103

Анонимен

преди 2 години

Трябвало е да им пишат бележка преди да ги ударят.

102

Анонимен

преди 2 години

Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата.Но те й отговорили:Капанът за мишки е твой проблем, не наш!Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И накрая заклали кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението.И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си и мислела за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой

101

Анонимен

преди 2 години

Че кой спи спокойно на война и то в казарма

100

Анонимен

преди 2 години

Укрофашисти са избити, не хора!

99

Анонимен

преди 2 години

Задача 1 клас : Героичните украинци за 3 седмици са изтрепали 10 % от червената армия! За колко седмици ще я изтрепят цялата?

98

Анонимен

преди 2 години

iСАЩ, НАТА и Западният свят са световните терористи и бандити в момента. "Човеколюбците", които ронят крокодилски сълзи за агресията на Русия, в същия този момент подкрепят с оръжия и войски агресията в Йемен!По сведения на ООН всяка 11 минута в тази държава умира по едно дете.И не само това.Поради наложените санкции хората там са изложени на гладна смърт. На страницата на същото това ООН пише, че от 2014 година 56.5 милиона от различни страни са прогонени от домовете си поради военни конфликти.

97

МИРО

преди 2 години

Голямата част от народа ни не стават за нищо!!! Защо тук по форумите пишем глупости и крайно неизрядни мисли???Ако пишем нещо тук,нека да е разбрано,полезно,умно!!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Сорошчета,колкото и да лаете,колкото и да цвилите мачът приключва.Империята на злото САЩ-тоже.Русия смля бандеровците,Китай и саудитите треснаха петродолара.Си отряза дъртофелника и му каза да свиква с ролята на регионален играч.Ама вие си пръскайте лиги по клавиатурите.Имате това право и на никого не пречите.

95

Анонимен

преди 2 години

Руснаците отново се провалиха, както в Афганистан. Този път, обаче за рекордно кратко време. Над 10 000 руски семейства вече са почернени.

94

Патриот

преди 2 години

Цените на петрола и храните.продукти растат навсякъде!Войната е виновна за всичко!Спекулата от страна на търговците е очевадна!Иска се контрол от страна на правителството!

93

Анонимен

преди 2 години

Абе и това е като с театъра - инсценировка за т.ъ.п.аците презадоволени западняци.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 - а нас какво ни топли това /теб също/ - цените растат ли, растат и не се интересуват нито от Путин, нито от САЩ, нито от падането на петрола - БГ, сър!

91

Ямболски цървул

преди 2 години

Нещо не се връзва.При война не трябва да има никой в района за постоянна дислокация! Всички трябва да са изнесени другаде!

90

Тираджията

преди 2 години

Като свърши войната тогава ще спът.

89

Анонимен

преди 2 години

Ракети убили спящи нацисти. И кво толкова?

88

Анонимен

преди 2 години

"Наивни са, брат! Те ти скачат буквално на врата украинките само да ги заговориш и почерпиш нещо. Страшно красиви, но и страшно наивни." - Нямат избор бягат щото в Киев е анархия избиват се едни други и е пълно с изнасилени жени. Гледах вчера една в тубата - Ukrainian refugee tearful describing murders and rape in Kiev и разбира се - blames Russia. Хахахаха

87

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Мариупол е в руски ръце, Одесадо края на следващата седмица е паднала! След това следват десанти ипревземанеграничните пунктове на украино-полската граница и ........Войната за Зеленски, Порошенко, Азов, Десен сектор и .......... (щях да напиша Байдън, но за Запад, САЩ и САТАНАто тепърва започва) вече свършва !

86

Анонимен

преди 2 години

"Немските медии започнаха вече да отразяват досто подробно действията на Изток." - това е защото Зеленски оня ден държа реч надрусан пред Бундестага и ги обвини за войната и им разправяше "Аз ви казах за Северен поток" Зеленски скоро ще ходи на съд в Хага само той не го знае все още.

85

Анонимен

преди 2 години

Браво на поляците! Краят на войната се ускорява... Цената на петрола също падна с 40$... Путинова Русия ще бъде съсипана.

84

Анонимен

преди 2 години

До Десо Йоцо - Стига бе чичи, кви пушки, кви пет лева. Усмихвам се и на Русия и на САЩ и като ме питат за кой съм казвам за който победи. Атомна за Москва, две за Вашингтон, три за Киев!