35

Анонимен

преди 2 години

До ВатенкаА чии деца ще умират на фпонтовата линия за България?

34

Анонимен

преди 2 години

Киро иска да ни вкара във войната днес. ОСТАВКА!

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя по е в час със самолетите ,Недялков има самолети на хартия от хамирика ,но са болни от ковид и не могат да дойдат тук )

32

Алекс

преди 2 години

При положение,че сме се докарали да сме без самолети,не виждам друг вариант освен самолети на НАТО да охраняват небето ни.

31

Анонимен

преди 2 години

Това е положението в новия военен блок в който участваме.Нито едно изнесено производство в нашия ВПК, нито едно ново средство за ПВО, нито за Авиацията ни. За сметка на това изкупуват на мин. цени всичко което все пак още произвеждаме и продават с надценка в всички конфликти от последните години.И за капак внасяме годишен членски внос.Това не е равноправен член, а клиент.За капак, ако елита ни предаде С300, нямам думи.

30

Леля Пена

преди 2 години

СРАМ Е,ЧЕ СТЕ НИ ДОКАРАЛИ ДО ТАМ - ВОЕННИ,ПОЛИТИЦИ И Т. Н. СЕГА ПЪК НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ. НЕВЪЗМОЖНОТО И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО.ХИТРАТА СВРАКА И С ДВАТА КРАКА...........

29

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

СРАМ МЕ Е ЗА ТЕБЕ, НАГЛЕЦО ! нашите 7 самолета могат да издържат до час въздушно нападение, *** !!!

28

Ghost

преди 2 години

И мен ме е срам от Радев , но какво мога да направя...

27

Bob

преди 2 години

Срам е хората които дават клетва, че ще защитават родината се продават на други.. Това мисля, че е доста по-сериозния проблем.. Но не искат да го обсъждат, защото те се продават..

26

Анонимен

преди 2 години

"Срам, голям срам!" каза Щирлиц и се разписа за заплатата

25

Гост

преди 2 години

В България има толкова много неща от които да ни е срам, че ако почнем да ги изреждаме няма да стигнем до въздушното пространство. Ето на, мен например ме е срам, че огромна част от офицерите ни ще ни продадат за рубли при първа възможност.

24

Анонимен

преди 2 години

Като избираме за президент зелен чорап, който е работил и работи единствено в полза Русия, какво се чудим !

23

Митко

преди 2 години

Срам или не - нашите продажници ни докараха дотам. Не стига че имахме второ качество руска военна техника(с липсващи важни модули, като стабилизатори за стрелба в движение) ами и тази техника не се поддържа и не се инвестират средства за модернизация. Но дори и техника да имаме, то с продажни рускозависими политици армията пак няма да стане боеспособна. Вижте само Турция с шепа дрони как помогна на Украйна. А ние защо не си купуваме? Защото Русия не иска... и нашите патриоте само пляскат

22

Ватенка

преди 2 години

До Анонименкое точно са съсипали, че преди това има 3 фалита и една огромна армия, която само е стояла за украса, а и за получаване на едни пари там.

21

Анонимен

преди 2 години

А помните ли как се пъчеха краварите, за да се снимат до *** ни самолети, ракети, бронетехника? Като победители в 3-тата световна война. И нямаше по-надути и надменни от тях. Някакъв хамерикански *** опитваше да се зъби на полковник. Беше гнусно.

20

Ватенка

преди 2 години

Голям срам е да си в съюз, който е за военна помощ и да не се възползваш от него. Идеята на НАТО е такива страни като нас, който нямат пари за отбрана да се възползват максимално от това, а не като се наложи да пращат български деца, които не са виждали оръжие на фронтовата линия и да умират за секунди.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20: Те, политиците, никаква работа не вършеха. Даваха разрешение на вятъра да духа, ама когато не ги мързеше. Иначе топяха наляво и надясно - кой с коя спал... Затова пък последни ги съкратиха като едни от най-ценните кадри.

18

Анонимен

преди 2 години

Голям срам е също да сте марионетна държава и да нямате собствено мнение, ама ето на.

17

Анонимен

преди 2 години

Армията ни беше унищпжена откакто в поделенията се появиха офицерите по политическата част

16

Анонимен

преди 2 години

Не срамно да пратиш миг-29 на ремонт в русия и да вземеш едно куфарче с пачки. Нали и президента е правил така, значи не е срамно