290

Анонимен

преди 2 години

Акцията, проведена при задържането на Бойко Борисов, прилича на акциите на зловещата полиция на Сталин НКВД. Тя е влизала в домовете на хората между 20.00 и 24.00 часа, защото съветският диктатор е правил пропагандни арести, чиято цел е била роднините, близките и съседите да видят опозоряването на човека. Арестът, извършван от зловещата НКВД, е трябвало да подейства като смазващ акт върху останалите. Този стил е възприет и при нахлуването в дома на Борисов.Вътрешният министър Бойко Рашков използва много болшевишки и путински методи на работа. Той изрече ужасни неща в публичното пространств

289

Анонимен

преди 2 години

До Диана Дежурният гербав тррол Диана не разбира за какво е арестуван горанов :) Нещата са свързани, уж Диано :) За да ощети държавата с 556 млн. божков е имал нужда от "помощта" на финансовия министър по онова време :) Дали е било изнудване или подкуп е дребна подробност :) Уточнявайте я помежду си :)

288

Анонимен

преди 2 години

Тоз май чи е много слаб у главата :)))

287

Пп

преди 2 години

Вчера видях олио на -3,60 в лидл

286

Диана

преди 2 години

И защо ли са изпратени проекти за постановления за привличане на обвиняем в придружително писмо? И защо ли след като са само проекти за постановления, а не постановления, има арестувани хора? И какво ли са изнудвали този та.пир Кирил Петков? Задържан е Горанов, който ни вкара в чакалнята на еврозоната! Сигурно Петков го е изнудвал за някаква информация и Горанов и останалите са искали да им плати, но като тоталитарист той смята това за изнудване?!..Смешки...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

285

Анонимен

преди 2 години

До Затвор за ГЕРБ Какъв затвор бе? Трябва ли да подкрепям ГЕРБ, ако не съм съгласен с начина на управление на тези? Не виждаш ли, че са като пате в кълчища? Кажи какъв важен проблем са решили за стоте си дни? Те имат един проблем, Борисов и за него не можаха да съберат годни доказателства! Какво можеш да очакваш от такива некадърници? Скоро ще падне мораториума върху цената на тока, а те не мислят какво ще правят, ами ровят в Гугъл да търсят компромати!

284

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 Ако обвинението срещу горанов не било доказано, то и срещу божков не е, гербав :)

283

Абе,

преди 2 години

Мисля си, че тези бяха временен вариант за фигуранта, докато се организират нещата за сформирането и явяването на избори на нова партия на Стефан Янев. А тогава имат думата машините за гласуване! Честит ви президент комунист и правителство на комунистите с шеф мафиота Чери!

282

Вьзмутен

преди 2 години

По добре герб отколкото да умирам пред кауфланд за бутилка олио на опашката при -6

281

Затвор за ГЕРБ

преди 2 години

Халал да са Ви продадените души за дребни пари! Всички, подкрепящи ГРОБ трябва да сте с вожда начело в затвора! 50 лв...ли струва бъдещето на децата Ви?

280

Мдаа

преди 2 години

Ристъо пак може да стане министър на борисов като -дб отпадне от парламента

279

Анонимен

преди 2 години

Ясно се видя, че мафията си има правителство. Рашков веднъж не спомена какво прави за да върне Божков и да го изправи пред съда. Но 1000 пъти го спомена като основен свидетел срещу Борисов. Правителство на мафията!

278

Герб

преди 2 години

Вчера четох след показните арести - герб вьрви кьм нови избориЩе имаме нова тройна клалицияГерб дпс вьзраждане - дано е за доброПредполагам , че - пп , дб , итн отпадат от парламента няма вече кой да гласува за тях видяха се вьзможностите им

277

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Дамаджаната са едни форсмажоретки на Васил Божков-Черепа. Другото е пълнеж.

276

Баце чакаме те

преди 2 години

Мисля , че баце трябва да благодари на - киро и ленчето те положиха героични усилия да вьрнат - герб като управляваща партия

275

Анонимен

преди 2 години

Човек говорещ от името на - Васил Божков не може да има никаква тежест в обществото.Маските паднаха видя се за кого работи това управление.Баце предупреждаваше за хората на Божков вьв властта но никой не го чу. Резултата е видим - тотален срив в икономиката , бедност , унищожени спестявания, кражби на парите ви чрез инфлация и спекулация- държавна и търговска.

274

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро и Дамаджан Тарашков връщат Борисов на бял кон. Да им благодарим

273

Баце чакаме те

преди 2 години

Надявам се никога повече да нямаме толкова комичен кабинет , бил сьм много против управлението на герб но само за месеци видях - колко по зле са новите , бойко поне беше дьржавник докато тия са на ниво бойко в детската градинаВнасяме газ от суринам и зареждаме аец козлудуй с вьглищаБежанците получават 1200 лв бьлгарите умират на опашки за олио

272

До 295

преди 2 години

Защо си толкова сигурен, че целият народ е с Рашков? Каква е тази мания всеки да говори от името на народа?

271

Анонимен

преди 2 години

До Бай Ставри Но гледай, като дойде да не ти се промени тембъра на гласа!