281

Хахаха

преди 2 години

Украйна вече загуби ,но още не са го разбрали.

280

Анонимен

преди 2 години

В Русия арестува всеки, който говори против войната. Тук засега само трият постовете с призив против войната или спирането й, вероятно скоро ще започнат и арестите.

279

аз

преди 2 години

не бързай, путин има винаги последната дума.

278

Анонимен

преди 2 години

Много нагли провалени политици! Обвиняват нас за собственото си безумие! Сега няма накъде и искат да завлекат и нас! А ние като безполови слушаме как ни изнудват да им даваме самолети, оръжие, Ц300 за да продължат с убийствата! За победа на всяка цена! Слава Украинi!

277

Сата НАТО

преди 2 години

можехте моментално да прекратите войната като се откажете да напирате за НАТО ------////------ Това пък откъде накъде? Кой е Тоя Путин, та ще поставя такива условия? Не може да се поставят такива условия, а ако не се откажете от НАТО, ще ви избием жените и децата :)))) Русофилчета, вие нещо на сте наред с главите, някой казвал ли ви го е?

276

СЛАВА УКРАЙНА

преди 2 години

Евала на украинците. Направиха за смях цялата армия на Путин. Руснаците останаха без гориво и без храна. Крадат кокошки по селата щото ще умрат от глад. Само с РПГ-та украинците ги трепят. Объркаха плановете на лудото джудже диктатор. До момента руснаците за загубили над 400 танка и 1200 БТР-и. Това ли е мощната руска армия? СМЯХ

275

Единствения фашист

преди 2 години

е Путин

274

Анонимен

преди 2 години

От колкото разбирам по думите на Резников на 9 май Украинската Армия ще марширува на Червения площад...

273

Украински наркоман

преди 2 години

Какъв е тоя Путин, бре ? Искал да ме денаркоманизира?!!! Нагъл дядка.

272

Спеца

преди 2 години

Как лъже тоя Резников , не му мига окото!Скоро ще ти се изясни обстановката - руската армия ви е хванала навсякъде с железни клещи , ще *** като кучета , но засега може да си полаяте!

271

MONAD

преди 2 години

Имам въпрос за "специалистите" във форума които анализират колко е слаба и неподготвена руската армия, ако приемем това за факт не може ли това да е аргумент срещу твърденията на всички политици, генерали от НАТО и разни активисти за "огромната руска заплаха за Европа и света", и за това трябва да се въоръжаваме до зъби и да харчим все повече пари за военна техника?Къде е логиката тук, ако Русия не може дори да превземе Украйна, как точно ще превземе Европа?

270

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше война щеше да е свършила отдавна и този папагал нямаше да е жив и да говори глупости. Смилете се над народа алчни кръвопийци! Те са невинни.

269

Анонимен

преди 2 години

Ако ви пукаше за народа ви можехте моментално да прекратите войната като се откажете да напирате за НАТО. Просто е. Тоя явно не го интересува колко хора ще пострадат - важното е да победят на каквато и да е цена.

268

СВОБОДАТА НЯМА ЦЕНА

преди 2 години

....БЕЗЦЕННА Е ...!!!!...СМЪРТ НА РУСКИЯ ПОРОБИТЕЛ И АГРЕСОР!!!!

267

Анонимен

преди 2 години

Цената я плащаме ние - обикновените граждани на ЕС !!!

266

цената

преди 2 години

Цената ще я плати агресорът.

265

СМЕХ...

преди 2 години

..първо да пуснем малко кръвчица на Малинов , баш русофила и доносника на Русия ...!

264

Ей , русофилчета ...

преди 2 години

Щом искате да се радвате на проливането на българската кръв в Украйна , ще ви пуснем малко кръвчица и на вас .....Щете ли..??!

263

аз

преди 2 години

спечелихте го вече

262

Анонимен

преди 2 години

Украйна вече печели войната!Слава на Украйна!!!Непобедимата,славна руска-червена армия не става за нищо!