34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Гербав трроле, защо не отричате, че сте гербав тррол :)

33

иво

преди 2 години

Сега Боко Тиквата заминава с 200-та у дупарата.

32

Анонимен

преди 2 години

Гербави трролове, към момента кой ви е засвидетелствал подкрепа :) Албански реотани :)

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Как могат да не знаят, гербав трроле, ако нямат нищо общо" Нали аз това казах, че няма как да знаят за арестите и с какви моиви се правят, ако не знаят кой, как и защо ги провежда. Вече напълно се обърка какво твърдиш. Преди малко твърдеше, че европейската прокуратура била зад въпросните, сега вече мина на моето, че не знаят. Яко проблеми с ориентацията явно. Останалото можеш да си го спестиш. ДС троловете сте всичките еднакви. Въобще не ме впечатляваш, особено ТИ.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 Как могат да не знаят, гербав трроле, ако нямат нищо общо :) Защо са тези гърчове, след 2-3 часа ще направят официално изявление и ще трябва да се покриете :) под ника "Аз, промяната" и да пишете други лъжи :) Който ми преподаваше логика, ми писа 6, пък от гербав тррол оценки не чакам :) Не сте ми критерий :) За ЕНП-то защо така си премълчавате :):):)

29

Анонимен

преди 2 години

Тя бе лаконична и обясни, че не може да отговаря на въпроси и питания за нито един случай, не само за тозиА нашите зелки искат от Гешев отчет за всеки един случай. Като се разбере довечера, че просто използват името на Кьовеши и бай бай на всичко.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "Аз казвам истината, а Вие не отрекохте, че сте тррол :)" Имаш само един номер и пак си тук с него. Отричането не ти помага, ни най-малко. И както обикновено изостави темата за сметка на опитите за флейм, но няма да ти мине номера (както обикновено при мен). Европейската прокуратура показва с думите си, че е само външен наблюдател на протичащите в момента арести, затова нито потвърждава нито отрича - защото не знаят с какво точно си имат работа. Логика, но ти имаш Слаб 2 там. :)

27

Борисов жив ли е?

преди 2 години

Или за малко?

26

Анонимен

преди 2 години

А ГЕРБ протестират срещу действията на Европейската прокуратура. Явно Кьовеши е била в България, за да иска да арестуват тези престъпници.

25

Мими921

преди 2 години

НАТО и САЩ вън от България не на войната ! Продажниците ни вкарват във война народа трябва да се вдигне !

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Аз казвам истината, а Вие не отрекохте, че сте тррол :) Нямам нищо общо с десето, нито с диктатора путин. Вие му построихте пАтока с наши пари, за да може да нападне Украйна. Казват, че има акция, гербав трроле :) И се уверете, че ще Ви платят за днес :)

23

Анонимен

преди 2 години

Менко от Делиормана .Ха ха ха ха кво е това име бе?

22

РР

преди 2 години

ББ в затвора. Една мечта, която може би ще се превърне в реалност.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Аз не съм тррол, за разлика от Вас :) и логиката ми е желязна. Ако не стояха зад арестите, щяха веднага да го кажат." Ооох, ДС трррол ме уверява, че не е ***. Направо се просълзих. Това е все едно Лавров да ме уверява, че Русия не е нападала Украйна. Няма нужда да "казват" неща, които никой не ги пита, но факта, че не казват неща, които ги питат, показва, че не знаят много подробности за тях, а ако не знаят такива това означава, че не са замесени те и в момента се информират.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Аз не съм тррол, за разлика от Вас :) и логиката ми е желязна. Ако не стояха зад арестите, щяха веднага да го кажат. "Надежда всяка тука оставете", гербав :) Нямате изразена подкрепа дори от ЕНП :) И това ли тълкувате във ваша полза :)

19

Анонимен

преди 2 години

Бокича ще пропее за да намали присъдата,той е страхлив.

18

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова е станало че ГЕРБ Опищя света.Прибрали Боцко на разпит.Ако е чист кво толкова ги е страх.Ама май и те са у кириза

17

Анонимен

преди 2 години

Менда що артиста?

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Буквално казват, че не отричат. При положение, че всички ВИДЯХА арестите, това може само да означава, че европейската прокуратура ТЕПЪРВА СЕ ЗАПОЗНАВА СЪС СТАВАЩОТО. Това е абсолютно доказателство, че арестите не са свързани с нея и не са под нейно ръководство. Иначе нямаше да заобикалят ОЧЕВИДНИ неща. Знам, че на ДС троловете ви е трудна логиката, но няма какво да направите срещу нея.

15

Кьовеши

преди 2 години

Почвам ги всички!Следващият е Гриша Ганчев!