184

Анонимен

преди 2 години

Стефан Янев е руски агент и е опасен за България.

183

ууу

преди 2 години

Води се статистика на козите тролчета. С по 10 патрона ще бъдат зачислени в "Азов" . Осигурен им е качествен ирански дъб за последните къщички. Всеки убит го чакат по 40 приложения за устройствата му.

182

П.К.

преди 2 години

Платените олизани ***, тия дни са им обещали от жълтите и като се измъкнат със зор от дълбоките си дупки - драскат ли, драскат.

181

dtrumpp

преди 2 години

ne me interesuva mnenieto na edin "bivsh"

180

Анонимен

преди 2 години

Кой даде думата на Янефф? Чиба!

179

Иван

преди 2 години

Теб кой те пита русофилчоо

178

....

преди 2 години

Всички до един сте жалки измамници и крадци,ограбихте и съсипахте държавата ни. Всички заслужавате доживотен затвор. Предатели гнусни.

177

Хаха

преди 2 години

Янчев се опитва да погълне Копейкин. Както джуджето се опитва да погълне Украйна. И двамата са жалки....но има драма! Обзалагам се, ме и двамата ще потънат в собствената си лудост и глупост!

176

Анонимен

преди 2 години

Понеже непрекъснато се бърбори несвързано за едно и също - значи зенитните комплекси са продадени вече. Чакаме насрещен отговор. Може и във вид на бомби.

175

ПоетЪ

преди 2 години

Господин Янев гласеца му не се чуваше докато беше служебен Премиер. Тъкмо започна да се поотпуска и да се обажда, като министъ и го ритнаха. Но за сметка на това пък откакто е отритнат е доста медийно активен. На какво ли се държи тази метаморфоза?

174

Men

преди 2 години

Означава ли че, ако ти командваше вместо К.Петков нямаше да арестуваш никой???

173

Вън

преди 2 години

окрайна!

172

Анонимен

преди 2 години

Стягайте се за протести с барикади от камъни и дървета. Събирайте хора!

171

Анонимен

преди 2 години

Той не беше ли служебен премиер,когато стана кризата с кораба "Вера Су" и близо 40 дена не можаха да го извадят? Видя се колко е способен.Той готви поредният русофилски проект.Като гледам доста хора ще се вържат и пак после ще си чупим главата.

170

Анонимен

преди 2 години

Радев импийчмънт!

169

Анонимен

преди 2 години

Американофилите не са виждали някой да бие шамари и шутoве на САЩ и са изпаднали в амок от новите реалности. Как е възможно някакви си там руснаци да шамаросват "великите" янки?

168

Анонимен

преди 2 години

Русия разреши на Украйна да съществува като самостоятелна държава въпреки че това са стари руски територии и едно единствено условие и то е да бъде неутрална. Те не го изпълниха и заеха страната на САЩ като извършиха преврат в Киев и етническо прочистване в Донбас и Луганск. Украински военни от базата в Крим са видяли планове за изхвърляне на Русия от там и настаняването на САЩ и са предупредили Кремъл какво се готви. Щом нарушаваш договорите ще плащаш.

167

Анонимен

преди 2 години

До Българин Стефан Янев се доказа по- време на кризи като един много разумен и опитен човек, с високи нравствени качества. За разлика от него, кирчо се представи като едно неопитно кариеристче, което като се облече във власт набързо изрита Янев, к беше много грозно.в момента кирчо е кукла на конци, к прави много шум с бб, за да отвлече вниманието от много важни решения касаещи бъдещето на страната. Пази боже сляпо да прогледне. Бог да пази България.

166

Джо

преди 2 години

Янев, и за Крим ли Украйна си е виновна? Защо всички защитници на Русия, и допускащи, че Украйна е виновна забравят услужливо факта, че Русия отхапа Крим от Украйна, което неминуемо породи оправдани анти-руски настроения в Украйна, които сега Русия нарича нацизъм и използва да оправдае инвазията си? 8 години не са много, не забравяйте, че Крим беше Украинска територия до скоро. А това, че Украйна избра запад е неин избор и Путин трябва да обвинява само себе си, че загуби в играта на влияние.

165

Ха Ха

преди 2 години

Кремлинска руква! Продажник и воклук!