351

Путин свърши!

преди 2 години

Който го харесва да ходи при него! Мисля, че е честно!

350

Анонимен

преди 2 години

Мисля си дали всичко това не се бави, докато в западните държави не се нагнети вътрешно напрежение цени се вдигат,слабо производство на автомобили не дай си Боже да ни спре газта и всичко това ще върви на по зле......

349

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

А БЕ ЧОВЕКО ВИ РЕЧЕ-ВЪРВИМ ДОКРАЙ ....АКО СЕ ИЗДЪНИМ НИЕ В РАЯ ДРУГИТЕ НА ПЛАЗМА

348

Анонимен

преди 2 години

Да бе,провалил се,пък ще спечели войната! Стига с тези плоски пропаганди! При Путин,това онова няма! Каквото е казал,станало е! Колкото и да не се харесва!

347

Българин

преди 2 години

Спрете с тази фалшива пропаганда бе, хора! Стига сте плюли Русия, ами погледнете как ви работят фалшивите европейци и насраните хамериканци. Утре, живота ни ще стане много труден, защото няма да има какво да се яде или няма с какво да се купи. За това се замеслете!

346

Анонимен

преди 2 години

Каква сърцераздирателна статия. Като няма ИКЕА, от къде руснаците ще пазаруват? Ами от китайците, нима само ИКЕА произвеждат мебели и стоки за бита и офисите ? Чак ми стана жално, и се разплаках от умиление.

345

До Дора

преди 2 години

А мога ли да ти го сложа в мотора?

344

Анонимен

преди 2 години

Не върви по план лечението,видно е..

343

Анонимен

преди 2 години

Краварите пуснаха атомни бомби над градовете в Япония, сега когато руснаците казаха Не на кланетата над населението в източна украйна и разполагане на ракети по фланга, краварите правят медиен шум, добре че никой вече не им вярва.

342

Чегевара

преди 2 години

Следващите стъпки на русия са упадък, разложение, разпад

341

Дора

преди 2 години

Някои сънуват сънища как уж нещата не вървели по план. Днес руснаците за първи път са използвали хиперзвуковите ракети Кинжал. В играта са и военно-космическите им сили. Кадиров е, където трябва. Много е нелепо да си мислят някои, че биха могли да знаят какъв е планът на ***, след като дори не могат да се ориентират кои източници на информация да следят - предубежденията, зависимостите и капаците на очите много им пречат.

340

Ъ

преди 2 години

По каква фактология е написан този пасквил сигурно от някой супер пупер военен спец

339

Иван

преди 2 години

Смразяваща реч ,на един откровено луд маниак. Как можеш да поддържат един шизофреник, готов да използва ядрено оръжие, за да унищожи целият свят заради маниашките си изблици. Какво не им стига на руснаците та Ламия за още, територии ли, земни богатства. Имат всичко, а живеят, като скотове, извън Москва и Петербург.

338

Иван

преди 2 години

Румен Радев и проруските, антибългарски партии избраха унижението и послушанието към Русия. А Чърчил е казал, че ако пред войната изберете унижението, накрая получаваш и войната ,и унижението. Украинският народ се сражава за тяхната и нашата свобода, за това трябва да им помогнем със всичко, ракети, самолети, за да строшат главата на агресора-фашистка Русия.

337

Драскачи -

преди 2 години

да пишете каквото ви наредят за да изкарате за маркови парцали, парфюми и дрога това също е предателство и се наказва съответно 💥 Когато руската армия се приберяла напълно разбита 🤣! Вие гледате ли изобщо когато пишете?! Руската армия ако някога бъде ( напълно) разбита то други армии в света няма да съществуват и з о б щ о! Като гледам ония франсета и англета как подсмърчат след като ги думнаха калибрите смях. А тази война се забави защото юнаците фашаги използват хората за прикритие. Мн смели

336

Иван

преди 2 години

Слава на Украйна! А тука проруската ***, газ покаят. В Руска -Турската война са загинали повече украинци и финландци, отколкото руснаци, А вие *** такава се радват на нещастието на един горд и достоен народ, който ви показа, на вас раята как се защитава родина. 77г руско -комунистическо влияние ви увреди мозъците повече от 500г.турско.Сигурен съм все пак, че пишещите тука са повечето ботове, *** и една малка част с увредени пропутински мозъци.

335

Другарят Путин

преди 2 години

Предайте се или ще бъдете унищожени!

334

Българи

преди 2 години

Събудете се! Малцина разбират явно ,че скоро канадския модел на управление ще е в БГ! На последните места сме по свобода на словото(факт) отнеха ни вниманието с Боко и високопоставен американски служител се разходи в Американски те си бази! Изгониха 10 руски дипломата по същото време ! Цял свят дори Америка иска обяснение за биологичните лаборатории само в БГ не се говори за това (защо ли) манипулирани сме и накрая народа е скаран помежду си! Има нещо над всичко и то е България и нашето бъдеще!

333

Отегчен

преди 2 години

Прикрит убиец е другаря Владимир.

332

Анонимен

преди 2 години

Би било редно в една демокрация да има и статия за психологично и физическо състояния на,,демократа" Байдън.Впечетлен съм от изказването му за бомбардировките на Сърбия преди 20 години.Дали некой не пожертва една държава и народ заради печалба от търговия с оръжия