16

До 14

преди 2 години

Е айде, арестуваха Бойко и го държаха една вечер в ареста, това бешв за такива овце като тебе да се порадвате малко

15

Бойко Борисов

преди 2 години

Се га ме пуснаха но ако кажа кой ги е украднал ще ме пречукат на място искам лична охрана от НСО Кирил Петков да мия осигори

14

Анонимен

преди 2 години

решихме да си разнообразим живота, сваляйки единствената прозападна партия ГЕРБ от власт, вярвайки на руските фото и медийни продукции от медиите на Пеевски". Ти на какви наркотици си? Медиите на Пеевски свалили ГЕРБ? Сериозно, кажи кво ползваш искам и аз да го пробвам.

13

Анонимен

преди 2 години

За 9 не знам, но аз лично мразя герберите безплатно! Както и всичките ми приятели и познати. Ние всички сме от различни парти, но едно общо имаме, всички мразим Бойко... Не защото сме хейтъри, а защото е всеобщо признат мафиот. Подкрепят го само себеподобни и заблудени.

12

Анонимен

преди 2 години

Проблема на целокупния българин е, че за последните 10г при Борисов се видя малко с пари, мутрите които тормозиха народа влязоха по затворите или емигрираха нанякъде, почна се едно ходене из Европата и по света, институциите почнаха да работят, градовете да се съживяват и тъй като не сме свикнали да живеем спокойно, решихме да си разнообразим живота, сваляйки единствената прозападна партия ГЕРБ от власт, вярвайки на руските фото и медийни продукции от медиите на Пеевски, които заливаха овчите глави с негативизъм и конспиративни теории, и народа български повярва- не, наистина няма такъв народ!

11

До 9

преди 2 години

пРашков ти ли си бе, що се напи пак и направи нова беля?

10

Правителството

преди 2 години

Венета Борисова неможем да уставиме баща ви без наказано той не може да мине между капките просто ей тека обвинен е кражба във особено големи размери

9

До 9

преди 2 години

Вие на коя ли партия сте ***?

8

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Това сте вие, троловете на ГЕРБ, пълни със злоба и омраза. И вашите маски паднаха, и на целия ГЕРБ снощи. Вашият ви научи на тая наглост, огромна, огромна, огромна. Вие не можете без власт, без срам можете спокойно, Вашият и на това ви е научил. Безсрамието ви не пречи единствено на вас. Безсрамникът с каскета, който пази лидера ви също ще си отиде. Никой не е безнаказан, пред закона всички са равни, но на вашия лидер, с неговото минало, кой да му го каже това, за закона.

7

Тъй

преди 2 години

За БОЙКО Борисов във затвора да си изплати дълговете към обществото

6

Анонимен

преди 2 години

Този т.нар. арест си е буквално милиционерски произвол в държава уж европейска където ценности като прозрачност, справедливост и свобода на словото са основополагащи. Това което показа е, че Киро си направи ритуално самоубийство пред очите на хората.

5

Великов

преди 2 години

Както винаги направи не адекватен коментар. Всъщност не досегаеми има и ще продължава да има ,не зависимо кой ,защо и как управлява. За това 4 милиона мислещи и можещи българи стъпили здраво на земята са аполитични и не гласуващи и това няма да се промени и при следващи избори.

4

Реалист

преди 2 години

Хората които искат да ме осакатят или убият , всъщност те са истински болни мозъци и промити мозъци! Трябва да се лекуват!

3

Ей стига бре

преди 2 години

Ами чехия германия полша балтийските републики италия и тн Те защо пращат оръжия на украйна другарю ??И не им пука че ставали участници? Те по прости ли са от нас русофиле?Ей страшно много *** в тази държава

2

Мда

преди 2 години

Хората на черепа си отмьстиха на борисов

1

Анонимен

преди 2 години

Корумпетата от ГЕРБ не са актуални. Живота стана много по-жесток, а те си мислеха, че ще грабят, крадат и в един момент ще дойде спокойно време когато ще харчат ограбените милиарди. Такова нещо няма да има. Тиквата е в края на живота си и ще си замине по естествен път защото такива дебелаци не живеят дълго.