не вземат да идат да житкат в руша!?!?!? Как въобще може човек да защитава този антипод на човечност започнал войната!?!?!?

148

Паткин

преди 2 години

Постиженията ми досега (пиша ги на английски да се знае че е вражески език):Putin achieves in three weeks:1. European Ukraine2. Isolated Russia3. United EU4. Enlarging EU5. Militarised EU6. Revitalized EU-US7. Rejuvenated @NATO8. FIN & SWE Nato U-turn9. Accelerated green transition10. His own legacy.

147

Анонимен

преди 2 години

Украйна си има законно демократично избрано правителство и хората си го харесват. Много хора не искат да напуснат родните си места, а искат да се противопоставят на нашественика с всичко което могат и това е нормално. При превъзхождащ ВРАГ се води партизанска война, като Афганистан, докато го отслабиш достатъчно за да го атакуваш фронтално и да го отблъснеш. Колкото и опорки от руската к.о.ч.и.н.а да спускате това е истината!

146

Анонимен

преди 2 години

Путин прави празненства в Русия облечен в скъпи европейски и американски дрехи докато в Украина загиват Руснаци и след това биват изгаряни в подвижните крематориум.Украинците са хора въпреки всичко и спасяват труповете на Руските войници и ги изпращат на тяхните близки в Русия за да ги погребват вместо да бъдат направени на пепел.Само американския часовник на Путин на празненството за Крим струвал над 600 хиляди долара.

145

Анонимен

преди 2 години

Днес гледах клип с труповете на руските военни.Сложени в найлони и ги изпращат с влакове,натрупани като ***.При това са спасени трупове от подвижните Руски крематориуми от хората Украинци ,за да могат да ги погребат близките им в Русия.

144

Анонимен

преди 2 години

Ама я се разберете русофили едните викат че Украинците били нацисти другите че били еврей пък само руския фюрер се крие в бункер и го лъжат че войната върве добре пък още няма нито 1 превзет град и стотици руски танкове са на палачинка

143

Анонимен

преди 2 години

вижте истината на снимката - украинец пише Z на украински танк, който после ще го представят за пленен руски...

142

Анонимен

преди 2 години

До 7Как се борят за "свободата си" нацистките укро-нацисти, командвани от чуженци? Как? Като държат населението на Украйна като заложници и жив щит, като стрелят по хората , които се опитват да избягат от войната и спасят живота си? Как? Как? кан се борят укро-нацистките банди, като убиват населението си ,ли? Укро-нацистите убиват дори и дружките си в боевете, които са ранени, вместо да им помогнат, това е геноцид !

141

Анонимен

преди 2 години

"Енвер Цкитишвили,Ринат Ахметов" - има ли изобщо натурални украинци в бандитското управление на Украйна? Управляващите и олигарсите им, до един не са украинци, но се гаврят с украинското население и Украйна, да се махат всички чужденци от управлението на Украйна, носят само страдание на украинското население, да се махнат чужденците и хората с неукраински произход и войната ще спре! Украинците са руснаци по произход и славяни, а какво правят неукраинци и чужденци в управлението на Украйна?

140

Точен

преди 2 години

По повод слАвяни и слОвяне. То е едно и също, славяните е на руски, където неударено "О" става "А". Пише се МОсква, а се чете МАсква, гОра, а се чеге гАра и пр. Всички славяни=словяне говорят на словянски=славански езици. Който не е филолог, да си трае, че става за смях.

139

факт

преди 2 години

значи няма да произвеждат танкове!

138

.

преди 2 години

Как са спрели батериите на коксовите пещи??? Те спрат ли веднъж повече нямат пускане! Ако това е истина - заводът е съсипан :( което всъщност е по-лошо и от войната!

137

Анонимен

преди 2 години

междувременно Ларвов с неговата конска физиономия се моли да излезе от ситуацията с мирен договор. Ако са търсели мирен договор, защо Русия не подпише мирен договор?