57

Митака

преди 2 години

И аз като много българи обичам руската литература и са ми симпатични руснаците, но с тази братоубийствена война, руснаците съсипаха страната си. Дали ще спечелят войната или не няма никакво значение, Русия ще бъде изолирана и икономически съсипана. И в момента средния руснак е по-беден от средния българин, а след 3-4 години руснаците ще бъдат много назад. Украинците за съжаление също. Голяма трагедия, в която няма изход

56

Разбиране

преди 2 години

До 72: бъдещето на Украйна е да бъде свободна и независима държава. бъдещето на Украйна е единствено да бъде свободна и независима държава.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "С кого да подпише?" Вярно е. Вече никой не вярва, че каквото и да подпише Русия, то има стойността дори на хартията, на която е подписано. Русия не спазва подписаните от нея договори.

54

Анонимен

преди 2 години

За ***-лерово-фашистка Русия няма никакво бъдеще. Може би в състава на Великата китайска федерация. Китай има крещяща нужда от жени. За Украйна остават всичките замразени руски активи като репарации, а сега и швейцарците обявиха какво притежават руснаци там. Украйна ще се превърне заедно с Полша и Румъния в новия Китай. Само ние ще подсмърчаме отстрани великоумно и дупедавно.

53

Анонимен

преди 2 години

Пътин създаде свой собствен Виетнам. Путин направи втори Афганистан, като от първата инвазия. Вече и кучето на село го разбра. Защо Путин не го разбере и върне войниците които още са живи?

52

Анонимен

преди 2 години

"Кремъл никога не е планирал да подпише мирен договор"__________________________ С кого да подпише? С пределно смешния и дрогиран Зе-клоун ли? С бендеро-нацистите ли? Пълномащабна демилитаризация и денацификация - това е единственото бъдеще на Украйна.

51

Анонимен

преди 2 години

Замразени са памперсите на Джо Байдън Деменцията, защото този месец март се случи много студен и ypината бързо се вледенява

50

Анонимен

преди 2 години

Украйна действа хитро. Вече предприе и настъпателни действия. Руската армия няма снабдяване нито на храна, нито на гориво. Военнопленниците си казаха в прав текст как им е казано, че това е "операция", която ще трае 3 дни. Затънаха в калните полета и горите, украинската армия има военни трофеи за десетки милиарди долари, изоставени от дезертьори. Паралелно с това има и желязо за десетки милиарди, а самолетите на Русия нямат пари да летят. Няма и пилоти за тях, а Путин го е страх от С300. Толкоз.

49

Окупаторите вън

преди 2 години

До 61: Добро утро Виетнам така в продължение на 20 години се събуждаха окупаторски войници които 20 години се търкаляха из виетнамските джунгли и се изнесоха от там като бити пеераси. Та мисълта ми е да дам пример на руССшшофилите как в продължение на години с цялата си военна мощ и подкрепата на половин виетнам и бомбардирайки цивилно население с наполм и всевъзможни бомби загубиха и се изнесоха от там. Така, че ФСБ-РуССиуя ще загуби войната с огромен брой жертви от двете

48

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е Русия, но от 1 200 години е неразделна част от Руския Мир.

47

Анонимен

преди 2 години

До 62:: До края на месеца ще падне и ще бъде превзет и "Азовсталь". това са две седмици пълномащабна атака. Значи Кремъл никога не е планирал да подпише мирен договор? И така ще цоца две седмици ?

46

Анонимен

преди 2 години

Всеки момент Боби ще си дойде от нощна (бачкал на някакъв паркинг охрана) и ще каже какво е положението. Лично на него от Кремъл му дават информация.

45

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е Русия. В Украйна тече пълномащабна война, която руснаците не искат. Колкото и да се натягат БГ промитите мозъчета, Украйна не е Русия. Вече окупационните войници се измориха, и искат вкъщи.

44

Бай Дрън

преди 2 години

Ей, стига сте викали слава на Украйна, защото видяхме какво остава-славата :) Навремето като се специализирах в моята работа казвах, че работя за слава. След време вече казвах, че работя за пари, стига с тая слава. Та украинците да се хванат нещо смислено да направят-да се предадат, да зарежат славата и да заработят за нас, европейците.

43

Анонимен

преди 2 години

Донецкият аэропорт падна и беше превзет. До края на месеца ще падне и ще бъде превзет и "Азовсталь". Бендеро-нацистите от батальона "азов" ще бъдат изтребени до крак. Вчера при зачистването на Маринка са дали фира няколко чистокръвни пиндостански инструктора.

42

Виетнам 20 години

преди 2 години

Добро утро Виетнам така в продължение на 20 години се събуждаха американските войници които 20 години се търкаляха из виетнамските джунгли и се изнесоха от там като бити пеераси. Та мисълта ми е да дам пример на нишите *** как в продължение на 20 години с цялата си военна мощ и подкрепата на половин виетнам и бомбардирайки цивилно население с наполм и всевъзможни бомби загубиха и се изнесоха от там. Така, че спокойно *** Русия ще спечели войната с минимален брой жертви от двете страни.

41

Анонимен

преди 2 години

ВСУ и АЗОВ должны стянуть все силы к заводу Азовсталь, из которого необходимо сделать символ сопротивления российским войскам, как когда-то был Донецкий аэропорт - ще съберат всички войски в един завод, братушките ще тряснат отгоре 20 бомби и дотам със символа на съпротивата. Ако преди това нацистите не се предадат, разбира се.

40

Anonimen

преди 2 години

Z

39

Анонимен

преди 2 години

Офффф марихуански .... това не са руски наборници. Украйна въведе мобилизация и вдигна корупцията. По бг черноморието е пълно с хохли. Мъжете плащат от 10000 ? за да ги пуснат от Украйна

38

Динамо Киев

преди 2 години

Най великата агитка в света !Мачкаме руските войски, като куцо пиле домати !